Petícia za nezvyšovanie dane z nehnuteľnosti v Bratislave
Re: Re: Re:
napriklad ja, zijeme tu x generacii, ale pre Bratislavcanom uz tu pomaly nic nepatri, ze vraj sa to nenosi - tu kvitnu kvety, aj praca pre vychodniarov, stare budovy likviduju, lesoparky taktiez, potrebuju miesto pre ohavne budovy rozhadzane bez koncepcie po celom meste, a tak by som mohla pokracovat
Re: Re: Re: Re:
Kto dovolil stavat bez koncepcie v BA? Vladnu ci predstavitelia mesta- bratislavcania - vid napr. Nesrovnal a oni pred nim.
Re: Re: Re: Re: Re:
ako prechlastaní degenerovaní východniari? odstrašujúci príklad pre nás
pre vyhlásenie pána primátora, že Bratislava si to môže dovoliť lebo zarábame dvojnásobok toho čo inde na Slovensku. Ako dôchodkyňa nie som si vedomá žeby som mala dvojnásobný oproti adekvátnemu dôchodcovi napr. v Snine.
Pripada mi to ako za feudalizmu, pan rozhadzuje, treba naplnit pokladnu zvysime dane, nachadza sa to v takmer kazdej rozpravke..to vie vymysliet kazdy somar, od poslancov by som ocakavala ine riesenie....co keby ste uz prestali neefektivne rozhadzovat nase peniaze, nemuseli by ste nas viac a viac dojit, obcania nie su dojne kravy vazeni. A podla vyjadreni viacerych politikov, mam pocit, ze my obycajni nic ine nerobime len kavickujeme, lebo vsetko je len jedna kavicka mesacne a nakoniec zistime, ze nebude ani na slanu vodu.
A tiež sa pripájam k bezplatnému cestovaniu držiteľov ZŤP.
| This discussion has been closed. |