Chceme naspäť Kristínu Kormúthovú
Mohol by som sa rozpísať aj na 2 strany, ale to by som len zhrnul predošlé komentáre do jednej myšlienky. Preto len stručne napíšem, že to, čo sa jej stalo je nespravodlivé a že je v tejto kauze obeťou. A som skutočne znechutený z toho, v akom svete žijem...
Re:
Tak tak. Snad chudacik rom, kroty LEN kradol a nechcel NIC ZLEHO, nepride o SVOJU PRACU, ktoru si vazi, za ktoru studoval skolu. A takisto nedajboze nepride o svoj byt, ktory si poctivo postavil za vlastne na vlastnom pozemku !
Spoluobčania sa ľahšie zorientujú.
Re:
tiež som to čítala, no čo na to povedať HNUS . . . a takáto xxx nás zastupuje v Strasburku...
pfui taibl
Absolútne absurdné!!!! Povedala, čo si myslí väčšina národa!!! Kým sa na Slovensku neurobí poriadok s neprispôsobivou menšinou, budú systematicky šikanovaní tí, ktorí vo svojej krajine slušne žijú. Nech ide do prdele celá EÚ aj s jej "segregáciou a rasizmom" !!! INGRID MIKULOVÁ, ŽILINA
A keď už sme pri facebookových statusoch, nech naša slávna polícia rieši prejavy rasizmu, extrémizmu či ,,prejavov podpory a propagácie skupín smerujúcich k potlačeniu základných ľudských práv a slobôd" na profiloch všetkých ľudí, a nie iba mediálne známych! Je mi z tohto štátu zle. Presne ako napísala slečna Kormúthová - ... ako škodnú!
This comment has been removed by the person who wrote it.
KF
Bez hanby by som napisal to iste! Tato chamrad ciganska smradlava neprisposobiva by mala byt pozatvarana v rezervaciach tak ako su indiani pozatvarany v amerike. Tam co nekricia o rasizme? EU nam na nich dava dotacie aby ostali pekne tu a nerozliezali sa im do ostatnych krajin tak si ich tu smradov hyckaju ako prasata v zite. Keby som ja zabral pozemok a postavil tam dom a bez platenia cohokolvek tomuto statu - som zvedavy kolko by ma tam nechali byvat...Je nacase aby sa tu veci zmenili!
Tak a teraz nas dajte na sud vsetkych lebo 90% slovenskeho naroda su podla Vas rasisti a to len preto lebo poukazuju na narastajuci problem! Ako to mame inak povedat ked nas tu nikto nepocuva?! Sk....ny STAT! HANBA!!!
| This discussion has been closed. |