Petícia proti odpredaju pozemku v k.ú. Staré Mesto
Hosť#1 Aug 15, 2013, 19:07
pozehnany vecer. je mi smutno, ze niektori Slovaci sa boja zverejnit svoje meno.dokedy sa budeme bat? šimonovič
Hosť#2 Aug 16, 2013, 06:17
Záujmy investorov neberú žiadny ohľad,ide iba o zisk
Hosť#3 Aug 16, 2013, 06:18
Je to jednoducho svinstvo takto likvidovať posledné prírodné časti Bratislavy, a to dokonca na základe nejakého "územného plánu", ktorý nevedno ako vznikol, a aj za pomoci klamstva o "náletových drevinách".
Akoby nebolo stačilo zlikvidovať v Starom meste výhľad na kopce zbytočnými výškovými budovami, prevádzka ktorých je mimoriadne drahá a nakoniec ju zaplatia občania zvýšenými cenami.
V budúcich voľbách bude sa treba zaujímať aj o úctu kandidátov k prírodným a historickým hodnotám Bratislavy!
RNDr. Miloslav Dubec, CSc.
Miloslav Dubec
Akoby nebolo stačilo zlikvidovať v Starom meste výhľad na kopce zbytočnými výškovými budovami, prevádzka ktorých je mimoriadne drahá a nakoniec ju zaplatia občania zvýšenými cenami.
V budúcich voľbách bude sa treba zaujímať aj o úctu kandidátov k prírodným a historickým hodnotám Bratislavy!
RNDr. Miloslav Dubec, CSc.
Miloslav Dubec
DJ Tomáš#4 Aug 16, 2013, 06:20
*3
Petícia je na správnom mieste, bolo by však vhodné nabudúce komunikovať znenie s odborníkom (či už na statiku v bode č.1) a vyvarovať sa expresívnych slov.
Hosť#5 Aug 16, 2013, 14:29
určite vedia, kto tam bude stavať, pán Vtáčnik má poslednú dobu viac podozrivých a ťažko vysvetliteľných aktivít
M!SHAK#6 Aug 16, 2013, 14:45
co dalej?
co sa s touto peticiou bude diat dalej? Povedzme, ze to podpise 1000 ludi - ako to zabrani mestu dat pozemok k dispozicii developerom?
Dakujem, M.
Dakujem, M.
Hosť#7 Aug 16, 2013, 20:18
Re: co dalej?
Dufame, ze prehodnotia svoje stanovisko a priestor zostane verejnou zelenou, o ktoru sa maju obyvatelia tejto lokality zaujem starat a zveladovat.
Hosť#8 Aug 17, 2013, 12:18
Každý normálny človek by mal podpísať. To čo sa deje v Bratislave je nehoráznosť. Musela som dať verejne môj podpis, preto že na Prazskej 7 ide stavať Ministerstvo zahraničných veci repre budovu, za 6 mil 200 eur, po navýšení určite bude aj 10 mil a to v čase ked na nič normálne nie sú peniaze!!!
Hosť#9 Aug 18, 2013, 20:22
Dodávam: Jedná sa o snahu zlikvidovať všetky národy - okrem "vyvoleného"!
Hosť#10 Aug 19, 2013, 11:52
Plne súhlasím s autormi petície a s jej obsahom
Hosť#11 Aug 19, 2013, 13:39
Prosím nestavať žiadnu budovu na trávniku za EBF UK v Bratislave. Je to jediná zelená plocha v tomto okolí! Ďakujeme!
Hosť#12 Aug 23, 2013, 07:27
dobre ze sa ludia prebudily
Hosť#13 Aug 29, 2013, 20:42
Lokalita je preplnena zvacsa prazdnymi novymi činziakmy pre biznys zbohatnutych developerov,zahrady okolo su uz uplne minimalizovane na chodniky pri stavbach...Urbanizmus mesta je zivelny...
Hosť#14 Apr 14, 2014, 09:58
Je smutné, že v lokalite, kde široko-ďaleko chýba detské ihrisko, sa mesto rozhodne pozemok odpredať ako stavebnú parcelu developerom. Som si istý, že by dokázalo peniaze zohnať na úplne inom mieste...
| This discussion has been closed. |