Petícia proti odvolaniu riaditeľa Súkromného gymnázia v Žiline


Hosť

#1

2016-06-10 12:42

Lebo riaditel urobil z tej institucie skolu! a nemal by odist za to ze zriadovatelka si plni vlastne vrecka na ukor vzdelania deti!

Hosť

#2

2016-06-10 12:50

Pan riaditel je spravny clovek na spravnom mieste a su snim rodicia ale hlavne studenti velmi spokojni. Keby bolo takych ludi viac.

Hosť

#3

2016-06-11 10:18

Dovody na odvolanie riaditela nie su. Stoja za nim rodicia aj studenti. Vidno za nim vysledky a skola napreduje. Je to o detoch a i ked je skola firmou, ak si chel niekto tocit biznis, mal podnikat v niecom inom, pretoze v situacii ktora nastala uz rodic vystupuje len ako ovca, ktora nema pravo o nicom rozhodovat, hlavne, ze plati !

 


Hosť

#4

2016-06-11 12:17

Pán riaditeľ okrem toho, že je sám výborný pedagóg, dokáže veľmi dobre prezentovať prácu svojich kolegov, čo je veľmi dôležité. Pedagógovia aj študenti tejto školy si zaslúžia, aby mala škola lepšie meno. 


Hosť

#5

2016-06-11 18:25

Na tejto stránke je ešte jedna petícia v tejto veci - vytvorená o niečo neskôr ako táto.  Skontrolujte, či ste nedali svoj podpis tam. Tu je väčšina - bude lepšie ak budú všetky podpisy pokope. 

Hosť

#6

2016-06-13 06:20

Verím, že škola má aj iné priority ako ekonomické. Je to škola a preto by sa mal hlavný dôraz dávať na prípravu študentov do života a na vysoké školy, to je zameraním štúdia na gymnáziu. Rodičia si plnia svoje záväzky voči škole, preto oprávnene žiadajú plnenie záväzkov od školy. Je potrebné sa zamyslieť nad tým, že čím bude mať škola lepšie meno, bude na nej študovať viac študentov a tým aj ekonomika pôjde hore.

Môj syn doštudoval na tejto škole pred dvomi rokmi. Všade, kde sa touto školou prezentoval, sa stretol s pohŕdaním a podceňovaním jeho schopností. Meno školy bolo už aj v minulosti veľmi poškodené, preto zvážte svoje rozhodnutia a budujte meno a tým aj prosperitu školy.

 

 

mama

#7 Re:

2016-06-29 19:22

#4: -  

 Úplne s Vami súhlasím, majiteľ školy, prostredníctvom zriaďovateľa  by sa mal snažiť  takýchto ľudí na škole udržať, nie šikovných ľudí, ktorým na škole záleží likvidovať takýmto spôsobom, bude to na škodu, pokiaľ sa pán Dobeš nevráti tam kam patrí, budeme uvažovať o zmene školy pre naše deti a nie sme ako rodina jediní čo takto uvažujú, treba sa naozaj zamyslieť čo je pre majiteľa dôležitejšie ....... zriaďovateľ aebo fungujúca a rozvíjajúca sa škola....