Celoročný zákaz používanie petárd a delobuchov
Súhlasím s toutou petíciou. Petardy robia príliš veľa škody, ľudia z nich majú strach, zvieratá tiež, sú nebezpečné, sú to ako "malé bomby". Peniaze, ktoré za to ľudia vyhodia sú ich osobná vec, ktorú nemôžme ovplyvniť. Ale ak už potrebujú pyrotechniku, tak by ohňostroje úplne stačili, veď petardy nie sú na oslavy Nového roka vôbec potrebné.
podpisujem: za chorých, za tých, ktorí aj v tomto čase umierajú a potrebujú pokoj, za tých, ktorí trpia bolesťami v najvyšších štádiách smrteľných chorôb, ale aj za tých, ktorí jednoducho chcú mať pokoj a ticho... Samozrejme, podpisujem aj za všetky zvieratká. A vždy sa čudujem, ako je možné, že sa nevieme tešiť z toho, že žijeme v mieri, ale potrebujeme navodzovať vojnovú atmosféru
Re:
a to nebolo len cezdeň.Snažila som sa chodiť von na dlhšie prechádzky v pozdnych hodinách,ale kdeže aj po 23,00 take salvy.Predtým,ked bola moja dcera ešte menšia,tak vyhodili z balkona petardu a to buchlo asi na nej,lebo jej vypálilo mikynu.Myslela som,že ohluchne z toho.
Re: Re: Re: Re: Re:
Moje zlaté Re:Re:RE:Re, Keď dementná menšina robí niečo v rozpore so zákonom, tak normálny človek bude riešiť dementnú menšinu a ten kto na úkor dementnej menšiny ide obmedzovať normálnu majoritu je potom sám dementný!!!
Strieľať potichu
A poľovníkom tlmiče na pušky :-)
Degenerovaná domáca zver mi už i tak škaredo obsiera životný priestor a ich nevypočítaľné reakcie vyľakajú viac, ako nejaká petarda občas hodená od radosti, že si to ešte môžme dovoliť. Zrejme sme sa ako ľudia premnožili a naša hodnota klesá, pes a mačka budú mať onedlho viac práv.... a zabudol som na rómov :-)
stále sa hovorí o znečistení ovzdušia,o škodlivých emisiach,tak sa vôbec čudujem,že to nieje zakázané už dávno
Re: Strieľať potichu
myslím si,že ten hluk z petard je pre nás len ten najmenší problém,tie ťažké kovy a škodlivé plny z petárd a ohňostrojov,ktoré nás pomaly zabíjajú,tých by sme sa mali báť
dakujem cloveku co tuto jednoduchu vetu napisal daleko predomnou.
| This discussion has been closed. |