koniec utrpeniu v Martinskom útulku
odpovede
strasne??? ludia su strasny
dakujeme
viktor
minule som ho volal k malemu macatu a miesto toho, aby urobil cokolvek pre jeho zachranu, rovno ho utratil..
viktor
Re: martinsky utulok
Začnem čitať začiatok a končím... Bola som, videla som, počula som.. Stačilo mi... Nie su to žiadne výmysli.. Nedáavam na reči a mam osobne skusenosti... Takže viem čo podpisujem a rozhodne to je založene na pravda a kdo tvrdí že nie nechá sa pekne OKLAMAT milími rečami.. Tolko k tomuto prispevku
Pokusy
jen tak
viktor
v amerike by urobili zbierku 200 tisic dolarov na pristroj a zachranili ho..
blb ho radsej utrati..
no co.. jedine to tam ist trosku v noci porozbijat.. ;)
This comment has been removed by the person who wrote it.
dost bolo hataru...
opravujem...dost bolo nielen hataru aj pani klary...
Re: viktor
na pitvu?najdene eutanazovane maca?to kto platil pitvu?hadam nie utulok?taketo vymysly...
viktor
klara: to maca som na vlastne oci videl, bolo zive a malo zaujem o svet, skumalo okolie.. hatara sa nesnazil o jeho zachranu, dal ho utratit.. ziadna snaha o zachranu.
Re: martinsky utulok
Pri prvom sprostom slove,zavyti,naznaku nevhodneho chovania treba evidentne utratit aj teba moja zlata....ale by sme sa preriedili keby sa aj ludia k sebe tak spravali...
Re: Re: Re: no coment
#9: lenkacor - Re: Re: no coment
no jasne, pan primator sa zaujima len o veci z ktorych vytazi Eurace :) dufam ze transparentne zhori v pekle, hnusi sa mi jeho falosny herecky ksicht
Nechapem...
| This discussion has been closed. |
utulok???
Susedovi psa našiel, no chcel od neho peniaze, ináč mu psa nevráti, keď sa vyhrážal políciou, psa mu dal...
Keď bol volaný na výjazd, že sa potuluje po sídlisku pes, odpoveď bola : nemám čas