Petícia za bezplatnú MHD v KE počas rekonštrukcie - CIEĽ DOSIAHNUTÝ..!!
Nie
A MHD bude plne degešov a nebude mozne poslat ich prec -_- nie diky fuj
Situácia je fakt neúnosná, spoje ktorými som chodil do školy boli vždy plné, no teraz bola električka nahradená "kĺbovými" autobusmi, ktoré dosť často nie sú kĺbové a nedá sa tam ani pohnúť... Týždeň dozadu som nastupoval do autobusu a kopa cigánov s panikou vybehla von, samozrejme dopravná kontrola, kontrolórov poznajú už asi aj poslepiačky a my slušní ľudia nemáme problém im ukázať doklad... Ale v takých podmienkať platiť za spoje, no comment...
Na to, či DPMK neuvažuje o bezplatnej doprave, som sa predvčerom pýtala jedného z revízorov. Odpovedal mi, že DPMK by skrachoval. Mimochodom, revízorov stretávam každý druhý deň. Aspoň z princípu solidarity by teraz kontrolovať cestujúcich nemali.
A čo pracujúci začínajúci o 6:00 ? Nech si platia ďalej len kvôli tomu, že začínajú skôr? Tiež cestujeme za rovnakých podmienok.
Re:
Toto je navrh. V casoch uvedenych v peticii je v kosickych uliciach najvacsia spicka. Az ak sa podari ukazat kompetentnym, ze X ludi ma rovnaky nazor, az vtedy je mozne zacat jednat. Uvazovalo sa aj o case medzi 5:00-8:00 no je kvantum ziakov/studentov, ktori zacinaju druhou vyuc.hodinou. Kompromisom by mohol byt cas 5:30-8:30.
Krasne by bolo ak by bola MHD uplne zadarmo ale budme realisti - takuto vymozenost si asi ozaj nemozme dovolit. Takze budme radi ak by sa podarilo aspon to, o co sa tu snazime. Rozsirujte link na tuto peticiu medzi znamymi a vyjadrite svoj nazor podpisom pod nou!
Ak Raši by vyhlásil bezplatné cestovanie, ako je v tejto peticii uvedené, týmto sa len očistí jeho nekompetentné vedenie a riadenie mesta.("veď som vám dal bezplatné cestovanie")
Hovorím NIE petícii
nakoľko za tie peniaze teda 20€ mesačne si nezaslužíme my pracujúci ale aj ostatní ludia takto nedôstojne cestovať......
Ludia, zoberte bicykle a hotovo ...
Nechápem ... tu nikto nevyužíva časové lístky? Keď pravidelne cestujem do práce MHD, nebudem predsa zakaždým "štikať" a v takom prípade predĺženie cesty neovplyvní cenu lístka. Aj mňa situácia na košických cestách vytáča, lebo si tu robía z obyvateľov zajatcov. Vaša petícia je síce pekná, ale neodškodní takých občanov, ktorí časové lístky (mesačné atď) majú a ich zakúpením výrazne sponzorujú DPMK. A hodina jazdy zadarmo im je na nič, akurát ich naštve, že sa ich to netýka.
Len na okraj "Vyberte si prezívku" to fakt? a čo vybrané slová po "z"?
Re:
Mate niekto kontakt na peticiarov resp. autora peticie? Nemyslim formular na stranke.
Gratulácia
Jedna z mála petícií, úspešných okamžite po vyhlásení. DPMK hľadá kompenzácie pre cestujúcich. Už teraz gratulujem autorovi petície. Keď Raši nie je schopný (ochotný?) z pozície primátora prevziať kontrolu nad rekonštrukčnými prácami, pod tlakom musí skúsiť aspoň udobriť si naštvaných Košičanov. Nezabudnime, že Raši v najhoršej situácii necháva rozkopané mesto napospas neschopnej firme, zatiaľ čo on si robí výlety (Vietnam, či cyklojazda Od Tatier k Dunaju).
| This discussion has been closed. |