List Vladimírovi Vladimírovičovi Putinovi
Re:
to určite, v Moskve minuly rok slávnostne otvorili najväčiu mešitu a Putin bol pri tom
Čistá psychiatria
Brat za brata,drug za druga
Som Slovan a rad by som vyjadril podporu mojim slovanskym bratom na Ukraine, ktori sa dostali do nerovneho boja s novodobym Hitlerom, ktoreho tu tak obdivujete
toto je vtip?
vyzera to ako by ste mu s ruzou v ustach liezli do r. Tiez vas platia ako nocnych vlkov ci co su to? V com platia? Rubel, usd?
Vazim si a vzdy si budem vazit, aku obet priniesli Rusi, aby sme mohli zit v mieri. Vazim si prezidenta Putina, je to cestny politik, hlavne mudry a dobry clovek, o com svedcia vsetky jeho ciny. Slovania, ked budeme drzat spolu, sme neporazitelni!!!
Re: toto je vtip?
#60: putlerjugend - toto je vtip?
takych, ako ty asi platia, aby pisali taketo bludy... mna nemusi nikto platit, viem, kto som a kam patrim... ale zrejme ty nevies ani to, ci si...
Re:
ty si bohom zabudnuty, hlavne tvoj mozog... ze sa nehanbis... nesuhlas sa da vyjadrit aj slusnym sposobom...
Re: Re: toto je vtip?
ty si asi podobny typek ako ten z aeronet zakomplexovany trt bez sexu byvajuci u rodicov
prezidentom na svete a Československo oslobodila
červená armáda od nemeckých fašistov.
| This discussion has been closed. |
Vážim si prezidenta Putina a ruský národ, patřím k slovanům,slovanské národy nechci válku,nejsme agresivní,chceme žít v míru!!!Přeji prezidentovi Putinovi a ruskému národu mnoho síl v boji za mír a všem hodně zdravíčka!!!