PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU
Re: Re:
Keby nevolenie zabránilo kandidátom získať úrad, tak by nevolenie malo zmysel. Preto ja volím nové strany, aby sa mi nesmiali staré sprofanované a drzé ksichty toľko rokov.
Peticia za lepsie Slovensko -peticna akcia 9.11.2013
Dobrý deň priatelia!
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu Petície za lepšie Slovensko, ktorá bez záujmu verejnosti nemá šancu uspieť. Ceníme si Vaše vynaložené úsilie, keďže sami vieme koľko času a energie bolo potrebné vynaložiť na zozbieranie aj relatívne malého počtu podpisov. Práve vďaka Vám táto petícia môže napredovať k svojmu cieľu a je iba na nás, či k nemu aj dospeje. Preto Vás chceme opäť osloviť s prosbou vytrvať s nami v tomto úsilí a odhodlaní vyzbierať potrebný počet podpisov pod petíciu. V prípade záujmu Vám radi zašleme informácie, ktoré by mohli byť pri tejto činnosti užitočné.
V prvom rade si Vám dovoľujeme dať do pozornosti plánovaný celoštátny zber podpisov pred volebnými miestnosťami dňa 9.11.2013. Šíriť informácie o nej a zbierať podpisy však môžete, nie len v tento deň, aj vo svojom okolí, v rodine, u známych, v práci…
Ďalšie informácie postupne pribúdajú na našej webovej stránke: www.peticiazalepsieslovensko.sk
Ak si želáte dostávať pravidelné informácie o dianí okolo petície formou Spravodaja, pošlite nám svoju e-mailovú adresu na: [email protected].
S pozdravom Iveta Kamenicka
Tlacova sprava: http://www.peticiazalepsieslovensko.sk/ts/
znechucuje ma,kam táto spoločnosť smeruje..zákony často vymýšlajú ,,kriminálne,, živly,ktoré sa často podielajú na zle a týraní detí po rozvodoch..psychické týranie detí po rozvode je také strašné a deti nemajú žiadnu možnosť žiť u toho rodiča,ktorý ich naozaj miluje..právnici,spamatajte sa!....to keby prešlo,tak nám Boh pomáhaj..obchody s deťmi..atd..nesmieme čosi také dopustiť! prosím vás ludia,naberme odvahu postaviť sa proti juv.justícii..
Alena Fafejtová
- Toto je už choré čo sa tu deje síce som ešte decko mám 13 rokov ale viem ako je tento svet zvrátený .... Ide toto všetko dole vodou ...
Zákony na ochranu detí by mali byť vytvorené tak aby tam bola zahrnutá celá kompletná rodina, čiže matka, otec ,dieťa.Zákon by mal byť vytvorený tak,aby vylučoval možnosť zneužitia napr:jedna pani povedala:aby v ňom bolo zakotvené aj prešetrenie či je to pravda. A aby v zákone bolo napísané že pri výchove potrebuje obydvoch rodičo, výnimka slobodné mamičky.
| This discussion has been closed. |