Petícia za zrušenie registračnej dane za vozidlo
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za zrušenie registračnej dane za vozidlo.
Hosť |
#1512014-03-30 18:46Je to ťahanie penazi od ludi nezmysel ved nech platia ty ktory maju auto nad sumu 60000eur ty si to mozu dovoli ale nie mi normalny ludia ktory si dlhe roky šetria na nove a nevedia sa ho dočkať a ešte maju aj zaplatit hlupu dan ved toto neni ani v Nemecku a tam behaju ine auta a maju ine platy!!! |
Hosť |
#1522014-03-30 18:46Súhlasím s petíciou a chcem pridať návrh na zrušenie používania bezpečnostných pásov v mestách pri rýchlosti 50 km a pridanie dopravnej značky za mestom, obcou na 70 km, ak je značka koniec obce ďaleko. S pozdravom |
Hosť |
#1542014-03-30 18:47Je to diskriminačne pre ľudí, ktorí nemajú peniaze a môžu si dovoliť kúpiť len ojazdené auto. Vravelo sa o tejto dani ako o dani z luxusu to znamená, že kto má veľa peňazí na drahé auto tak si môže dovoliť zaplatiť aj registračnú daň. Lenže systém je nastavený tak, že najviac daní zaplatia bežný chudobný ľudia. Nesúhlasím aby sa takáto daň vyberala na starých autách. Za staršie vozidlo ako tri roky by sa už žiadna registračná daň platiť nemala. |
Hosť |
#155 Ludia spojme sa2014-03-30 18:48Ludia pozbierajme sa aspon aby nas bolo 200000 ludi nech to riesia co najskor |
Hosť |
#1562014-03-30 18:48Už nevedia z čoho maju od ludi vytiahnuť peniaze,je to choré platit za dovezené ojazdene auto. |
Hosť |
#1572014-03-30 18:49Vyberanie nezmyselnej dane z kúpi Vášho nového auta s ktorým nikto nič nemá je choré. |
Hosť |
#1582014-03-30 19:04Velmi Vas obdivujem,ze sa nasiel niekto,komu nieje lahostajne,ako nas zdiera stat. |
Hosť |
#1592014-03-30 19:06Je to cista hovadina ta registracna dan,ked nemam na nove auto a chcem si doviezt lepsie s nestocenymi kilometrami a zato ze je vykonnejsie ale ma aj 8rokov uz nemusim byt milionar,je to cista uzera,za par rokov bude na slovensku kazde jedno auto vrak,zrusit tu nezmyselnu dan,to uz v tom state nema clovek na vyber len drzat hubu a platit,hanbaa!!! |
Hosť |
#1602014-03-30 19:09je to úplny nezmysel platiť toľké prachy za nič ja si chcem splniť svoj 7 ročný sen a doviesť S8 r.v. 2007! a teraz mám ešte šetriť na nejakých 3000 e??? |
Maťo |
#1612014-03-30 19:25Nevyjadrujem sa už ani k nášmu štátu, oni pre nás nič a mi im musíme všetko, ako nech je daň z luxusu ale to je pre mňa tak 150/200 kw vyššie nech od toho výkonu je poplatok 100€, kým som ja oficiálne sprevádzkoval nový pneuservis a servis tak ako má byť všetko legálne tak 6 mesiacov lebo každý úrad mi dal odpoveď a vyjadrenie na moju žiadosť na 29. deň z 30 od podania, a to myslím doslova a oni nás ešte takto zdierajú, chcem dať prácu niekomu, preinvestovať peniaze a ešte mám problém lebo pomaly aj na pero v kancelárii mi treba povolenie a ciachovanie, no uvidím čo spraví pán Kiska, možno aspoň poriadny rozruch a nič sa nebude ututlávať, lebo bohužiaľ prezident toho o moc viac nezmôže |
Potki |
#163 Hovorkyna MFSR2014-03-30 19:42Prave som videl v TV Markiza, ze hovorkyna p. Alexandra Gogova povedala, ze ide o envirmentalny aspekt, ze silnejsie auto je menej ekologicke. P. hovorkyni odkazujem, ze mame doma auto Renault Megane III kupe so 130 konovym motorom (1.4 Tce) a priemerna spotreba je okolo 9 litrov a Audi Q7 s 203 konami (3 liter 6 valec s permanentnym 4x4!, no ma navyse system start-stop), ktore jazdi priemerne za 7,5 litra - tu istu trasu!!! Takze enviromentalne hladisko ako vyhovorku nech si strci za klobuk... |
Hosť |
#164 Re: Hovorkyna MFSR2014-03-30 19:51Presne presne, račej novy 150KW diesel euro4 ako stara rachodina ktora okrem nafty papa aj liter oleja na 100km |
Motorista |
#165 Registracna dan2014-03-30 19:53Autori registracnej dane sa odvolavaju na zvyseny obsah emisii vykonnejsich vozidiel, mnozstvo a obsah skodlivych latok a emisii vozidla je zavisla vo velkej miere aj od emisnej normy ktoru vozidlo splna, v okolitych krajinach majitelia vozidiel ktore splnaju najprisnejsie emisne normy su zvyhodnovani ci uz vyskou poistneho vozidla...atd. Na Slovensku opat nenazyvame veci pravym menom, ide opat len o vytahovanie penazi od ludi, pod zasterkou znecistovania ovzdusia. |
Hosť |
#1672014-03-30 21:27Tento zákon je nezmyselný a je to dalšie ožobračovanie ludí tak ako STK a EK! |
Hosť |
#1712014-03-30 22:39Hamba slovensku,kedze vo vsetkom mame ine zakony ako ma europska unia niet horsej byrokracie v podnikani v celej eu ako na sk |
Hosť |
#1722014-03-30 22:53Urcite som proti, pretoze je to len dalsie hrabanie penazi pre nasich "zlatych" poslancov. |
Hosť |
#1732014-03-30 23:12To už nie je normálne, čo si SMER-SD dovoľuje voči daňovým poplatníkom. |
Hosť |
#1742014-03-31 05:26Registracna dan je ina ako nahrabat peniaze do vrecka pre politikov |
Petícia proti umiestneniu ubytovne na Čiližskej ulici.
Otvorený list od priaznivcov zo Slovenska a zahraničia Igorovi Matovičovi.
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuNajpopulárnejšie petície za posledných 24 hodín
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
V slovenských osadách žijú tisíce a tisíce zvierat v nevhodných podmienkach, zažívajú pritom dennodenne nesmiernu bolesť a kruté zaobchádzanie, bolesť je nielen fyzická , ale aj psychická. Najmarkantnejšie to vidíme v reportoch zo zachraňovania psíkov z týchto krutých podmienok od záchranárov-dobrovoľníkov. Útulky, občianske združenia, jednotlivci, všetci, ktorým nie je ľahostajné utrpenie psíkov a zvieratiek v osadách, prinášajú denne svedectvá o ich trápení. Záchranári dobrovoľníci chodia na v
Vytvorené: 2021-01-17
Časové obdobie | Všetky krajiny | |
---|---|---|
Celkovo | 16720 | 15237 |
24 hodín | 516 | 460 |
Petícia proti umiestneniu ubytovne na Čiližskej ulici.
Vážený pán primátor mesta Bratislavy Matúš Vallo.Obraciame sa na Vás s naliehavou výzvou o prehodnotenie umiestnenia ubytovne pre bezdomovcov na Čiližskej. My dole podpísaní obyvatelia z priameho susedstva vyzývame magistrát Bratislavy o prehodnotenie vhodnosti lokality. Umiestnenie ubytovne v bezprostrednej blízkosti základnej školy, materskej školy a školy umenia, uprostred sídliska považujeme, ako občania danej lokality za absolútne nevhodné. Ani na online diskusii dňa 19.4. nás mesto nepresv
Vytvorené: 2021-04-20
---|---|---|
Celkovo | 1176 | 1174 |
24 hodín | 347 | 348 |
Zákaz chovu zvierat v osade.
Touto petíciou by som chcela zakázať chov psov a mačiek v osadách. Zvieratá tam neskutočne trpia..nikto s tým nič nerobí. Malé deti si na stopkách stopuju čas za ako dlho sa šteňa zadusí? Zvrátené a nechutné každé zviera si zaslúži žiť dobrý a šťastný život nenarodili sa na to aby trpeli...nie je to žiadna vec..je to živý tvor Ktorý dýcha cíti bolesť cíti radosť a potrebuje dostatočnú lásku už veľa zvierat zomrelo kvôli ľuďom ktorý zvieratá berú ako vec. Matky si zle vychovali deti a učia ich zl
Vytvorené: 2019-10-25
---|---|---|
Celkovo | 27040 | 24557 |
24 hodín | 233 | 189 |
Petícia za zrušenie prijímacích skúšok na stredné školy 2021
Vážený Pán minister školstva, Pomocou tejto petície Vás žiadame o zrušenie prijímacích skúšok na stredné školy pre rok 2020/2021. Zároveň Vás v mene všetkých podpísaných žiadame, aby strednéškoly v roku 2021 rozhodovali o prijatí na základe aritmetického priemeru od 5. ročníka. Myslíme si, že vedomosti žiakov sa dajú dostatočne posúdiť na základe ich päťročného štúdia. Nesúhlasíme s prijímacimi skuškami na stredné školy z nasledujúcich dôvodov (názory žiakov a ich rodičov): - Školy neboli dostat
Vytvorené: 2021-03-24
---|---|---|
Celkovo | 12987 | 12916 |
24 hodín | 206 | 205 |
Pán minister, zastavte týranie detí v rúškach!
Vážený pán minister školstva Branislav Gröhling! - V mene všetkých podpísaných Vás žiadame, aby ste zrušili povinnosť detí nosiť rúška na školách. Takéto bránenie voľnému dýchaniu spôsobuje deťom fyzické utrpenie a u mnohých aj zdravotné problémy. - Nie je jasné, či prínos tohto opatrenia prevažuje nad škodami na ľudskom tele, ktoré je ešte stále iba vo vývine. Tu sa jedná o niekoľkohodinové (5 až 9 hodín) obmedzovanie dýchania u detí, ktoré sú fyzicky menšie, slabšie, krehkejšie a zraniteľnejši
Vytvorené: 2021-04-20
---|---|---|
Celkovo | 674 | 670 |
24 hodín | 178 | 176 |
Vyjadrenie vďaky našim osloboditeľom - Červenej armáde v 2. svetovej vojne
Vďačný vlastenecký ľud Slovenskej republiky, Bratislava 9.máj 2021 VÁŽENÝ PÁN VEĽVYSLANEC RUSKEJ FEDERÁCIE V SLOVENSKEJ REPUBLIKE, My, dolupodpísaní občania Slovenskej republiky ako zástupcovia vlastenecky a mierovo zmýšľajúceho ľudu Slovenska chceme v dnešný pamätný Deň víťazstva nad fašizmom vyjadriť vďaku vtedajšej Červenej armáde Sovietskeho zväzu a v rámci nej hlavne jej podstatnej zložke – ruskému národu a jeho vojakom. Nikdy nezabudneme na skutočných Osloboditeľov územia našej milovanej v
Vytvorené: 2021-04-18
---|---|---|
Celkovo | 1557 | 1496 |
24 hodín | 130 | 125 |
Otvorený list od priaznivcov zo Slovenska a zahraničia Igorovi Matovičovi.
Pán Igor Matovič, Tak, ako sme ti vyjadrili podporu pred rokom aj teraz Ťa chceme povzbudiť, aby si ten boj nevzdával. Bojuješ nie len za seba a za OĽANO, ale za celú krajinu, za nás - naše deti, vnúčatá a ďalšie generácie. Desaťročia sme tu mali vlády plné komunistov a ich nasledovníkov. Desaťročia tu politici rozkrádali našu krajinu, metastázovala sa tu korupcia obludným spôsobom. Vďaka tvojmu viac, ako desaťročnému boju sme sa nadýchli k očiste Slovenska. Žiaľ, prišla pandémia a tvoji nepri
Vytvorené: 2021-04-18
---|---|---|
Celkovo | 1957 | 1861 |
24 hodín | 126 | 116 |
Petícia k otvorenému listu k podmieňovaniu účasti žiaka na prezenčnej výučbe podrobením sa testu na COVID 19
“Školská dochádzka je nielen ústavnou povinnosťou, ale aj ústavným právom dieťaťa. Výučba má prebiehať prezenčnou formou v školách bez ďalších podmienok.” Vážená pani prezidentka SR, členovia vlády Slovenskej republiky! Na prvom mieste treba uviesť, že testovanie vhodnými testami na prítomnosť vírusu spôsobujúceho ochorenie COVID-19, je spravidla užitočná a dobrá vec, napr. v prípade chorej osoby s príznakmi respiračnej infekcie. V mnohých prípadoch sa však boj proti vírusu vymkol spod kontroly
Vytvorené: 2020-12-06
---|---|---|
Celkovo | 14606 | 14431 |
24 hodín | 126 | 124 |
Petícia za zachovanie študijného programu taliansky jazyk a kultúra v odbore prekladateľstvo/tlmočníctvo (filológia) na FF UMB
My, študentky a študenti Univerzity Mateja Bela, chceme týmto vyjadriť nesúhlas so zrušením programu taliansky jazyk a kultúra na Filozofickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Touto petíciou Vás prosíme o podpis, ktorým vyjadríte podporu nám, študentom prekladateľstva a tlmočníctva talianskeho jazyka na Filozofickej fakulte v boji, v ktorom chceme zabrániť zrušeniu tohto študijného programu. Zrušením tohto programu prídu študenti prvého ročníka o možnosť dokončiť štúdium na u
Vytvorené: 2021-04-12
---|---|---|
Celkovo | 1137 | 1073 |
24 hodín | 68 | 64 |
Petícia za záchranu Istropolisu
Vážená pani ministerka kultúry Natália Milanová, vážený pán primátor mesta Bratislavy Matúš Vallo, vážený pán starosta mestskej časti Bratislava-Nové mesto Rudolf Kusý, vážený pán poverený riaditeľ Pamiatkového úradu Radoslav Ragač, obraciame sa na Vás s naliehavou žiadosťou o záchranu budovy Istropolisu v Bratislave. Dom odborov, techniky a kultúry je pozoruhodným dielom architektúry neskorého modernizmu a významnou pamätihodnosťou hlavného mesta Slovenska. Istropolis je v súčasnosti v procese
Vytvorené: 2021-04-08
---|---|---|
Celkovo | 8544 | 7892 |
24 hodín | 54 | 50 |