Peticie.com

PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU

Návrh Zákona.. už je to tu..podporte hromadnú pripomienku a zachráňte deti.. surne !!!

Hosť#1 Oct 10, 2013, 17:01
co takto nechat deti vyjadrit svoj nazor...?
Denisa Čurlejová#2 Oct 10, 2013, 17:08

Re:

#1: -

tiež sa pýtam prečo sa ich nikto nepýta..

Hosť#3 Oct 11, 2013, 10:05
Co sa musi stat v tomto svete aby sme sa stali zas normalnymi? Z homo sapiens sapiens sa stava homo eroticus? hodnoty a nadhera zivota sama o sebe uz nema vyznam? Preco dovolujeme aby sme sa stali len materialom a nie bytim!
Nemam deti a Boh vie vi ich niekedy budem mat; ale v kazdom pripade chcem aby kazde dieta mohlo vyrastat v co najzdravsom prostredi - ekonomicke a politicke problemy rodinu uz dost nastrbili a moralka, etika a sexualita je kazdeho osobnou vecou - to co je dane moze a nemusi respektovat - ale preco nutit svoje (prevratene) hodnoty inym? Preco si kazdy mysli, ze on ma pravdu? -tak v moralnych ako ludskych aj politickych otazkach - preco si nevidime dalej od nosa a neprijmame celistvost ineho cloveka a nenechame ho rozvijat sa v ramci jeho vlastnych moznosti, schopnosti a predpokladov? stali sme sa natolko zivocisnymi; ze zabudame na to, ze sme viac ako zvierata - mame (mat) rozum a dusu? - dokedy na to budeme zabudat?
a ak uz je "tak nutne" zaviest sexualnu vychovu (velka hlupost-toto sa ma naucit v ramci svojej rodinw - deti nie su predsa spolocnym majetkom statu ako v Sparte... - alebo?) - nema ucit prave decka k miernosti a akceptacii toho druheho? - stretol si dievca snov; tak sa ju nauc milovat celu s jej nedokonalostami a bud zodpovedny - nie za jej telo; ze si das prezervativ - ale za celu jej osobnost - ze jej zarucis istotu; lebo toto od teba caka? ak si stretla muza svojho zivota - daj mu najprv svoju doveru a hodnotu; nez mu das telo - a ak zistis; ze si homosexual, a nedokazes sa vzdat telesneho kontaktu - aspon bud verny a zachovaj intimitu tvojho vztahu a integretu svojej osobnosti...
Dokedy budeme hluchi, slepi a zivocisny? Nezacneme si bez katastrof cenit to, co je skutocne hodnotne? a budeme si tak vytvarat "vlastne katastrofy" - nasilie, hadky, depresie, rozvratene rodiny a samovrazdy?
Bravo, len tak dalej, ludstvo, k sebadestrukcii!
pred desiatimi rokmi som pisala v jednej seminarnej praci, ze "rodina je zakladnou bunkou spolocnosti" - aka je bunka, take je telo - bunku volnym okom nevidime, ale infekciu ano. Preco zamerne infikovat, co este funguje - kontaminacia, intoxikacia - a bunke je koniec...
Je pravda, ze niektore choroby necitit, su "nenapadne" rafinovane. Napriklad lepra neboli -
draha spolocnost, neodumiera nam nahodou telo?
Hosť#4 Oct 15, 2013, 10:27

Re:

#3: -

to ste pekne napísala..

Hosť#5 Oct 16, 2013, 12:54
Je mi nanič z toho, ako sa pokúšate vyrobiť totalitné katolícke Slovensko, kde bude RKC dirigovať život každého človeka. Pokúša sa o to už stáročia, raz za pár sto rokov sa ospravedlní - a pokračuje ďalej. Slovensko je sekulárny štát, neviaže sa na žiadne náboženstvo.
Hosť#6 Nov 02, 2013, 18:39
Aj mne je nanič že nám katolícizmus tak zasahuje do našich práv a životov
Hosť#7 Nov 25, 2013, 17:51

Milá pani Denisa.
Z najúprimnejšieho srdca Vám ďakujem za Vašu námahu a snahu informovať národ o zámernom ničení morálky na našom drahom Slovensku. Plačem, keď čítam, čím všetkým má prispievať škola, aby naše deti padali do záhuby. Moje vlastné už odrástli, ale čo čaká moje vnúčatá a moje malé úprimné prváčence,ktorým sa so všetkých síl snažím vštepovať cit pre dobro, charakterné správanie,úctu ku spolužiakom,rodine, k sebe samému. A hanbím sa za ľudí,tvorcov zmienených učebníc, ktorí, predpokladám, tiež si hovoria učiteľ, a ďalším generáciám žiakov chcú ukázovať cestu, ako padnúť na morálne dno, čo sa istotne stane v mnohých prípadoch detí, študujúcich zmienenú učebnicu sexuálnej výchovy. Prosím Vás, pokračujte v oboznamovaní národa.Nebyť vašej výzvy, nedozviem sa o pripravovanej a vnucovanej devastácii mravnosti našich detí, hoci sa ešte stále podieľam na ich výchove v ZŠ.Prváci vyžadujú učiteľa celého a na takmer 24 hodín denne. Ďakujem,bojujete aj za mňa.
Ja vám k tomu od Pána Boha budem vyprosovať mnoho síl.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.