Odmietame kvóty pre migrantov
Re:
nasackuju sa sem a do 5 rokov si postavia mesity,budu chciet moslimske prava a budu znasilnivat zeny a upalovat ich tak ako tam odkial pochadzaju,nie, dakujeme pekne
Túto pertíciu som podpísala pre to, že Slovenská republika by si mala urobiť poriadok najskôr doma s rómskou menšinou a chudobou. Predmetným krajinám, odkiaľ utečenci prichádzajú by sa mala poskytnúť pomoc v ich domovine...s radosťou prispejem.
Keď sa pozrieme na západné krajiny, áno pôvodní migranti boli vláde Francúzka a NSR vďační za dávky a lepší život ale čo ich deti? To je nostalgia za islamom a domovom , ktorý nezažili, počúvajú o tom len doma a v mešitách, takýchto získať potom na boj "za Alaha" a nenávisť k bielym je v celku ľahké,, Skrátka ani západ nezvládol multikultúru, my nevieme zvládnuť ani odlišnosti u našich vlastných občanov
Najnebezpečnejšie je to, že ktorá koľvek EÚ krajina ich prijme , majú voľný pohyb v rámci EÚ.
moj nazor
Zavedenie kvót povedie k posilneniu euroskeptických a rôznych radikálnych strán a hnutí, ktoré keď sa dostanú k moci, tak nebudú s imigrantmi narábať v rukavičkách. Tento problém treba riešiť čím skôr, inak nám prerastie cez hlavu, a potom nás čaká občianska vojna v Európe. EÚ je nebezpečný projekt, ktorý sa musí rozpadnúť, inak bieli Európania vymrú. Osobne proti černochom nič nemám, ale neželám si, aby chodili do Európy. Som však za zastavenie genocídy bielych ľudí a podporu bielych rodín.
bojím sa o svoju bezpečnosť a prácu..
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#194: - Re:
ty si si coho cuchla moja , tolulenu?