za zachovanie Základnej školy Jána Bakossa v Banskej Bystrici

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií za zachovanie Základnej školy Jána Bakossa v Banskej Bystrici.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-06-03 20:03


Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-06-03 20:03


Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-06-03 20:03



Hosť

#29

2014-06-04 06:05

Knowledge is future 4 ours future ;) vzdelanie je nasa buducnost nenicme ju!!!!

Hosť

#30

2014-06-04 06:15

Zober dietatu pero a daj mu kamen odceni tvoju snahu v podobe rozbiteho okna - ziadna fraza zivotna skusenost

Hosť

#31

2014-06-04 20:26

skoda skoly, deticky sa teraz rodia a nebudu mat kde chodit terajsie deti a aj buduce.

Hosť

#32

2014-06-05 10:29

Je to správna vec hlavne pre deti a ich rodičov. Keď sme si už v meste zvolili za primátora túto kreatúru namiesto človeka, ktorí mohol mestu zabezpečiť rast, prosperitu a hlavne mesto posunuť ďalej ako je teraz, ukážme že nie sme až také ovce ktoré sa dajú šikovať ako si niekto zmyslí. Preto podporme dobrú vec, ale hlavne prejavme svoj názor na na toto skapaté vedenie mesta. Lebo tu už naozaj skapal ten pes !!!!!!!!!!!!!!!!

Hosť

#33

2014-06-06 15:35

Som 100% na strane rodičov!!!!!!! Nie je predsa možné, aby sa len tak, zo dňa na deň zrušila škola s niekoľko stovkami žiakov. Nech si pán Gogola láskavo konečne uvedomí, že on je tu pre ľudí a nie ľudia pre neho!!!!!

Hosť

#34

2014-06-06 15:36

Ničme budúcnosť našich detí...
Mária

#35 Vyjadrenie

2014-06-09 09:33

Ja žasnem, kde dokážeme už zájsť.
Hovorí sa o podpore mladých rodín. Toto je tá podávaná pomocná ruka, ktorou sa o.i. likvidujú
základné školy, škôlky, jasle? Veď za tej "hroznej" totality keď sme údajne nemali peniaze na nič, takéto zariadenia boli skoro na každom väčšom sídlisku. Teraz sa všetky likvidujú pre nedostatok finančných prostriedkov.
O čom to tentokrát zase bude? O pozemku v centre mesta? Ktorý developer, zbohatlík alebo prominent tam ide stavať? Bude v BB ďalšia krčma, herne, garáže, bytovka.... Neviem si predstaviť, čo dokáže táto vládna garnitúra odsúhlasiť na využitie pozemku medzi cintorínom, kostolom, farskou záhradou a bytovkami.


Hosť

#36 Re: Vyjadrenie

2014-06-10 09:39

#35: Mária - Vyjadrenie

100% pravda !!!! Povinnosťou mesta, teda pána primátora a poslancov je rozvíjať školy a nie ich likvidovať - to dokáže každý "absolvent" pomoconej školy za minimálnu mzdu - na to nie je treba vysokošklosky vzdelaných pánov primátorov s luxusnými platmi...

teta

#37 Re:

2014-06-11 18:08

Poslanci v meste Banská Bystrica, ktorí chcú rušiť naše školy sú neschopní. Nech p. primátor prepustí zamestnancov MÚ, ktorí

MÚ, ktorí sa tam nudia a nemajú čo na práci.Pracovníčky podateľne behajú cez deň po obchodoch na pracovisku sedí jedna ostatné si behajú kadetade.....

 

 

vava

#38 za NASU Bakossku, tu i na Facebooku

2014-06-12 10:31

...skutocny nazor, pan poslanec? A okrem osobnych zaujmov? ...tie su, samozrejme, na prvom mieste, logicky, prirodzene. Je to skola v centre, blizko nas, skola rodinneho typu, bezpecna a so vsetkym, co skola ma mat-telocvicna, ihrisko s priestranstvom "na vybeh", jedalen so specialnou stravou, praca s integrovanymi detmi, spadova oblast...atd. Som presvedcena o tom, ze tieto veci ovladas. Pises o riadeni mesta, prepac a neber to osobne, ale vyznieva to dost komicky, kedze tato situacia vobec nemusela vzniknut, ak by kompetentni "nezaspali" (alebo boli skutocne kompetentni) a nenechali by si pretiect pomedzi prsty takmer 4 miliony z eufondov aj napriek tomu, ze ich na to upozornoval minister... odbornici, vazne, fakt. Mato, nie som "odbornik" alebo clovek odborny, ale viem kolko je 1+1, na riadenie mesta sme zvolili vas, nasich zastupcov, spolahli sme sa na vas a zbytocne. Od minuleho roka pocuvame len preco skoly zrusit, ale ani raz a od nikoho nebolo pocut CO BY BOLO POTREBNE UROBIT, ABY MOHLI ZOTRVAT A PROSPEROVAT. Kde su vase manazetske napady, navrhy? Preco odmietate pomocnu ruku ev.cirkvi? Bol by to nevyhodny prenajom, lebo ziadaju znizenie najomneho? Do certa a??Daju skolu do poriadku, zaplatia vam za to, takze aj tak je to zisk! Okrem toho, bol by to prenajom, budova by teda nadalej zostala mestu a na zakl. najomnej zmluvy, ja neviem, o 10 rokov napr, by vam skolu zas vratili...nasa skola je naplnena na 100% aj s filiparmi, ine skoly, kt su na konci sveta, maju kopu volnych tried...zruste inu skolu a presunte ine deti, mozno poslanecke, inam...VELEBIT MESTO A NIE SEBA by malo byt vasim poslanim, ale v tejto krajine to, zial, funguje uplne naopak..mozno som naivna a verim v neexistujuci ruzovy matrix, ale verim tomu, ze ak clovek zmeni postoj, pozrie sa na "veci" z inej strany, ineho uhla, postavi sa k veciam otvorene, zodpovedne a poctivo, vsetko by sa dalo napravit...

Hosť

#39

2014-06-12 10:56

Už som to komentovala na FB, som rozhodne proti zrušeniu ZŠ J.Bakossa v Banskej Bystrici, hlavne keď je možnosť ako pomôcť, a to zrušenie je úplne zbytočné. Stačí napríklad prijať pomocnú ruku cirkvy, znížiť nájomné, a deti budú mať opäť kde chodiť do školy. Alebo stačí zrušiť mestské zastupiteľstvo, tie prachy čo sa ušetria na ich platoch pohodlne vystačia na financovanie aj piatich škôl... rozhodovať o "dôležitých" veciach zvládnu obyčajní ľudia aj sami, a zadarmo.


Hosť

#40

2014-06-22 20:03

Prečítal som si zápisnicu zo zasadnutia MsZ konaného dňa 27.mája 2014 a v nej vyjadrenia primátora mesta. V nadväznosti aj vyjadrenia od Ing. Anna Harmaniaková PhD. a od JUDr. Marica Koreňová.
Za primátora Saktora došlo ku škandalóznemu rozhodnutiu Mestského úradu o ZŠ Moskovská, ktoré sa vďaka iniciatíve občanov podarilo zažehnať. Aj v prípade ZŠ J.Bakossa to vyzerá na "podivný" postup Mesta B.Bystrica.