Proti zavedeniu registrovaných partnerstiev homosexuálov.

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Proti zavedeniu registrovaných partnerstiev homosexuálov..

proti proti

#1 proti proti

2012-10-09 16:43

to je skoda. vo vyspelych statoch to je uz povolene. my sa stale motame dakde daleko od tychto statov a hranicu tolerancie mame strasne malu.
optimistka

#2

2012-10-11 10:13

Neverím na tieto pomýlené trendy. Väčšina inak orientovaných ľudí z môjho okolia sú ľudia, ktorí mali buď ťažké detstvo, pomýlenú výchovu v rodine alebo zažili nejakú ťažkú traumu, ktorú im nemal kto pomôcť zvládnuť.
občan SR

#3 3

2012-10-14 21:54

zo západu po otvoreni hranic sa nam tu pretlačaju všeliake pikošky!!Chvála Panu Bohu,že slováci maju rozum a nedaju sa obalamuťiť.Nič lepšie pre túto zem a spoločnosť ako taku ako RODINA MUŽA+ŽENY NIEJE!!!

Hosť

#4 Re: proti proti

2012-10-16 11:09

#1: proti proti - proti proti

Kto by spal s mužom tak, ako sa obcuje so ženou, obaja spáchali ohavnosť, musia zomrieť, ich krv bude na nich.

JA

#5

2012-10-17 11:21

keď sa to povolý spoločnosť to bude ľutovať a ani sa nenazdame a už tu bude navrh na adopciu deti

je to choré a zvratené a je mi totálne jedno ako veľmi ste mali nasledky v detstve a podobne

Mike1

#6 Sodoma

2012-10-22 00:09

Registrované partnerstvá nasleduje právo na osvojenie detí homošmi, čo je ťažkým zločinom proti bezbranným deťom!!!
Navyše vedú dokonca k zákazu používaniu slov "otec" a "mama" a nariadeniu používať namiesto nich "rodič v prvom resp. druhom poradí", teda k teroru proti normálnym ľuďom.
Mike1

#7 Re: proti proti

2012-10-22 00:16

#1: proti proti - proti proti

To nie je "vyspelosť", ale návrat ďaleko pred začiatok civilizácie - do Sodomy a Gomory!

dusi 7

#8 PROT I!!!!!!!!!PROTI !!!!!!!!!! 100X PROTI

2012-10-30 19:53

VYBORNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nedovolme timto ludom vychovavať deti.Nech si medzi sebov robia co chcu,na to nepotrebuju žiadnz papier, no každy jeden homoseksual nech najprv navštivy psichijatra,po vylieceni bude ako normalni človek.Je mi z nich zle ako s tim otravuju normalnych ludi.JE to super že niekto bojuje proti tomu dakujem a držim palce abi to vyšlo

radoslav_123

#9 Sibír

2012-10-31 21:36

Ja by som ich všetkých či homosexuálov alebo lezby odlifroval na sibír za ohradu strašne moc ďaleko od normálnych ludí a tam sa môžu registrovať koľko chcú. Fuj je to zvrátené ako celý tento svet.
kresťanka

#10 ako ďalej

2012-11-12 13:10

som proti registrovaným partnerstvám,ale obávam sa, že je to iba otázka času, keď sa nájde dostatočný počet úplatných poslancov.
pred komunistami sme utekali na západ, ale kam utečieme potom? ak niečo neurobíme, onedlho sa to naše deti budú učiť na školách, budú nimi adoptované, kresťania nebudú môcť byť starostami, lebo by ich museli oddávať, a napokon to bude čakať i kňazov, už i takéto pokusy boli v zahraničí.
Vidím iba jedinú cestu - my všetci musíme týmto ľuďom pomôcť liečiť ich zranenia. Je to veľmi ťažké zranenie, ktoré môže liečiť iba úprimná KRESŤANSKÁ láska a modlitba. Viem, že tí, ktorí sa úprimne snažia aj s takýmto zranením žiť kresťanský život, modlia sa večer o 21,30 - poďme sa k nim pridať, prosím.
ja som matka dvoch malých detí a nechcem, aby boli adoptované takým Eltonom Johnom, ak napr. zahyniem pri autonehode...
forest

#11

2012-11-14 16:04

prílišný liberalizmus nevedie nikdy k lepšej budúcnosti ľudského spoločenstva - dôkazom nám môžu byť zaniknuté civilizácie, ktoré boli pomerne na vysokej úrovni
lolita

#12

2012-12-08 18:31

drahí katoľíci a homofóbovia, pri registrovaných partnerstvách ide hlavne o právnu stránku veci a teda postavenie partnera. Ide o to aby bol partner dedičom v prvom rade, aby mal právo dozvedieť sa informácie o zdravotnom stave partnera a konať v jeho mene. Nikto na vaše krucifixy ani detičky nesiaha.

P.S.: radšej spisujte petíciu proti pedofilným kňazom, budete mať väčší úspech :)
proti !!!!

#13 Re: ako ďalej

2012-12-10 21:42

#10: kresťanka - ako ďalej

ludske prava a slobody nikomu z vas nic nehovoria? ked zakazat toto, tak potom aj slobodu vierovyznania...a odluka statu od cirkvi... cudzi ludia, ktorych sa to nijako netyka nemaju pravo niekomu nieco zakazovat...

komu z vas niekto kto je inak orientovany ublizil?  nestaraju sa do vas, tak ich nechajte na pokoji...

spamatajte sa a vsimnite si kde zijete... co si o vas budu mysliet dalsie generacie, co ludia z unie a co vo svete?

netolerantni... a cudujete sa, ze niekto je netoletrantny voci vasmu nabozenstvu? hanbila by som sa za nabozenstvo, ktore takto ohlupuje ludi a nanucuje im netoleranciu voci inym a nevinnym....

modlite sa ale za seba a za to ako sa k inym spravate...prave taki zhoria v pekle...(ked uz tomu verite)


Hosť

#14

2013-01-03 00:31

Podľa môjho názoru je hlúpe tvrdiť že homosexualita je choroba,posadnutie diablom či neviliečená trauma z detsva..Naopak týchto ľudí podporujem a pevne dúfam v to, že aj naša vláda (republika) obnoví svoje zastaralé systémy a pohneme sa konečne z miesta niekam ďalej. Myslíte že títo ľudia sa od nás niečím líšia?! Sú rovnaký ako my. A to že majú inú orientáciu ešte neznamená nič zlé.Myslím že za istých okolností sa chlapi vedia postarať o dieťa lepšie než matka ktorá ho po pôrode odložila niekam do ,,hniezda záchrany",alebo ako sledujeme v médiach nechať dieťa niekde pri odpadkovom koši. Tak potom ako môžeme tvrdiť že by sa dvaja muži nedokázali postarať o dieťa. Svet by sa mal zaoberať horšími problémami ako je napr. znásilňovanie malých detí kňazmi,pedofília,obchody s bielym mäsom a podobne.Hlúpe je tvrdiť že by sme sa za týchto ľudí mali modliť keď je zjavne že nie je za čo!Prečo by si v tomto štáte nemohli presadiť také isté práva ako ktorí koľvek občan?!Keby je Boh taký milosrdný ako kážu na každom kroku a na každej strane v Biblii tak potom prečo by neprijal aj homosexuálov za rovnocenných partnerov.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2013-01-05 13:52


Matthew

#16 Demokracia

2013-01-05 13:57

Demokracia je viac ako právo väčšiny!!!
Peter

#17 Re: 14

2013-01-20 21:10

Manželstvo je prirodzené a nie je absolútne žiadny dôvod stavať choré a zvrátené partnerstvá rovnakého pohlavia na roveň. Keď chcú dediť, nech si napíšu závet a keď si chcú vyberať poštu a iné veci, nech si napíšu splnomocnenie. Je to len prvý krok k adopciám a to nesmieme dopustiť. Tým neviniatkam by dali úplne zvrátený príklad a vzor a ešte by nebodaj chceli byť ako ich "rodičia" a to by bolo úplné nešťastie! A to už ani nehovoriac o tom, že takíto ľudia si vedome vyberajú svoje večné zatratenie vo veľkých mukách po smrti.

Súhlasím s proti - proti

#18 Re: proti proti

2013-02-01 09:08

#1: proti proti - proti proti

Som rada, že je tu aspoň jedenliberálny názor. Veď aj homosexuáli sa v partnerstvách podieľajú na vytváraní spoločných hodnôt tak ako heterosexuálne páry. AKurát že napr. v prípade úmrtia jedného z heterosexuálneho páru ten druhý dedí a pri homosexuálnom páre nie. Tam zdedí všetko rodina, ktorá možno toho "svojho" homosexuála odvrhla pre jeho orientáciu a nepodala mu pomocnú ruku keď to potreboval. Nesúhlasím ani s názorom nižšie, ktorý homosexualitu pripisuje zlému detsvu, nevhodnej výchove, traume a pod.. Je to totálny nezmysel, keďže homosexualita je spôsobená odchýlkou vo vývoji v prenatálnom veku. Je zaujímavé, že všetci máte potrebu riešiť homosexuálov. Je to zrejme tými zviditeľnenými "celebritnými", ktorí svoju orientáciu navonok deklarujú exhibicionistickým spôsobom. Nikto nerieši alkoholikov, narkomanov, ktorí si túto cestu vybrali sami, príp. sa o nich hovorí ako o obetiach doby. Homosexuáli nie, tí už tak na tento svet prišli. Pritom práve alkholici a narkomani stoja našu spoločnosť nemalé financie a sú práve tou skupinou, ktorá ohrozuje našu spoločnoosť či už na zdraví, alebo majetku. No a adopcia detí? Myslím, že homosexuálny pár, s láskou vychovávajúci adoptované dieťa mu dá určite do života lepší základ, ako detský domov, či kontajner. Lustruje niekto heterosexuálne páry, či budú svoje deti vychovávať tak ako majú a nebudú ich nejakou formou zneužívať???!!!

Semi

#19 hmm

2013-02-06 01:51

Nehovoriac o tom, že títo alkoholici a narkomani majú právo vychovávať deti len preto, že si ich môžu spraviť. Muž+žena ešte zďaleka nie sú zárukou funkčnej rodiny. A pani matka dvoch detí by asi bola radšej, keby po jej autonehode jej deti skončili v detskom domove. Tam dostanú tie pravé vzory a vynikajúci štart do života.
piatok

#21 Ludia, prebudme sa...

2013-02-15 21:43



homosexualita bola aj bude. Len sa o tom pred tym otvorene nehovorilo. Su medzi nimi slusni ludia aj neslusni, tvoriaci nejake problemy ako aj ini. Myslim si, ze homosexualne pary nech si spolu ziju, maju sa radi,robia vo svojej domacnosti, co len chcu, verejnost o tom nemusi nic vediet. Ale deti na adopciu -som proti. Dedictvo, sa da ziskat zavetom, lekarske spravy tak, ze paciet si da splnomocnenie, komu ma lekar dat info.Vymysleli si to pekne, len ten pravy dovod taja ti, co pre svoje ciele zneuzivaju aj slusnych homosexualov.

Velmi sa deru do popredia / vid napr. aj duhove pochody, kde velmi okato sa prezentuju, to nizke, zivocisne, v mnohych pripadoch mi nepripadali ani ako ludia, horsie ako zvierata odtrhnute z retaze, podla toho co stvarali a ako boli obleceni. A takymto by malo byt dovolene adoptovat deti ? Akym pravom ? Ved uz aj priroda v ich pripade to tak zariadila, aby nemohli mat vlastne deti. Preto su homosexuali.Priroda to vie spravodlivo zariadit. Ak im je to teraz odoprete prirodzenou cestou,tak si to s niecim zasluzili, tak by sa s tym mali zmierit a pracovat na skvalitneni svojho moralneho zivota, aby v buducom zivote mohli mat vlastne deti, tesit sa z nich.

Na INT je vela clankov aj videi o tom, ako homosexualne pary si adoptuju deti len preto, aby na ne dostavali velke peniaze, aby ich mohli zneuzivat.

napr. http://uogcc.org.ua/cz/video/?page=3,

http://uogcc.org.ua/cz/video/article/?article=9348... a dalsie linky, co su tam...

piatok

#22 Re: Ludia, prebudme sa...

2013-02-15 21:44

#21: piatok - Ludia, prebudme sa...

Vsetko sa to prezentuje ako ochrana deti a domaceho nasila, aby mohli brat deti z rodin pod hocijakou zamienkou, ba dokonca aj bez nej.V Norsku uz deti zostatnili a po roku ich mozu zobrat na

tvrdu vychovu bez lasky, citu / tzv. studeny odchov, aby z nich vychovali chladnych zabijakov, ked

zabiju aj vlastnych rodicov za to, ze sme to nasilie na nich dopustili.

 

Ako 2 dievcata 9 a 10 rocne zo Slovenska adoptovali do Talianska otehotneli...

http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti/24-10-2012/sestry-adoptovali-do-talianska-jojka-porodila-ked-mala-13.html - ved je to pedofilia.

 

A linky pomoci pre tyrane deti a zeny...pod ruskom pomoci, sami si na seba upletu bic, zoberu deti, to je pomoc ? A este na tf. linku jej platenie zabezpecia norske fondy:

 

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/257329-linku-pre-tyrane-zeny-budu-financovat-norske-fondy/

 

, ktore budu za to mat s dalsimi "pomocichtivymi organizaciami" mat prve info , kde mozu deti zobrat. Je to velky biznis s dalsim "bielym masom".

 

 


Hosť

#23

2013-02-19 13:18

Nesúhlasím s uzákonením registrovaných partnerstiev homosexulálov.
gbsvk

#24 zdravy rozum hovori, ze homosexualita je choroba

2013-02-19 15:31

ved sexualne spoluzitie nie je len o ukajani pudov. zahrna spolocny zivot partnerov vo vsetkom. partneri ako muz a zena sa vzajomne doplnaju a tak to ma byt. muzi maju svoje specifika, zeny zase svoje. pre zdravy vyvoj a dozrievanie vztahu je to prilis dolezite. o rodicovstve a vychove deti to plati najmanej dvojnasobne.

viac na http://www.christ-net.sk/node/1479
ja

#25 Re: Re: Ludia, prebudme sa...

2013-03-22 14:06

#22: piatok - Re: Ludia, prebudme sa...

nemecky kriminologicky ustav dokazal, ze existuje uzka suvislost medzi homosexualmi a pedofilmi - totiz väcsina homosexualov su pedofili.... to vysvetluje ich tuzbu po adopcii...

staci si pozriet toto....



http://uogcc.org.ua/cz/actual/article/?article=8999