Bezplatné parkovanie pred nemocnicami

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Bezplatné parkovanie pred nemocnicami.


Hosť

#1

2014-02-10 10:49

Petícia, ktorá môže napomôcť situácii pacienta a rešpektu občana.
Tým, čo to stihnú za 15 minút

#2 Nedorozumenie či absurdita ?

2014-02-11 13:17

V článku http://www.teraz.sk/zdravie/unb-ruzinov-protest-nemocnica-parkovne/73395-clanok.html

sa píše:Darcovia krvi počas odberu parkujú zadarmo
V súčasnosti môžu zadarmo na spoplatnených parkoviskách pred nemocnicami parkovať darcovia krvi počas odberu. Parkovné neplatia ani sestry a zdravotnícky personál počas nočných služieb v čase od 18.30 h do 07.30 h, ZŤP majú pred každou z nemocníc k dispozícii v súčasnosti vyhradené dve bezplatné parkovacie miesta 15 minút.

Že zadarmo ?! Veď si to zaplatili vlastnou krvou !
A ZŤP si majú nohy polámať, alebo sa dať ošetriť za pochodu ?!
Za 15 minút ! ! !
Chytráci !!! (Nie ZŤP !)


Hosť

#3

2014-02-13 14:36

Ak parlament nesplní naprosto oprávnené požiadavky z petície, stráca mandát u slušných občanov. Teraz sa ukáže ako sa budú napĺňať sľuby všetko pre občana...
Prehadzovač výhybiek z Vrútok

#4 Bezplatný prístup na parkoviská pri nemocniciach...

2014-02-13 17:11

...je bránený elektronickými rampami, ktoré sa zatiaľ akoby zázrakom nedostali do pozornosti vandalov a zberačov ľahkých kovov! Dokedy?!?!?

Hosť

#5

2014-02-17 12:19

Je táto petícia oprávnená, veď parkoviská pred nemocnicami boli urobené spolu s nákladov nemocníc a teda vlastne ich platili ľudia zo svojich daní. Okrem tejto skutočnosti zvyšujú poplatky za zdravotné služby a v neposlednom rade znižujú v prípade dôchodcov aj ich dôchodky.
PP

#6 Kocurkovo

2014-02-17 16:36

Je to cele postavene na hlavu. Za co platim dane? Kto vybudoval to parkovisko a za koho peniaze? Nie nahodou za peniaze mojich rodicov, pripadne moje?
Nie, len v ziadnom pripadne nepohnut rozumom a nevymysliet iny sposob ako zarobit peniaze. V ziadnom pripade nic neulahcit a uz vobec nepremyslat nad clovekom a jeho zivotom. Respektive ano - clovek, plat za svoj zivot kde sa len da.
Ved najlepsi podnikatelsky zamer na Slovensku je plot a rampa...

Krajina je zial obrazom ludi, ktori v nej ziju.
A udajne kazdy narod ma vladu, aku si zasluzi...

Hosť

#7

2014-02-17 19:00

Je to najväčšie svinstvo,ktoré by simal zaplatiť "pán"riaditeľ FN,ktorý podpísal túto zmluvu. Je to nwhoráznosť,aby zamestananci čo chodia do prácwe aby zarobilipeniaze,tieto pachali podvodníkom podnikateľom a táto "sociálna vláda" ich podporuje? Čo robí ministerka zdravotníctva,že nekoná, alebo nieje aschopná konať? Prečo nekoná primátor.,alebo už sa necháme vykorisťovasť každým?Myslím si,že toto nepmôže k prezidentskej kandidátke .

Hosť

#8

2014-04-03 04:42

niektorým ľuďom ako by bola vyoperovaná chrbtová kosť. Stali sa z nich hyeny /čo je horšie tie ľudské hyeny/, ktoré sú schopné profitovať z nešťastia iného. Tiež by som bola za to aby za to zaplatili tí, ktorí to majú na svedomí. Akým právom rozhodujú o tom čo nevlastnia a nevybudovali to. Pánovi riaditeľovi a spol. by som postavila  k tomu parkovisku búdku  2x2m a zvyšok života by museli  tzv. parkovné vyberať za minimálnu mzdu.