Vážený pán Hrušovský, odstúpte! Už je čas!

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Vážený pán Hrušovský, odstúpte! Už je čas!.


Hosť

#26

2014-02-01 14:59

Súhlasím s názorom, že pán Hrušovský má teraz vhodný čas na dôstojné ukončenie svojho pokusu ohroziť R.Fica a prejavit statnický postoj pri podpore kandidátov s lepšími šancami na úspech.

Hosť

#27

2014-02-02 12:05

p.Hrušovský nemá morálne právo kandidovať..ani ľudsky,ani odborne...prečo? Nechcem prezidenta,ktorý nestojí pevne na nohách.

Hosť

#28

2014-02-03 22:25

je to nemastný neslaný politik, nemá význam aby kandidoval

Hosť

#29

2014-02-05 09:40

...pan Hrusovsky - keby mal sancu na postup do druheho kola by celkom iste nebol "hanbou Slovenska" v prezidentskom urade -sice ani ziadnou "hviezdou" ale po sucasnom prezidentovi nepochybne a jednoznacne lepsou volbou...
...lenze Slovensko momentalne nepotrebuje nevyrazneho, pokojneho prezidenta ktory si s uradnickou dokladnostou vykonava nenapadne svoje povinnosti...taky sa hodi "do lepsich cias"
Takze moj podpis tejto peticie nie je namiereny proti osobe pana Hrusovskeho - ale je to podpis za kandidata, ktory by v sucanej situacii dokazal byt vyraznou opoziciou "monopolneho" Smeru

Hosť

#30

2014-02-17 18:03

Podľa môjho názoru je smiešne, že SR s 5,5 mil. obyvateľov má 15 kandidátov, i keď pravda je, že ich môže byť aj milión. Každý kto má dieru do zadku a ešte udrží moč. A je zarážajúce, že z tých 15, minimálne 10 je bez chrbtovej kosti. Niektorí páni sa tvária, že národ nemá pamäť. Síce bohužiaľ nie sú ďaleko od pravdy, ale má. A dúfam, že spočíta. Sú tam dokonca aj takí, ktorí majú značný podieľ na našej súčasnej situácii a bez hanby kandidujú. Vlastne, prečo nie - "v demokratickom a právnom štáte???"
Zaujalo ma mimo iného, ako istý moderátor v sl. rozhlase značnú časť svojich otázok na kandidátov smeroval k ich politickej minulosti - členstvu v KSČ, postoju k r. 1968 - že by novodobá "normalizácia"? Až bol trápny a evidentne obťažoval kandidátov. A pritom mu vôbec nevadí, že všetci traja doterajší prezidenti sú bývalé nomenklatúrne kádre a vzhľadom k minulosti zastávaným funkciám - obrkomunisti, (teda nie radoví, nevinní). "A ako dobre im to išlo."