Petícia za zrušenie reholníckej spoločnosti sv. Bazila Veľkého


Hosť

#1

2016-06-13 21:06

Kto Vám bráni vycestovať na ten koncert. Na Slovensko nech nevstupujú. Koncerty sú zastarané v dnešnej dobe.


Hosť

#2

2016-06-14 08:36

Žiadna rehoľná spoločnosť nemôže zrušiť koncert. Plačete na nesprávnom hrobe. Vyjadrili len svoj názor, na čo právo majú. Rehoľníci povedali jasne, prečo s koncertom nesúhlasia. Vy ich za názor chcete zrušiť. Boh ochraňuj túto krajinu od podobných "demokratov".

Marek Benda

#3 Re:

2016-06-14 15:51

#2: -  

 Keby vyjeadrili len svoj názor, tak by niekde na svoju stránku napísali svoj názor a hotovo. Ale táto spoločnosť rozoslala listy predsedovi ŽSK, primátorovi Žiliny, ministrovi kultúry Marekovi Maďaričovi, žilinskému biskupovi Tomášovi Gálisovi, starostovi Dolného Hričova aj Letiskovej spoločnosti v Žiline. Kde žiada o zrušenie koncertu! vygúglite si kopie listov a prečítajte si ich pretým než komentujete.

Druhá vec je že oni absolútne nevedia o čom hovoria ale chcú o tom rozhodovať, a ja som tak isto povedal jasne prečo nesúhlasím s tou spoločnostou a prečo ich chcem zrušiť. Takže som v podstate spravil to isté čo oni. A oni na to podla vás právo majú a ja som pre vás ''demokrat''.  

Váš komentár je nelogický. Prajem pekný deň.

Marek Benda

#4 Re:

2016-06-14 15:53

#1: -  

 Radšej keby ste vy vycestovali a na Slovnesko už nevstúpili. Nech sa my normálny ludia možme ist zabaviť bez toho aby ste nám do toho kecali. 

P.S. Nie koncerty ale vaše zmýšlanie je zastaralé.


Hosť

#5 Re: Re:

2016-06-14 16:35

#4: Marek Benda - Re:  

valaj sa v tych ohavnostach

vyberte si dobro

#6

2016-06-14 20:59

Marek Benda, Iron Maidon je satanistická skupina. O ich koncerte hovoríte ako o obrovskej kultúrnej udalosti. Akú kultúru ale táto skupina ponúka?

- okultné posolstvá - mágia, čary, veštenie, modloslužobníctvo

- uctievanie diabla, mocností temnôt, ich oslava, radosť zo zla

- sexuálna nemravnosť

- vzbura, prekliatie, násilie, 

- propagovanie vraždy a samovraždy. 

Produkcia danej skupiny je zlo, ktoré pôsobí na podvedomie všetkých, ktorí túto hudbu počúvajú. Nasávajú posolstvá zla a tie tak vstupujú do ich životov. Nie je to umenie, lebo to povznáša ducha. Ich hudba ubíja, deštruuje, nenávidí dobro, poriadok, lásku. Umenie, to je aj krása. Akú krásu však vidieť na plagátoch, ktoré ten koncert propagujú? 

Diabol existuje a hudobníci v neho veria. Pozrite sa, ako vyzerá ich plagát na koncert. Ohyzdný diabol bez kože na tvári so zakrvavenými očami a vyškľabenými ústami sa načahuje za vami s rukou so zvieracími pazúrmi, v ktorej drží ľudské srdce. V druhej ruke drží nôž, z ktorého steká ešte krv. Za ním je mohyla, ktorá vyzerá ako pohanská svätyňa Aztékov, v ktorej prinášali ľudské obete pohanským bohom. A ako prinášali ľudské obete? Za živa nešťastníkom nožmi vyrezávali srdcia z hrude, a tieto ešte bijúce srdcia brali do svojich rúk. Iní krvavý rituál amerických indiánov zahŕňal sťahovanie obetí z kože. Žeby tieto historicky dokázané skutočnosti z minulosti a vyobrazenie démonickej postavy na plagáte so zakrvaveným nožom v jednej ruke a ľudským srdcom v druhej bola čistá náhoda? Čo týmto vyobrazením chceli hudobníci - "umelci" vyjadriť? Že túžia po pokoji, láske, dobre a kráse? Alebo skôr, že sa im ľudské obete páčili a tak propagujú násilie, krutosť, bezočivosť, utrpenie, mučenie a smrť. Toto vidí každý, kto len na okamih zhliadne tie plagáty. Alebo si myslíte, že týmto vyobrazením bojovali proti násiliu, mučeniu a smrti? Asi by sa každý zasmial, ak by ste to tvrdili. Ak plagát propaguje nejakú kultúru, tak len kultúru smrti. 

Na tieto plagáty sa musíme všetci pozerať, či chceme alebo nie. Sú polepené v meste po zastávkach MHD, kde cez deň prejde veľa ľudí, a nikto sa nás nepýtal, či nám je to príjemné na to pozerať (ja vždy odvraciam zrak, je to odporné). Nikto nebral ohľad na malé deti - v škôlkárskom veku či dokonca v kočíkoch. Oni to veľmi citlivo vnímajú. Myslíte si, že považujú tú nechutnú bytosť za dobrého a srdečného pána, s ktorým stojí za to skamarátiť sa alebo skôr za netvora, ktorý vzbudzuje des a hrôzu a pred ktorým treba utekať do bezpečia? Antoine de S. Exupéry povedal, že naozaj vidíme len srdcom. Najlepšie vidia práve najmenšie deti, ktoré majú najčistejšie srdcia. Spýtajte sa na ich názor na daný plagát, povedia vám pravdu, ktorú vy už nie ste schopní uvidieť. Zamenili ste zlo za dobro.

Ste schopní prijať to, že aktivita danej rehoľnej spoločnosti bola motivovaná láskou a úsilím o dobro pre iných? Že to nebol egoizmus ani bezočivosť? Chceli len zabrániť šíreniu zla... 

Názov koncertu je Book of Souls - Kniha duší. Diabol vyšiel na lov duší a ani sa tým netají. Hovorí o tom, vyobrazil to na plagát, výrečnejšie to už nemohol urobiť. Máte oči a nevidíte? Nechoďte na ten koncert, nehovorte diablovi áno, nepúšťajte ho do svojej duše, jeho slová do svojej mysle a jeho jed do svojho srdca. 


Hosť

#7 Re: Re:

2016-06-15 09:50

#3: Marek Benda - Re:  

To že logiku nevnímate ešte neznamená, že tam nie je. Asi by to chcelo širší uhol pohľadu. Nie len "Ja chcem a chcem a chcem..."

Rocker

#8

2016-06-15 19:08

Nechcem obhajovať žiadnu cirkev, ale táto banda tupých fanatikov nemá so žiadnou cirkvou, ktorá u nás pôsobí nič spoločné. Nie je to žiadna rehoľná spoločnosť, ale iba malá, úplne bezvýznamná sekta alebo skôr skupinka chorých blázov a úplných debilov ktorí boli pred časom exkomunikovaní z RKC, ktorá si tu len robí reklamu na koncerte svetoznámej skupiny. Netreba sa s nimi ani zaoberať. Treba ich ignorovať. Je to len malá a úplne bezvýznamná sekta, ktorá v porovnaní so skupinou Iron Maiden nič neznamená. Sú to len úplné nuly a úplné ľudské trosky, ktoré sa len chcú zviditeľniť na úkor svetoznámej skupiny a urobiť si reklamu, nič iné. Sú to len chorí blázni, bezvýznamné nuly a úplné ľudské trosky a podľa toho treba s nimi aj jednať.

ehehe

#9 takú hlúpu petíciu

2016-08-27 19:46

som ešte nevidela ...