KAMENÁČ SI NEDÁME !
K prírode mám veľmi blízky vzťah a mojim mottom je prírodu si treba vážiť, obdivovať ju a chrániť. Kamenný mlyn je malý kúsok prírody, kde si Trnavčania môžu oddýchnuť a zrelaxovať sa a navyše oblasť je chráneným areálom. Nedovoľme, aby sa tam ďalej stavalo, mali by sme začať podpisovať petície aj za rozširovanie zelene a lesoparkov v Trnave.
Verím, že zvíťazí zdravý rozum! Trnavčania, nedajte sa........už nebývam v Trnave, ale tento nezmyselný zámer ma zdvihol zo stoličky.........
tí, čo tam postavili tie vily vraj nemajú žiadnu vybavenosť..........som tak veľmi pobúrená!!!!!! Na úrodnej pôde si vydobyli pozemky pre svoje haciendy........už to bolo celé zle........a teraz nemajú kam chodiť nakupovať? Keď mali na také vily, nech sa prevezú autom do nákupných centier.......všetko pod papuľu by chceli......už aj tak tam narobili škody až dosť!!!!
Och, prečo ? to fakt musia pokaziť všetko pekné a zelené čo je na svete ? Nedovoľte to, aby to tam zničili. Je to tam prekrásne a chránené pokiašňľ dobre viem. Tak už ani to nepomôže ??? Choré hlavy ktoré toto vymyslelil.
Dnes je jediným bezproblémovo dostupným miestom čoho dôkazom sú najmä cez víkend stovky ľudí / hlavne rodičov s deťmi
Je preto nutné zachovať Kamenáč bez developérskych zásahov.
zachranme pre trnavu co sa este da....
schvalujem spravnost tejto peticie
zuzana krchova
Trnava už je aj tak dosť zničená, neničte to málo, čo je ešte pekné.
O chvíľu už ani nebudeme vedieť ako skutočná príroda vypadá, všade sú len megalomanské stavby, ktoré o niekoľko rokov budú opustené, schátralé.
| This discussion has been closed. |