PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU
"Čo nechceš aby robili tebe, nerob ani ty iným."
Hroza, nemam slov, co sa zacina uz vo svete diat.. zacina je zle slovo, kedze sa to uz deje..myslim, ze kompetentni, ktori prijimaju a podpisuju zakony by sa mali vazne zamysliet.. alebo zas sa ich a ich rodin takyto zakon nebude tykat???? kto im dava pravo rozhodovat o nasich detoch.. ktore lubime a starame sa o ne ako sa len da.. nech riesia skutocne tyrane deti.. nech radsej rozmyslaju nad tym ako zmenit trestny zakon a nie ze za vrazdu dostane niekto "az" 25 rokov.. co je len priklad.. a aj tak sa dostane von skor ... Akym pravom chcu brat deti z rodin, ktorych vychova a zivot nema nic spolocne s tyranim... Toto je uz do Neba volajuce... Nemam slov nad touto ubohostou.... treba kopirovat "skvely" zapad .. vsetko zle totiz ide odtial a my ako totalni hlupaci musim kracat v tomto stade a kopirovat.. Co dodat? To uz radsej koniec sveta nech pride ako toto .. HNUS!
Re:
ano tiež by som už niekedy radšej uvítala koniec sveta hned dnes ..ked toto vidím
Kniha od Ian Joseph Nasilna adopcia - anglicky
www.detivsieti.org
som sa docital o cloveku Ianovi Josephovi, ktory pomaha rodinam, ktorym nasilne beru deti a davaju ich na adopciu.
Dieta mozu zobrat uz aj z dovodu vzmzsleneho predpokladu o buducom emotivnom zneuziti - co znamena kedykolvek.
Povedal by som ze tento clovek je druhy Schindler, ktory zachranuje male deti.
Jeho stranka tu
www.forced-adoption.com
Oficialne zdarma sa da ziskat tu
http://www.lulu.com/shop/ian-josephs/forced-adoption-2nd-ed/ebook/product-17464806.html
Naozaj velmi zaujmave informacie.
Video s titulkami o tejto teme tu:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZJn9TlWEQHI
Re:
Samozrejme, treba ochrániť aj týrané deti a tie, ktorým by bolo lepšie inde ako u rodičov. Ale to všetko musí byť zadefinované za akých podmienok, kedy a ako. a nie ako sú v UK rodinné súdy prísne utajované, rodičia zastrašovaní. Pod rúškom "tmy" sa potom dejú zverstvá. Ak už niekto obchoduje špinavo s deťmi, je to viac, než morálny úpadok a hyenizmus.
| This discussion has been closed. |