Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Nevedomost
VIVA, vráť sa nám !
Dnes je tu opäť obdoba cenzúry. Skrýva sa aj za úrad, ktorý má neobmedzené práva, ktorý ignoruje rozhodnutia najvyššieho súdu. Úrad, ktorý bez ohľadu na záujem desiatok tisícov ľudí zamedzí slobodnému rádiu vysielať tým, že mu vypne vysielacie frekvencie, pretože neskrýva svoje názory, ale otvorene poukazuje na neprávosť vrchnosti, podporuje obyčajných ľudí a vytvára nám aj vo všedných chvíľach citové podmienky pre prežitie nastupujúceho zla plynúceho z finančných záujmov niektorých jednotlivcov. Prestávam veriť v spravodlivosť právneho systému tohoto štátu.
Viva už ne je to čo bola
Poriadok
Re: Poriadok
#3563: Kupte si prehravac - Poriadok
a čo majú majetkové vzťahy s týnto spoločné ?? To,že máš dlhy,nesmieš existovať .... rádio bolo pre ludí !! mna ja osobne o každého postel nič,to len tu sa všetko skúma ... ako ich chcu splácať je iné,ale ako staralo o vysielanie,na to sa treba pozrieť !! najlepšíí ak nie jeden z najkvalitnejších dopr.servisov.vždy čerstvé správy , Alex štefuca a jeho ranní hosťia ... Všetko išlo v pohode .... O tom je rádio!! Nie o súkromí ....
prečo je na frekvencii ticho ????????????????
Mňa len teraz zaujíma prečo je na frekvencii ticho, prečo novy majiteľ frekvencie nič nevysiela. Však o ňu tak nesmierne bojovali a teraz tam mame počúvať ticho, áno aj ticho je potrebne pre človeka, ale to si vieme zaobstarať aj bez radia...... krásna toto vizitka Slovenska............ nehanebne poviem fúuuuuuuuuuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slovenska realita
tak co pan POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR kedy zacne vysielat to vase uzasne info radio uz sa ho vsetci nevieme doctat co to bude za skvost. Len aby Vas po takejto anti reklame co ste si urobili pri ziskani frekvencii aj niekto pocuval.
Viva na nete prezije.
Re: prečo je na frekvencii ticho ????????????????
#3565: Miro - prečo je na frekvencii ticho ????????????????
Pretože ešte nemože !! A nemože ani Viva ..he eh ...to je Kocúrkovo ))
Re: Re: Poriadok
História sa opakuje: " Zachráňme Markizu" . Všetko je len o peniazoch.
Re: Viva už ne je to čo bola
#3560: cbrko900 - Viva už ne je to čo bola
Súhlasím, všetko ma svoj čas.
Re: Re: Poriadok
Skumať to kaže zakon. Tak sa tu nezblaznime, koli jednemu hudobnemu redaktorovi-tak vyzeral výber skladieb.
Vianočný pozdrav
vo mne sa búri hnev , povedz mi milá VIVA či sa mi to len sníva...Kde je hlas čo na perách mi úsmev vyčaril kde sa stratil ..Nastalo ticho , ticho pred búrkou , ktorá príde aby sa ten hlas navrátil.
Preto je to len čas ktorý je v nás... VIVA bude nás tešiť , bude spať a tým hlupákom ostane len kúsok papiera ako smäť..
| This discussion has been closed. |