Odmietame kvóty pre migrantov
Lebo sa bojím o životy svojich potomkov a všetkých ľudí žijúcich v našej vlasti.Nalodiť na vojenské lode,dať im vodu a jedlo - vylodiť v ich domovine a poslať tam humanitárne konvoje z SŠA,F,UK,ITA - tí toto zapríčinili ,tak nech to riešia!!!
Petíciu som podpísala, preto lebo nesúhlasím s umiestnením na našom území s utečencami z moslimských krajín. Je to iná kultúra, tradície atď... A naša krajina nie je taká bohatá, aby si mohla dovoliť živiť cudzincov aj keď niečo prispeje EU. U nás sa tiež nežije ľahko, máme veľa nezamestnaných, čo by aj chceli pracovať a nemajú kde. Nech si ich vezmú tie krajiny, ktoré prispeli k tomu, že je v ich krajinách nepokoj a vojna. A to najma USA - svetoví policajti, ktorí pomohli zvrhnúť legálne zvolené vlády a podporovali teroristov.
Re:
Nie českej ale slovenskej, alebo si si pomýlila petíciu lebo táto je pre slovensku vládu ......
Petíciu som podpísala, lebo nesúhlasím s tým, aby sme prijali migrantov. Je to iná kultúra, náboženstvo, iné choroby atď....Máme dosť svojich problémov, ktoré vláda nedokáže riešiť a budeme sa venovať lenivej čiernej čvarge? Bojím sa o budúcnosť.
Pán Fico...dajme referendum, zaručene bude 100% účasť ako nikdy.....žiadame vypočuť si slovenský národ a nie EU...
Nechceme migrantov....preč s nimi...nalodiť a čau späť...vôbec nedovoliť vstúpiť na naše územie!!!!
Re:
Máš pravdu. Ja som istého času komentovala istú bohačku z Ke ...pani Rezešovú...a dáky kokosový orech sa mi hned vyhrážal....tak neviem či je na mieste na nete zverejniť meno, stačila prezývka...ak si to budu politici zisťovať,tak potom nech maju prístup k menám....To je môj názor. Nehanbím sa za to,ale je tu veľa idiotov, čo by mi zbytočne strpčovali život....dosť mám svojich problémov...
Re: Re:
Treba písať Ficovi na stránku SMERU, že chcete referendum, ako som napísala aj ja.... čím viac ľudí mu napíše tým skôr to bude brať vážne....
Nas stat este nevyriesil nasich romov a to uz vobec si neda rady s extremnym radikalnym Islamskymi IS teroristami.
Nasi Slovaci su nuteny vyst z nasej krajiny,lebo stat im nevie zabezpecit ludske pracovne podmienky,stat Slovakov vyzenie
a vezme moslimskych teroristov do krajiny a zacne ich zivit a stavat im byvanie.Nasi mlady ludia nechcu mat deti a brat sa,lebo nemaju kde byvat.
nepotrebujeme ďalších migrantov, nám stačia cigáni
Ako je mozne, ze v tejto krajine Somalske zeny, ktore tu ziju niekolko rokov nevedia po anglicky a ked ide na urad vybavovat podporu na 7 deti tak jej este ponuknu aj tlmocnika zadarmo, lebo v inom pripade by to bola diskriminacia.
Ako je mozne, ze moslimovia v tejto krajine demonstruju verejne na ulici proti kulture a pravu tejto krajiny a vyhrazaju sa a nadavaju policajtom a oni nemozu nic urobit lebo maju zviazane ruky.
Multikulturizmus nefunguje a nikdy ani nebude. My nechapeme ich kulturu a oni nasu a ked je do toho este zamiesane ine nabozenstvo tak je to este horsie.
Pocula som uz aj take nazory, ze Europske staty prijali nasich emigratov v 1968. Ano, prijali ich. Ale tu stale hovorime o Europe, podobnej kulture, nabozenstve a tradiciam. Pochybujem, ze utekali do Somalska, Syrie ci Lybie.
My si jednoducho musime uchranit nasu krasnu krajinu, nasu kulturu, nase tradicie a nasu slovansku krv.
| This discussion has been closed. |