Peter Petras opatovne ziskanie Rainerovej chaty
Hosť#402 Jul 02, 2014, 12:31
Chodim z rodinou do Tatiez kazdy rok a na Rainerovej chate sa zastavim na odych.Suhlasim podporit peticiu,aby sa zachovalo j eje krasne a jedinecne.
Hosť#403 Jul 02, 2014, 12:32
ludi, zapalenych pre prirodu, ktori jej zasvatia cely zivot, chceme podporovat...nebudme lahostajni!!!!
Laco#404 Jul 02, 2014, 12:38
TRAVEL profi, časopis pro cestovní ruch - Česko, Slovensko, Polsko
Vážený pane Petras, připojujeme se s celou redakcí časopisu TRAVEL profi a stojíme za vámi. Přiznávám, že jsem na Rainerce už dlouho nebyl - ale coby student - v 70-tých letech minulého století jsem chatu poznal - o prázdninách jsem si přivydělával jako nosič. Nelze zapomenout. Výzvu k podpisu umístíme na náš facebook profil.
Hosť#405 Jul 02, 2014, 12:41
Sice som daleko, ale pochadzam z Popradu a Tatry su moj domov. Odvazim sa predpovedat, ze nikto iny k tej chate nebude mat taky osobny vztah a nebude jej venovat taku starostlivost ako pan Petras.
Hosť#406 Jul 02, 2014, 12:43
Dúfam len že slušnosť, úcta , uznanie celoživotného snaženia a zdravý rozum zvíťazia.
Ďakujem tomu, kto inicioval túto petíciu.
Zuzana Schillerová
Ďakujem tomu, kto inicioval túto petíciu.
Zuzana Schillerová
Hosť#407 Jul 02, 2014, 12:56
Chvála Bohu, našli sa aj slušní ludia......
Hosť#408 Jul 02, 2014, 14:57
Chatu ma spravovat ten, kto sa o nu staral a stara. Tomu aj patri. Prinajmenej podla moralneho prava. A ja som za moralne pravo vsetkymi desiatimi. Prec s diktatom penazi!
Hosť#409 Jul 02, 2014, 16:21
Bol som na Rainerke viac krát, vždy som sa tam cítil vinikajúco, je tam super atmosféra pre okoloidúcich turistov a z p. Petrasa je cítiť človečina na sto honov. Peťo Petras ďakujem. Laco Medo.
Hosť#410 Jul 02, 2014, 16:22
Nemám slov.... :-(
Hosť#411 Jul 02, 2014, 18:13
Pán Petras si to zaslúži, zrenovoval, poľudštil a dal tomu život
Hosť#412 Jul 02, 2014, 18:36
pevne dufam, ze vsetko dopadne ako ma a v tomto pripade - aj ked peniaze dnes zmozu vela, tu bude znamenat viac ten, co do diela vlozil svoju dusu a to najlepsie zo seba.....
Hosť#413 Jul 02, 2014, 19:15
Peter,aj ked na dialku,ale cela moja rodina je s Tebou.Tento skorumpovany štát sa nezastane ludí,ktorí veľa urobili nezištne pre niečo dobré. Prachy su všetko... Na Slovensku je to tak ,už by bolo načase niečo s tym robiť
Hosť#415 Jul 02, 2014, 19:43
....držím palce na záchranu tejto chaty, verím, že sa to podrí
Hosť#416 Jul 02, 2014, 20:21
Bola som tam niekolko krat a vzdy som sa tam citila ako doma a nechcela by som, zeby sa tam nieco zmenilo alebo nebodaj ju zlikvidovali. Clovek, ktory ju prevadzkuje ma velke tatranske srdce a mal by pokracovat s laskou dalej tesit milovnikov Tatier. Pan Peter ma moju velku vdaku.
Hosť#417 Jul 02, 2014, 21:16
Podporujem správnu vec a tým dávam najavo, že k žiadnej správnej a spravodlivej veci nemáme byť ľahostajní. Pštrosej politike dávno odzvonilo, ale málokto si to všíma...
Zuzana#418 Jul 02, 2014, 21:22
Podporujem správnu vec a dávam tým najavo, že nemáme byť ľahostajní k žiadnym nespravodlivým praktikám. Pštrosia politika je slepá ulička. Hájiť právo je povinnosťou spravodlivých ... Zuzana B.
Hosť z ďaleka#419 Jul 02, 2014, 23:03
Petícia za správnu vec! Chamraď a spodina, ktorá dnes manipuluje Slovensko už nevie ako by viac nazbíjala. Tatry sú devastované a prerábané na komerčné ryžovisko na peniaze a nič iné. Je to bieda. Ľudia ako Petrášovci s láskou zachovávajú ozajstné hodnoty a radosť pre všetkých milovníkov hǒr a Tatier zvlášť. Dúfam, že im tá chata ktorú tak krásne upravili, ostane!
S pozdravom z Austrálie
Fero
S pozdravom z Austrálie
Fero
Hosť#420 Jul 03, 2014, 02:57
Ste za to?
Hosť#421 Jul 03, 2014, 03:19
Ja tomuto tu uz dlhsie nerozumiem. Na Rainerovu chatu mam prektasne spomienky. Drzim palce....papa
Hosť#422 Jul 03, 2014, 05:16
správna vec ako sa domôcť pravdy ale smutné
na SK pre vládu SR platí : "Čo bolo tvoje to bude moje"
na SK pre vládu SR platí : "Čo bolo tvoje to bude moje"
Hosť#423 Jul 03, 2014, 05:21
Slováci, toto sa nesmie stať, chata je nás všetkých,
spravuje ju zodpovedný, čestný, pracovitý a spravodlivý človek, držme mu palce a patrí mu VELKE
DAKUJEME
spravuje ju zodpovedný, čestný, pracovitý a spravodlivý človek, držme mu palce a patrí mu VELKE
DAKUJEME
Hosť#424 Jul 03, 2014, 05:42
Dobrý človek ešte žije ?!!
Hosť#425 Jul 03, 2014, 05:55
Zase sa chce nejaký sviniar poriadne nabaliť na tom, pre čo v živote ani prstom nepohol. Veľmi by som chcela vedieť, ktorý "mudrák" prišiel s nápadom Reinerovu chatu prenajať. (Akú z toho bude mať "odmenu" do svojho vlastného vrecka sa iste neddozvieme.)
Prosím, zistite a zverejnite meno toho "mudráka", ak je to čo len trochu možné. Ďakujem a držím palce.
Prosím, zistite a zverejnite meno toho "mudráka", ak je to čo len trochu možné. Ďakujem a držím palce.
| This discussion has been closed. |
...je to tak...
#393: Maja M -
Veľmi pekne ste to napísali, lebo skutočne sú už celé Tatry v rukách rôznych.......Petrasovcov poznám osobne aj otca aj syna, sú to statoční tatranci, veľmi prajem im obom, Tatrám aj nám ostatným aby sa to podarilo. Ing. Čupka