Odmietame kvóty pre migrantov
A ešte by som doplnil ...
A ešte by som doplnil vetu, že ako občania tejto krajiny si vyhradzujeme právo zvrhnúť vládu v prípade, že táto nezabezpečí, aby sa k nám títo prisťahovalci dostali, nakoľko predstavujú bezpečnostné riziko a ak vláda nie je schopná zariadiť ani elementárnu bezpečnosť svojich občanov, tak nemá právo nám vládnuť.
Rovnako v prípade, že EÚ bude svojimi rozhodnutiami priamo ohrozovať bezpečnosť našej krajiny, žiadame o okamžité vystúpenie z toho spolku nepriateľského voči našej krajine.
V mnohych pripadoch neprijimaju podmienky azylovej krajiny a ani nemaju zaklady slusneho spravania, nedajboze osobnej hygieny.
Nerespektuju zakony a narokuju si nenarokovatelne!
Som za humanitarnu pomoc, som za mierove zmluvy, ale v prvom rade som za "oddelenie a respektovanie" kultur a nabozenstiev.
Naši ľudia nemajú prácu a mladí a nielen mladí chodia za prácou za hranice, kto bude živiť nezamestnaných a dôchodcov, keď prídu ďalší čo budú iba nastavovať ruky?
Nechcem likvidáciu europskych národov, chaos , terorizmus a rozvrat v Europe, islamizáciu a arabskú inváziu do Europy, do Europy prijímať len naozaj prenasledovaných katolíkov, takto prijímame aj bojovníkov islamského štátu, moju dcéru v západnej Europe dvakrát prepadli imigranti za bieleho dňa!!!!, oni sa tam podieľajú na drvivej väčšine kriminality........
Dalej, nabozenska otazka. Dozaduju sa, aby sa ich nabozenstvo akceptovalo, no oni nase nabozenstvo nikdy, zdoraznujem NIKDY nebudu akceptovat. Oni nenavidia krestanov, su k tomu od malicka vedeni. To je fakt, na ktory by sme nikdy nemali zabudnut, pretoze hlavne kvoli tomuto su nepokoje na zapade. Je mi to velmi luto, lebo je hrozne v akej situacii sa tito ludia nachadzaju, ale je fakt lepsie pomoct im v ich krajine.
| This discussion has been closed. |