PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU
Re:
Dokonca aj postráda povinné údaje ako dátum narodenia a trvalé bydlisko. Ale furt lepšie než nerobiť nič....
Re:
Akú predpísanú formu myslíte ? Ak ide o ten zaručný elektronicky podpis tak áno.. nevedela som o tom.. ale nejakú hodnotu to má zatiaľ mám 700 emailov ľudí... môžem im preposlať podpisove hárky na vytlačenie a aj ich takto informovať o proteste atd.. Ano som lajk v tomto.. ale musela som už niečo robiť... aspon sa o tom začne znova viac diskutovať medzi ľudmi . Samozrejme.. musíme ísť do ulíc !
Re:
#33: - Och to je mi ľúto :( Je teto prípad medializovaný? Viete o tom že existuje organizácia detipatriarodičom.sk týto pomáhajú v týchto prípadoch.. Ak môžete napíšte mi aspon mail... rada by som Vás mala pokope... tie rodiny ktore už sú poznačené týmto svinstvom.
Re: Re:
#32: JoeF - Re: Ano lepšie ako nerobiť nič.. nevedela som o tom zákone a inak petície sa podpisujú aj napriek tomuto zákonu dalej.. ale kašlať na to.. mám zatial kontakty na 700 ludí a to len od včera ,preposlem im hárky na podpísanie.. a budem ich takto môcť informovať o demonštrácii
nefunkcny link
Re: Re: Novela zákona o petičnom práve
#18: Jaro - Re: Novela zákona o petičnom práve
Myslím, že Maroš, sorry, habdula má pravdu. No aspoň budeme vedieť koľkým ľuďom to nie je jedno.
Re: Novela zákona o petičnom práve
#4: habdula - Novela zákona o petičnom práve
takze je to zbytocne??? :(
Re: Re:
datum narodenia tam nemusi byt, a na papierovej peticii sa uz pracuje
Re: Re: Re:
Tak to dakujem lebo ja nie som v týchto veciach zdatná.. bude to v pdf ? Tak by to bolo najlepšie.. prosím dajte tam pozor aby to bolo presne podla predpísanej formy ... myslím že na každej strane dole má byt moje meno a adresa tak ako je to tu na vzore http://www.slobodavockovani.sk/peticia/ Teším sa ..a dakujem za pomoc .. Potom my to pošlete na [email protected] aby som to mohla rozposlať všetkým ktorý podpsali elektronicku verziu .
Vlada SR vs NR SR
| This discussion has been closed. |