Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Falšovanie podpisov
Predikcia ze referendum bude platne a prezident bude odvolany sa rovna 0. Sotji vam to za to aby tu bol dalsich 5 rokov????!!!!
Re: Re:
ked ma niekto uvedene mesto Kocurkovo, je podpis NEPLATNY a nie FALOSNY... nemusi to byt vymysleny ucet/osoba, kde by islo o falsovanie alebo podvod, moze to byt realna osoba.. no v kazdom pripade je podpis neplatny, kedze uviedol neexistujuce mesto... v tomto pripade vsak nejde o trestny cin
S želaním pekného dňa .. Milena Lončíková
Ja som podpísala iba raz.
§ 176
Podávanie anabolických látok
(1) Kto neoprávnene podá osobe mladšej ako osemnásť rokov anaboliká alebo iné prostriedky
s anabolickým účinkom na iný ako liečebný účel
a) vo väčšom množstve, alebo
b) hoci bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený alebo za obdobný čin
v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý,
potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto neoprávnene podá osobe anaboliká alebo iné prostriedky
s anabolickým účinkom na iný ako liečebný účel v súvislosti s účasťou takej osoby na organizovanej športovej
činnosti
a) vo väčšom množstve, alebo
b) hoci bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený alebo za obdobný čin
v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý.
Re:
Tiez si myslim, ze moze ist o rovnake IP aresy. Napriklad z mojej som podpisovala ja, manzel aj syn. Holt, mame len jeden internet a jeden pocitac.
dost zarazajuce,ked som vcera a dnes venovala sireniu a zdielaniu peticie viac casu ,ako na seba a svoju rodinu a este sa niekomu aj nepaci,no tak teda neviem........pocas mojho zdielania isly podpisy od 2.400 az po 27.000 ,co som minimalne na 80 prispevkoch a komentaroch pridavala jak blazon!diky moc!
Keď ste si pána prezidenta Kisku v demokratických voľbách volili, tak Vám nevadil jeho charakter?
Keď ste si v demokratických voľbách do NRSR zvolili túto spleť najvyberanejších elít, tak ste kde rozmýšlali?
Ja som Kisku nevolil, ja ho nebudem ani odvolávať. Čo ste si milí voliči navarili, to si aj zjete.
Je zaujímavé, že táto petícia nefiguruje medzi mnou podpísané v histórii mojich podpisov, ale som ju podpísal 26.01.2016 14:44...
ustamovenie § 176 Trestného zákona sa zaoberá neoprávneným zachádzaním s látkami s anabolickým aebo iným hormonálnym účinkom. Ste si istý, že sa to priamo týka petície za odvolanie prezidenta SR?
nevedela vymazať. Prepáčte!
Zbytocna peticia, takato online peticia nema ziadny vyznam, kedze oficialna online peticia musi obsahovat elektronicky podpis, zbytocne to tu vsetko riesite a administrator stranky moze zmazat tuto stranku, ziadny vyznam tu nema, a Ministrestvo SR nedalo ziadne privilegium riesit peticie prostrednictvom tejto domeny. Tato stranka je cisty FAKE, a adminovi odkazujem skonci s takymito FAKE peticiami, maximalne zarabas na reklamach na stranke, lebo to zacnem riesit s kompetentnymi a potom uvidime kto tu hovori pravdu...
Nevážený pán prezident sa jasne vyjadril , že sa necíti byť prezidentom všetkých občanov SR ignorovaním 209 779 občanov!