Petícia za vystúpenie Slovenska z NATO
Na tejto stránke je asi 8 -9 petícií s rovnakou, alebo veľmi príbuznou , témou. Nechápe prečo:
1. si autori petícií prv ako spustia petíciu neoveria či podobná petícia nebola už spustená. Veľa zhodných, alebo podobných, petícií triešti sily,
2. nepodpisujete papierovú (ostrú) petíciu za vystúpenie Slovenska z NATO (petičné hárky sa dajú stiahmuť na FB v Skupine "Petícia za okamžité vystúpenie Slovenska zo štruktúr NATO"). Elektronická petícia nemá oporu v zákone a odoberá hlasy papierovej petícii, ktorá je zákonným prostriedkom na vypísanie referenda.
3. bol odstránený môj komentár z tejto, aj ostatných, podobných petícií na stránke petície.com, týkajúci sa členstva Slovenska v NATO, ktorý som dal včera a v ktorom som informoval o skutočnostiach uvedených v bode 2.
jeden magor tam napísal že nestači vam 68 rok tak mu odpovedam ,stačí ale stačí nám aj irak ,juhoslavia,lýbia ,síria,afghanistan,ty obmedzený lízač amerických zadkov
Re: Re:
#210: My Slováci sme NATO!!! - Re:
Žiaľ, áno, aj my nesieme zodpovednosť za to, že ľuďom v Sýrii padajú na hlavy bomby, že tam tiež zabíjajú nevinných, deti, ženy, matky, že ľudia stratili domovy.
Som za vystúpenie Slovenska z NATO všetkými desiatimi, ale prečo nepodpisujete ostrú, papierovú petíciu, ktorá beží už niekoľko mesiacov??? Elektronická petícia nemá žiadnú právnu silu a odoberá hlasy tej ostrej petícii. Prosím vás, nikto nebráni podpisovaniu elektronickej petície, ale podpisujte papierovú - ak teda naozaj chcete aby Slovensko vystúpilo z NATO.
Čáliková Helena
Re: Re: Re:
Dobre, svoju rodinu si nám predstavil, teraz daj rozumný argument, prečo majú naši vojaci vraždiť civilov v Iráne, Afganistane, Iraku, Sýrii, Lýbii a všade tam, kde NATO obhajuje, alebo sa chystá obhajovať ,,životné záujmy USA", hlavne ak tam ide o rabovanie prírodných zdrojov.
Re:
To individuum sa volá Kryska.
Re:
Tak sa spýtaj sám seba, či sú Švajčiarsko, Nórsko a iné neutrálne krajiny kolonizované a terorizované NATO-m a USA. Práve také názory, ako máš Ty, ženú slobodné národy do pažeráka NATO.
Re:
To je chyba, že sme súčasťou vraždiacej organizácie. Vrana k vrane sadá, vrah vraha si hľadá. Liliputinovi vyfajči Babraka Obavu.
Re:
Teba by som v NATO nechal. Máš inteligenciu a vyjadrovanie rodeného amíka. Si hanba nášho národa, ako Miki Poradca.
| This discussion has been closed. |
A vy tomu akože vážné veríte? NATO potrebuje SVK viac, než SVK NATO(strategická poloha). Tu sú tak silné vplyvy, že vystúpenie je reálne nemožné. Niečo ako s jehovistami...vstúpiť môžeš, no von ťa už nepustia. A ekonomicky by nám to tiež nepomohlo. A pokiaľ by sme vystúpili, tak tu máme Majdan s Mihálym v čele.
Navyše bez politickej podpory je táto rádoby petícia len zdrap. Na vstup či vystúpenie z NATO nie je nutné referendum, či akékoľvek hlasovanie...na to stačí rozhodnutie vlády a farizejov máme dosť na to, aby naša vláda nezastupovala záujmy občanov.