* ZRUŠME SPOLOČNE MEČIAROVÉ + KOVÁČOVÉ AMNESTIE !!! - PODPORNÁ PETÍCIA. *

....

#26 Re:

2017-03-12 13:46

#4: -  

 Na to staci aby odtajnili spis a nie rusit celu amnestiu...

https://somza.to/

#27 https://somza.to/

2017-03-12 23:41

Jánošík

#28 som za zrušenie

2017-03-13 09:37

aj havlových amnestií,pretože kôli nim prišlo o život viac ľudí. Potom som za zrušenie US ústavy a návratenie zemi pôvodným obyvateľom,pretože ju len ničia a ničia aj zem a ľudí po celom svete. Ešte zrušte všetky dohody s EU a zoberte zlodejom ako je Kiska ,Penta a pod . ďalej všetkým západným podvodníkom majetky a všetko o čo okradli Slovensko po 89 roku.

HZDS vpiriot

#29 Re: som za zrušenie

2017-03-13 10:17

#28: Jánošík - som za zrušenie 

 Jurko ale tu sa nebavime o Kainovom hriechu. Kazdy vie, ze totalnu a univerzalnu spravodlivost na celom svete a vesmire nastoli snad len apokalypsa. Tu sa bojuje o konkretnu vec. Je na kazdom ci sa prida alebo nie. Ja napriklad chcem poznat pravdu a preto som peticiu podpisal a podporujem ju vsade kde sa da. Chces snad tvrdit, ze ak sa dosiahne len ciastocna naprava, tak straca vyznam akakolvek snaha? Takze si mame sadnut na obrubnik a cakat v zachvate nihilizmu, apatie, ze mozno raz bude lepsie. Presne za tuto vyhovorku sa skryvaju vsetci ti, ktorym pravda nevonia a boja sa jej dosledkov. Nechcem tvrdit, ze sa pravdy v tomto pripade priamo bojis, len je otazka ci si prilis nedal na slova takeho klamara ktory z dakeho osobneho dovodu pravdu poznat nechce, ktory sa boji, ze ho pravda dobehne, cele to len zaobalil do hodvabneho papiera no vo vnutri je to rovnaky smradlavy hnus, ako tan ktory nakladol doacsny prezident Meciar ked si urobil svoju potrebu. Aku ma vahu tvoj prispevok? tvaris sa, ze to nema zmysel, vlastne ti to je jedno, ale das si namahu komentovat to, cim usilujes o spochybnenie a zneistenie celej aktivity, ale preco to robis, ved podla tvojich tvrdeni je bezviznamne nieco skusat menit. Mne to jedno nie je a tebe tiez, lenze ja sa otvorene hlasim k svojmu presvedceniu, ty sa schovavas za rohom a vykrikujes zo zalohy a keby nieco, tak ty nic, ty si predsa nepovedal, ze si proti, ty len nie si za a len si mal potrebu to nahlas demonstrovat :-)

Felix

#30

2017-03-14 10:21

Slováci už ste načisto osprosteli.Ešte tento podvod slniečkárov v budúcnosti oľutujete,že ako ľahko ste sa dali zmanipulovať.

HZDS

#31 Re:

2017-03-14 13:24

#30: Felix -  

Meciar amnestoval skutok o ktorom tvrdi, ze sa nestal.

Ma este niekto dilemu, ze kto tu osprostel?

 

My nie len, ze budeme lutovat, my uz lutujeme! Meciar je prave ta osoba, ktora si moze naliat cisteho vina a povedat: "Kto ma nepozna moze lutovat, kto ma pozna uz lutuje!"