Odmietame kvóty pre migrantov
Re: Re:
nechapem preco si myslis ze ma stat problem ziskat si meno cloveka na tejto stranke?len preto, ze to je pre beznych pouzivatelov nedostupne neznamena, ze ini ludia k tomu pristup nemaju
Dosť problémov majú európske štáty z imigrantmi, a hlavne Francúzsko Taliansko.Sú to tiež ľudia, ale nechcem aby sa dialo niečo také aj v našom štáte ako vo Francúzku. Mať strach sa previesť z metrom / električkou, alebo v autobuse.
STOP OKUPACII!!!!
TAK TOTO JE ZACIATOK KONCA EU!!!! Vpustit opice, co len nicia, rabuju a kradnu na uzemie EU je VRCHOLNE nezodpovedne!!!! Som za zotrvanie v EU, ale ak "UTECENEC" dostane viac, ako zena na materskej a dochodca v nasom state, tak je to PODLA MOJHO NAZORU: proti zdravemu rozumu, ustave SR a v rozpore so vstupom SR do EU, kde na prvom mieste ma stat obcan EU!!! Takejto EU len jedno jedine a to jednoznacne STOP a ak to bude podporovat aj nasa vlada, tak aj tej STOP a odobrat pravomoc za porusovanie zakona!!!! OPAKUJEM, je to len moj nazor! Dakujem a prajem pekny den.
"+" HUMANITARNA POMOC???!!! Ziadna zena a ziadne dieta!!!! Je to jednoznacne obsadenie EU!!!!
Dodatok!!!
Ja som absolvoval zakladnu vojensku sluzbu a PRISAHAL som branit tento stat pred nepriatelom! Ak sa pravne naplni nebezpecie ktore sem smeruje, tak budem povazovat za povinnost branit obcanov SR tak, ako som prisahal!!!!
Dúfam,že aspoň raz sa zhodne väčšina nášho národa,veď nejde o pár ľudí,ktorí chcú imigrovať, ale o tisíce a to je už čo povedať.Ja osobne mám strach a obavy z toľkého množstva migrantov,určite, mnohí majú zlé životné podmienky,ale ich náboženstvo a viera sa nezmenia zo dňa na deň a nakoniec na toto všetko doplatíme len my,veď čo znamená ISLAM-podriadenie a ak sa im podriadime, tak to bude naozaj náš koniec...
Re:
stacia nam ti cigani a iny darmozraci ktorych uz tu mame. Poslite ich do neakej bohatsej krajiny kde nie su ludia odkazany zit od vyplaty k vyplate
Re: STOP OKUPACII!!!!
#1156: Peter AAA - STOP OKUPACII!!!!
Súhlas ! Napísal si to perfektne !
| This discussion has been closed. |