Peticie.com

PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU

DOLEZITA HROMADNA PRIPOMIENKA !!!

Hosť#1 Nov 25, 2013, 10:19
Na Portal Pravnych Predpisov sa neda prihlasit, zaregistrovala som sa a neda sa, neda sa ani kontaktovat administrator, zakazdym mi pise chybu.
Hosť#2 Nov 25, 2013, 18:16
Pekný deň prajem Deniska!
Podpísala som petíciu, avšak rada by som dala podpísať aj svojmu manželovi, no zdá sa, že z jedného PC to nejde. Ak viete, čo urobiť, aby to šlo, ozvite sa mi čo najskôr, nech prispejem ešte aspoň jedným podpisom navyše.. Ďakujem!
Michnová.
anonym#3 Nov 25, 2013, 18:56

Re:

#2: - Skuste pouzit iny webovy prehliadac. Ak pouzivate Internet Explorer, tak skuste Mozillu, Chrome alebo Operu. Mozno to takto pojde. Ak to nemate nainstalovane, zadajte do Google vyhladavat - instalacia Mozilla - ostatne Vas uz navedie samo.

Anonymous#4 Nov 26, 2013, 07:32

Chráňme našu budúcu generáciu, pokiaľ sa nebude vedieť ochrániť sama.
Srdečne s pozdravom
M.S.

Hosť#5 Dec 02, 2013, 09:07
Dobrý deň
pani Čurlejová zvyčajne mám čas chodiť na net iba v nedeľu iba ak to nestihnem tak pondelok doobeda,tak že ak to nepočká do nedeľe tak to ani neposielajte.
Hosť#6 Dec 04, 2013, 11:23

Re:

#2: -

Dobry den

Podpisy zbieram do konca roka a potom mozno aj dalej .. zalezi od toho, kolko podpisov pride..

Avsak zbirame uz len podpisy na papieri. Tu si mozete vytlacit tuto peticiu aj s harkom a dat podpisat ludom a potom odoslat na adresu ktora je dole uvedena.. https://www.wikidemokracia.org/peticie/pdf/stop_juvenilnej_justicie.pdf

Denisa Čurlejová#7 Dec 04, 2013, 11:27

Re: odpoved

#5: -

Mate cas do konca roka.. ak bude malo podpisov do vtedy tak sa zbieranie este predlzi..zbierame podpisy uz len v pisanej forme na papieri.. treba dat podpisat ludom a potom odoslat na uvedenu adresu na harku.. https://www.wikidemokracia.org/peticie/pdf/stop_juvenilnej_justicie.pdf

Hosť#8 Jan 08, 2014, 14:11

Re: Re: odpoved

#7: Denisa Čurlejová - Re: odpoved

Dobry den

posielam vam este osobne cez  150 podpisov, asi to budete mat po 12.1.2014.

Dufam ze ich este pouzijete

s pozdravom

Mičová

Hosť#9 Jan 14, 2014, 12:49

Re: Re: Re: odpoved

#8: - Re: Re: odpoved

dakujem pekne

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.