AKO VYŽIŤ Z 300EUR
Ako vyžiť z 300 Eur mesačne:
Vyúčtovanie "poskytnutých" 300 eur mesačne....
105 eur nájom
150 eur elektrika, plyn, rozhlas, TV
9 eur internet
40 eur telefóny = spolu 304,- €
Kde mám zobrať na lieky, cestovné, stravu a ostatné celkom obyčajné výdavky? Mám zrušiť telefón, alebo v byte začať kúriť drevom? Kam sa vrátime s naším šetrením? Do doby kamennej? Smutné!!!
Re: Vyúčtovanie "poskytnutých" 300 eur mesačne....
#3: Otília - Vyúčtovanie "poskytnutých" 300 eur mesačne....
ved ani to drevo nie je zadarmo
dokážte svoje tvrdenie
Prečo....
Tak nam treba
Re: Tak nam treba
Tak nám treba, keď sa nevieme zjednotiť a vzoprieť sa, ako to urobili na Islande.
http://www.magnificat.sk/2011/06/hold-islandu-aneb-fakty-o-revolucii/
Všetko je v rukách občanov, akí sú jednotní a odvážni si zobrať vlastný osud do vlastných rúk. Máme demokraticky volených zástupcov, ktorí podľa zloženého sľubu, by sa mali starať o nás , no žiaľ oni sa starajú len o seba. Táto cesta šetrenia čo deklarujú naši ctení predstavení vedie do pekla. Čím viac nám škrtia príjmy tým viac padáme do svrabu. Niet peňazí , niet odbytu, to vie aj prvák v základnej školy. Ak niet odbytu samozrejme nie je ani robota. Keby sme nezachraňovali zahraničné banky ale na miesto toho by sme začali stavať nájomné byty, hoci aj tie " KRÁLIKÁRNE ", práce by bolo aj jajaj a mladý ľudia by mali kde začínať svoj život a ne tlačiť sa so starcami v dvojizbovom byte. Veď aj v Nemecku bývajú v nájomných bytoch cca 60 % obyvateľstva, tak prečo u nás sa to nedá ? Dávam si odpoveď developery by si nezarobili a ani tá banda ktorá je na ne napojená. Nútia nás do pôžičiek a tým nás vrhnúť do ekonomického otroctva. Pôžičku splácať cca 30 rokov, ale kto nám zaručí toľko rokov prácu a zdravie ? Tým vlastne 30 rokov žiť v strese, čo tiež nepridá na zdraví a pohodu života.
Re: Prečo....
"tak nám treba" je čistá pravda a odpoveď na tvoju otázku PREČO?
Ako vyzit z 300 €
súdruh
Nehadzte vsetko na poslancov
dane
í
Pán minister financií nie je taký hlúpy, aby svoj výrok, že vyžije z 300 € myslel vážne. Nech sa na mňa nehnevá, ale bol to pokus o trápny vtip so sarkastickým podtónom, ktorý mu nevyšiel a len veľmi podráždil skupinu občanov, ktorá má reálne len takýto príjem a reálne nutne musí z neho nejako mesačne s rodinou vydržať za tvrdého odriekania často základných životných potrieb.
Nepíšem súvisle ale píšem :-)
nebudte trapni,
Re: nebudte trapni,
by ma zaujimalo, kolko davas na byvanie a energie... alebo byvas u rodicov a platia ti to oni?
Re: Re: nebudte trapni,
samozrejme ze byvam u rodicov, odkial by som zobrala na najomne! a to som na tom este dobre v porovnani s mnozstvom mojich znamych, ktori nemaju ani tolko, lebo su bezdetni...naozaj v realite dostavaju od 63 eur do 150 eur mesacne, na davkach v hmotnej nudzi. a to je na slovensku takych 180 000 ludi...a vy mi tu vypisujete, ze sa neda vyzit z 300 eur! da sa aj zo 100, vy nenazranci, kopa ludi tak zije tu na vychodnom slovensku uz roky rokuce...ved aj preto zvitazil smer a teraz ti uboziaci cakaju zazrak, a ze dostanu aspon 200 mesacne...ale od fica akurat tak figu dostanu, naivni...
| This discussion has been closed. |
zablokovať účty