KAMENÁČ SI NEDÁME !
Pretože môj pritateľ sa do neho zamiloval a to tam predtým nebol. Pretože moja neterka sa tam rada hrá a chcem aby sa tam hrali moje deti a deti mojich detí. Je to jediná čas Trnavy ktorá nie je zasiahnutá rukou človeka. Ako ostatní už napísali tí čo tam išli bývať si to vybrali sami a keď sa im to teraz nepači tak nech sa prestahujú do centra.
Kamenáč je jediné miesto v Trnave,kam sa človek môže ísť prejsť, keď je krásne a aj to chcú zničiť! Načo ďalší supermarket?! Načo ďalšie domy?! Ľudia už nevedia čo so sebou.. Treba chrániť ešte to malo čo nám zostalo, lebo potom už bude neskoro
Kamenac je moje detstvo, moje spomienky na starych rodicov a bratrancov, ako nas tam vzdy vodili sa hrat este ako male decka, potom z cias skoly, ked sme tam chodili na brane cvicenia, a neskor som sa tam stale a stale vracala na nekonecne prechadzky aj ked po tych istych trasach, cez lesopar, ku splavu, k rybnikom... v lete na kupalisko. chcem tam stal tak chodit a nachadzat tieto miesta, aj ked obnovene (ako napr. amfiteater) ale tak, ze si cely areal zachovava svoje caro. ten uzasny kus prirody na sportovanie, oddych, vypnutie od ruchu mesta. ked prejdete zeleznicnu trat, je to ako uplne iny svet... pamatam si este doby, kedy tam nestalo nic, zmierila som sa s vystavbou na pravej strane cesty, ale ako zacali vyrastat domy priamo v lesoparku, tak to bol priserny a dychberuci pohlad :(
Kamenac je vsetkych Trnavcanov a vsetkych navstevnikov, nepatri majitelom pozemkov ani tym, ktori tam byvaju! Ti sa musia pripravit na to, ze tu dufam este stale a vzdy budu ludia, ktori su pripraveni hajit zaujem na zachovani lokality na to, na co bola urcena v co najvacsom moznom rozsahu!
Prosím Vás to čo sa robí vtej Trnave? Povedzte mi načo dalsie obchodne centrum, vsetok odpad s Bratislavy ide sem do Trnavy, ktore veci nechce BL ide sem, aj tak vsetci ktorý chcu idú do tej BL a kaslu na celu City Arenu...Kamenac jedine miesto kam sa v TT da ist prejst a trocha sa s panelaky vyvetrat...Preco s byvaleho kukuricaku nespravila pekny park a centrum pre zabavu...nie radsej vyrubeme 120 strom a postavime ďalsiu nezmyselnu budovu. Prečo sa radsej neopravia cesty v Trnave a neopravia a nezveladia stare budovy na nove tiez by ste mali rovnake nakupne centrum...pajaci na radnici pozrite sa na svoje deti a zamyslite sa nadtym kam radsej pojdu vase deti...ci budu spoznavat prirodu a zvieratka ako nejaky handru alebo nejaku budovu za velke peniaze...pri Obi mate volnu plochu tam stavajte kolko chcete...deti na branne nebudu chodit do nakupnych centier a chytat wifi...len tolko.
To už jako ozaj?? Nemám slov!! Len nech tam skúsia niečo staviať!! Cez moju mŕtvolu !
| This discussion has been closed. |
máme rádi prírodu