Proti zavedeniu registrovaných partnerstiev homosexuálov.

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Proti zavedeniu registrovaných partnerstiev homosexuálov..

nikto

#51

2014-11-11 00:01

Je neuveritelne jak ludia strasne bojuju proti niekomu kto im nic nespravil, koho ani nepoznajú. Odvolavaju sa na Boha a cirkev a pritom ignoruju najzakladnejsiu vec vo vsetkych nabozenstvach - miluj blizneho svojho. Ak sa maju dvaja ludia radi tak nezalezi na pohlaví. Homosexualne páry CHCÚ mať deti zatiaľ čo ich biologickí rodicia ich odvrhli. Zistil som ze Slovensko je plne homofobnych ignoranotv ktorí si nevidia na spicku nosa.

Demos

#52 Re: Demokracia

2015-02-08 10:13

#16: Matthew - Demokracia 

 JE TO VLÁDA ĽUDU.

Demos

#53

2015-02-08 10:14

JE TO VLÁDA ĽUDU.

hosť.

#54 Predmet

2015-02-22 13:22

         Suhlasím a som proti registrácii.

                                                                        Podporte aj petíciu:

 

                                  P R O T I  schváleniu registrovaných partnerstiev

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2015-02-24 20:14



Hosť

#56 Re: proti proti

2015-04-13 11:08

#1: proti proti - proti proti 

 Dajte sa liečiť!

Je to choraba,ktorá sa dá vyliečiť!

Keď ostaný budú skákať do studne skočíte aj vy?

Netreba všetky nemorálnosti,pervezity preberať od zdegenerovaných národov!

Pozrite sa ktoré národy sa vzmáhajú a ktoré vymierajú!

Prečo asi?!

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#57 Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv."homofóbiu"???

2015-08-25 09:19

Povedie v budúcnosti homofašistická diktatúra k miliónom povraždených, umučených a popravených za ich tzv. "homofóbiu" ???
Vážení, ja som zásadne proti akýmkoľvek "nadprávam" či privilégiám pre homosexuálov, ako aj konkrétne teraz v súčasných aktuálnych podmienkach dnešnej Českej republiky som zásadne proti akýmkoľvek nárokom homosexuálnych "párov" na adopciu detí. Som toho názoru, že apriórny nárok na adopciu dieťaťa nemá nikto. Dieťa nie je hračka. A práve naopak dieťa má nárok na normálne prirodzené životné prostredie, tj. právo na jednu mamičku a jedného otecka ako to zariadila príroda už od počiatku čo je ľudstvo ľudstvom, ak nie ešte skôr. Veď ako k tomu tie nešťastné deti prídu keď je uvrhnete do pazúrov dvoch chorých perverzných úchylov? Fotografie z rôznych "Gay pride" kde môžeme vidieť rôznych nahých či polonahých homosexuálov exhibujúcich sa v uliciach veľkomiest ukazujú jednoznačne o koho ide a ďalší komentár je preto úplne zbytočný. A Vy týmto ľuďom chcete dať na milosť a nemilosť naše deti???
Iba by som snáď ale ešte dodal, že v súvislosti s referendom o ochrane detí a rodiny, ktoré sa uskutočnilo dňa 7.2.2015 na Slovensku sa nezávislí novinári spýtali niekoľkých desiatok bývalých chovancov z detských domovov v akej rodine by dali prednosť či heterosexuálnej alebo homosexuálnej. Všetky tieto bývalé deti z detských domovov a dnes už mladí dospelí ľudia jednoznačne odpovedali, že by dali prednosť heterosexuálnej rodine tvorenej jedným mužom a jednou ženou.
Ba dokonca potom dostali ešte druhú otázku, v ktorej sa ich spýtali čomu by dali prednosť, či tomu, že by si ich adoptovala homosexuálna "rodina" alebo tomu že i naďalej zostanú žít v detskom domove. Všetky tieto bývalé deti z detských domovov sa jednoznačne vyjadrili v tom zmysle, že by radšej zostali v detskom domove než by mali byť adoptovaní homosexuálnou "rodinou".
Spýtať sa aktuálne tých detí ktoré žijú v detských domovoch na Slovensku nedovolili riaditelia týchto domovov a ani príslušný rezortný minister (dobre vedeli prečo!!!), avšak aj vyjadrenia bývalých chovancov detských domovov ktorí už dosiahli veku 18 rokov a ktorým už nemohli zabrániť vypovedať ukazuje jednoznačne na to čo chcú samotné deti, ktorých sa do tej doby nikto na to nepýtal. Myslím si, že ich vôľu by mali dospelí rešpektovať, že sa nenašiel nikto kto by si prial byť adoptovaný homosexuálnou "rodinou" a že všetci by dokonca uprednostnili zotrvaniu v detskom domove pred takouto adopciou homosexuálnym "párom".
Ostatne vzhľadom k hypersexualite a promiskuite homosexuálov majúcich často stovky ba niekedy i tisíce sexuálnych "partnerov" je rozprávanie o rodine, páru či monogamii u homosexuálov prinajmenšom smiešne. A týmto ľuďom chcete dať deti? Ako tie deti k tomu prídu??
A na záver by som chcel povedať, že sa veľmi obávam, že celá táto salámová metóda homosexualizácie spoločnosti povedie až k homofašistickej totalitnej diktatúre dvadsiatehoprvého storočia, ktorá pokrytecky pod zámienkou údajných ľudských práv hodlá ľudské práva postaviť proti človeku a porušovanie ľudských práv hodlá vydávať za ľudské práva, a teda táto pod falošnou maskou údajných "ľudských práv" nastupujúca homosexualistická totalitná diktatúra dvadsiatehoprvého storočia bude znamenať v budúcnosti možno aj milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv. "homofóbiu", a teda môže byť v budúcnosti homofašistický režim ešte horšou totalitnou diktatúrou než bola diktatúra komunizmu a fašizmu v dvadsiatom storočí.

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

 

Homofašizmus

#58 Homofašizmus

2015-08-25 09:22

Okrem iného i viacej na téma homofašismu a nadvláde homosexualistickej ideológie sa dočítate na:

www.henryklahola.nazory.cz

 

 

Homofašizmus

#59 Dodatok

2015-08-27 14:36

Upresnenie:

Je to na mojich webových stránkach: henryklahola.nazory.cz/5Etap.sk.htm

s pozdravom

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

Homofašizmus

#60 Ďaľšie upresnenie

2015-08-27 14:39

Alebo ešte jedno dalšie upresnenie:

Stručnejšie je to taktiež na mojich webových stránkach: henryklahola.nazory.cz/Homofasizmus.htm

s pozdravom

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#61 Moje osobné skúsenosti s komunistickou diktatúrou mňa varujú k ostražitosti...

2015-09-09 20:33

Chcel by som ešte povedať, že sa veľmi obávam, že celá táto salámová metóda homosexualizácie spoločnosti povedie nielen k homofašistickej totalitnej diktatúre dvadsiatehoprvého storočia, ktorá pokrytecky pod zámienkou údajných ľudských práv hodlá ľudské práva postaviť proti človeku a porušovanie ľudských práv hodlá vydávať za ľudské práva, a teda táto pod falošnou maskou údajných "ľudských práv" nastupujúca homosexualistická totalitná diktatúra dvadsiatehoprvého storočia bude znamenať v budúcnosti možno aj milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv. "homofóbiu", a teda môže byť v budúcnosti homofašistický režim ešte horšou totalitnou diktatúrou než bola diktatúra komunizmu a fašizmu v dvadsiatom storočí. 
Samozrejme, že toto čo som napísal nie je v žiadnom prípade namierené proti obyčajným bežným homosexuálom. Ostatne homosexualistickí ideológovia, propagandisti a aktivisti reprezentujú obyčajných bežných homosexuálov asi v rovnakej miere ako za minulej totality komunistickej v predošlom storočí komunistický režim reprezentoval údajne vraj „robotnícku triedu“, a v mene robotníckej triedy vtedy vládnuci komunisti surovo točili s osudom celého národa, včítane osudu samotného robotníctva v ktorých mene podľa svojich slov komunisti údajne vraj vládli a svojej vlastnej diktatúre samotní vládnuci komunisti vtedy pokrytecky hovorili „diktatúra proletariátu“.
Sú teda robotníci vinní za zločiny komunizmu? Samozrejme že nie! A práve úplne rovnako tak ani nie sú obyčajní bežní homosexuáli zodpovední za to, čo údajne vraj v ich mene činia homosexualistickí ideológovia, propagandisti a aktivisti. A hoci obyčajní bežní homosexuáli nemajú s homosexualistami absolútne nič spoločného, to ešte neznamená že v budúcnosti by nemohla byť nastolená krvavá totalitná homosexualistická diktatúra, ktorá opäť podobne ako za komunistov v mene údajných práv homosexuálov bude surovo točiť s osudom celého štátu a národa, včítane osudu samotných obyčajných homosexuálov, ktorých výsledkom môžu byť možno aj milióny umučených, popravených či inak povraždených ľudí, ktorých vinou bude tzv. „homofóbia“…
Ešte na záver Vám dlhujem vysvetlenie pojmu homosexualista. Homosexualista neznamená apriórne homosexuál. Homosexualista znamená, že ide o stúpenca a šíriteľa homosexualistickej ideológie. Homosexualista sám o sebe byť síce homosexuálom teoreticky byť môže, ale tiež vôbec nemusí. Ba dokonca z hľadiska štatistiky viac než deväťdesiat percent homosexualistov sú v skutočnosti sami o sebe heterosexuáli, ktorí sú navyše z Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a ďalších nadácií bohatých multimiliardárov platení ideológovia a aktivisti homosexualizmu, a to bez ohľadu na to, že oni samotní sú až na úplne ojedinelé výnimky všetci sami o sebe heterosexuáli. A teda ani možná budúca krvavá totalitná homosexualistická diktatúra dvadsiateho prvého storočia neznamená, že protagonistami tejto krvavej totalitnej diktatúry a diktátormi sa stanú samotní homosexuáli.

Hlavným celosvetovým cieľom slobodomurárov, respektíve Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a ďalších nadácií bohatých multimiliardárov je radikálne celosvetové zníženie početného stavu populácie na púhu pol miliardy obyvateľov na celej planéte Zemi, a forma ako tohoto radikálneho zníženia počtu obyvateľov planéty Zeme chcú dosiahnuť spočíva v celosvetovej masívnej propagácii a podpore šírenia antikoncepcie, potratov, euthanázie, sterilizácií, juvenilnej justície, ateizmu, genderovej ideológie a homosexualistickej agendy.

Janka.

#62

2015-10-19 11:42

                    www.peticie.com/pprp

 


Hosť

#63 Re: Buzeranti,homoši a lesby spojte sa...

2015-11-15 05:21

M

#64 Re: proti proti

2019-06-03 17:38

#1: proti proti - proti proti 

Tolerancia je jedna vec, nech sú, veď vždy aj boli. Ale nech nie sú násilný, ani heterosexuáli sa nepropagujú provokačnými pochodmi. Nech sa žiaden homoš nečuduje toľkej nenávisti, keď sa násilím vtierajú. Každý je diaťa božie, hej?, tak aj vrah aj pedofil a pod.. tý sú tiež super??? a nech nech vrátia späť právo deťom na dúhu!!!!! Deti sa nerodia homošmi.

M

#65 Re:

2019-06-03 17:42

#26: Andrea -  

Chorý blbci, kôli ktorým je potrebná!!!!!