Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Hosť#3651 Dec 29, 2013, 16:45
Jediné rádio,které když jedeme na Slovensko,se dá poslouchat.To je opravdu ráááádio.
Hosť#3652 Dec 29, 2013, 19:12
Považujem za vrcholne neprípustné ako sa rada pre retrzmisiu zachovala voči rádiu Viva Chceme Vivu späť do éteru !!!!!
Hosť#3653 Dec 29, 2013, 20:21
chceme spät najlepsie radio Slovenska!!!
Hosť#3656 Dec 30, 2013, 08:00
Ak by ste niekto chceli poďakovať za vypnutie rádia VIVA a poslať novoročný pozdrav vyvoleným členom z Rady pre vysielanie a retransmisiu (http://zachranme.radioviva.sk/), tak adresy sú tu:
Peter Abrahám - [email protected]
Peter Škultéty
Karol Haťapka - [email protected]
Marta Danielová - [email protected]
Ľubomír Kmec - [email protected]
Peter Abrahám - [email protected]
Peter Škultéty
Karol Haťapka - [email protected]
Marta Danielová - [email protected]
Ľubomír Kmec - [email protected]
Hosť#3657 Dec 30, 2013, 09:01
Jedine Normalna radio na Slovensku aj to je zrušene to neni normalne...
Hosť#3658 Dec 30, 2013, 10:04
Ja som ju podpisal preto, lebo radio VIVA je skvele adio na medialnom poli v SR.
Ti ktori ho chcu zrušit maju na to svoje dvovody. Mam dojem, že je tu koruci ja ako svina. Slovensko je bohužial presiaknute koruciou od spodu až hore. Tu pomože iba vihadzovanie a trestanie zakoruciju. No svine si kriju chrbati a preto sa im nič nestane. ODKAZ RADE PRE VISIELANIE A RETRANSMISIJU: PANI TOTO NIEJE DEMOKRACIJA, ALE KORUCIJA!!! A vadi vam majitel radia VIVA?!!!
Dufam, že to dopadne v prospech posluchačov a nie HLUPAKOV, ktorich je 5.
Pedro
DRŽIM PALCE
Ti ktori ho chcu zrušit maju na to svoje dvovody. Mam dojem, že je tu koruci ja ako svina. Slovensko je bohužial presiaknute koruciou od spodu až hore. Tu pomože iba vihadzovanie a trestanie zakoruciju. No svine si kriju chrbati a preto sa im nič nestane. ODKAZ RADE PRE VISIELANIE A RETRANSMISIJU: PANI TOTO NIEJE DEMOKRACIJA, ALE KORUCIJA!!! A vadi vam majitel radia VIVA?!!!
Dufam, že to dopadne v prospech posluchačov a nie HLUPAKOV, ktorich je 5.
Pedro
DRŽIM PALCE
kritik#3659 Dec 30, 2013, 10:36
Re: Re: predmet
ak myslíš slnko, tak všetkým východňárom čo sa serú v Bratislave
Hosť#3660 Dec 30, 2013, 11:17
kritik kritizuj najskôr seba,si trápny
horn#3661 Dec 30, 2013, 15:06
Čo na to ostatné médiá
NIČ!
Ostatné médiá čušali ako vši pod chrastou. Keď sa niekde stane, že nechce niekto poskytnúť
vyjadrenie napríklad po nejakom prevalení škandálu, reportéri sú schopní strčiť aktérom
škandálu mikrofón temer do hrdla a odvysiela sa to aj keď opytovaný prejde chodbou aj s policajným doprovodom a nepovie nič? Novinári vykrikujú a dožadujú sa slobody informácií...
Teraz akosi všetci dodržujú informačné ticho...
Na obranu rádia Viva hovorilo (a aj napísalo) mnoho ľudí veľa.
Čo na to ostatné médiá?
NIČ!
Hosť#3662 Dec 31, 2013, 06:43
Nepoznam "pozadie" a cely rozsah tohto problemu, takze relevantnost mojho kometaru by bola popreta, kazdopadne ma ale taketo praktiky v tomto state neprekvapuju, r.VIVA mi chyba, je dobre a co je dobre treba zachovat, nechat rozvijat a chranit.
selo#3663 Dec 31, 2013, 08:35
naša VIVA
Jediné rádio na SK, ktoré môžem a rád počúvam s celou rodinou. Jediné rádio so správnymi ľuďmi a skvelou muzikou. Držím palce nech vyhrá zdravý rozum nad finančnou nenažranosťou hlavne smeráckych úslužníkov. Už nech je Ficko prezidentom (och)a smer postupne začne dúfam kapať!!!
Hosť#3664 Dec 31, 2013, 13:21
ved to je blbost co sa uz roby v tomto skorumpovanom state podla tohto ale aj inich veci je jasne badat ze tento stat patri par ludom ktory tu mozu doslova vsetko co chcu
Silvia Bratislava#3665 Dec 31, 2013, 22:30
Vážen poslucháči , VIVácka rodina , prajem Vám ( nám ) aby nás v novom roku nikto tak neutláčal , aby nám nikto nebral to málo dobrého čo máme , a hlavne aby sme boli súdržnejší ...
VIVE želám do nového roku aby znova prišla s veĺkolepostou do éteru , čakáme na Vás !!! :-)
VIVE želám do nového roku aby znova prišla s veĺkolepostou do éteru , čakáme na Vás !!! :-)
Pocuvadlo#3666 Dec 31, 2013, 22:32
Pomooooc. Nie je co pocuvat. Chcem radio VIVA spat. A hned!!
ginger#3667 Jan 01, 2014, 00:24
Rádiu VIVA želám do nového roku všetko naj...My verní poslucháči veríme,že čoskoro budeme počuť skvelú hudbu a výborných moderátorov.Jej patrí prim v éteri.MUSÍME v niečo veriť...
Hosť#3668 Jan 01, 2014, 10:27
Strašné čo sa deje v tomto štáte.Držím palce rádiu VIVA.
Hosť#3669 Jan 01, 2014, 11:17
Vivakom prajem vsetko dobre v Novom roku,nech ste opät v eteri!
viva#3670 Jan 01, 2014, 19:41
viva forevr
Hosť#3671 Jan 02, 2014, 11:17
Neexistuje ine radio, ktore bez problemov zahra aj Kiss, Slade, Van Halen (a ktore pocuvaju VSETKY vekove kategorie). Nehovoriac o Boston a inej klasike. Takze "gratulujem" tejto zvrhlosti s nefungujucim pravnym systemom, ktora ocividne mieni vyhovavat masu debilov. Otrasne.
Hosť#3672 Jan 02, 2014, 12:44
Držím vám palce
messner#3673 Jan 03, 2014, 08:15
kto je za tým?
Kto iný môže za vypnutím naj naj rádia Viva byť ako naši naj predstavitelia vlády!!!
Zahoracka#3674 Jan 03, 2014, 10:31
Peticia za zachovanie vysielania radia VIVA
ze Vas chcu "odstranit" z eteru je len dokazom, ze ste pre niektorych co sa momentalne citia byt "Mocnymi" nepohodlnymi! Prajem Vam vela uspechov a dlhu zivotnost....
zuzana#3675 Jan 03, 2014, 13:00
Viete niekto meno velkopodnikatela ,ktory ma dostat frekvenciu, rada by som ho vedela, urcite to nie je tajne, alebo ?kde su nasi novinari ? aha opat ticho, alebo ide len o Rostasa?_
Inak prezyvka sa pise s Y, nie makke I
Inak prezyvka sa pise s Y, nie makke I
| This discussion has been closed. |