BIJEME NA POPLACH! Nie cenzúre župana Kotlebu,za slobodu prejavu!

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií BIJEME NA POPLACH! Nie cenzúre župana Kotlebu,za slobodu prejavu!.


Hosť

#151

2016-03-18 07:25

Absolutne suhlasim

Hosť

#152

2016-03-18 07:29

Som pobúrená správaním Mariána Kotlebu! Nemôže si dovoliť zeušiť slobodu slova už iba tak "malým" gestom, ako je lrerušenie divadelného predstavenia. Byť divadelníkmi, žalujem ja jeho! Neprípustné!
Je evidentné, že pán Kotleba nemá ani len tušenie, čo umenie je. Zneužíva svoju moc a takýmto jeho chovaním len diskredituje sám seba. Dúfam, že niektorí jeho voliči si aspoň teraz uvedomia, koho vlastne volili.

Hosť

#153

2016-03-18 07:38

Je neprípustné aby sa diali takéto veci u náš treba to potlačiť v zarodku

Hosť

#154

2016-03-18 08:57

Podpisal som pretoze Kotleba je len dalsi magor, ktory pracuje na tom aby rozvracal Slovensko a stval Slovakov proti sebe, ked mu vadia Slovaci nech sa zbali a vypadne zo Slovenska a nech radsej zacne navstevovat logopeda. Aj tak mu ide iba o prachy ako kazdemu jednemu hajzlovi v obleku.


Hosť

#155

2016-03-18 09:01

Som človek, a chcem, aby môj vnuk vyrastol v spoločnosti, kde sa nikto neboji vyjadrit svoj názor. Dakujem.

Hosť

#156

2016-03-18 09:50

Umenie je prejavom slobody ducha, kreativity, radosti zo života a nik nemá právo ho akýmkoľvek spôsobom znevažovať, určovať jeho kritériá, násilnou formou zastavovať jeho prejavy, ale má právo sa k nemu vyjadriť napríklad odchodom z predstavenia, argumentmi, kritikou a pod....

Hosť

#157

2016-03-18 10:10

Proti fašizmu treba bojovať stále.

Hosť

#158

2016-03-18 10:19

fašista = surový tupý primitív, preto

Hosť

#159 Stop Re:

2016-03-18 10:28

#145: P. Stur -  

 Stop fašizmu! Fašizmus je aj nevidenie fašizmu. Že je Kotleba sprostý fašista vidí a počuje už aj hluchý a slepý. Len sprostý nie.


Hosť

#160

2016-03-18 10:43

To, co ten pan robi, neni prejav demokracie, ale zneuzivanie moci.
oRc

#161 Re:

2016-03-18 11:12

#16: -  

Branislav Nusic (Бранислав Нушић) bol Srb, ktory si velmi rad ironicky a genialne strielal (nielen) z malomestiactva, chamtivosti, jesitnosti a malomyselnosti vlastneho naroda. To neznamena, ze ho nemal rad, naopak, svojou reflexiou mu mohol pomoct otvorit si oci. Kritika chyb nedehonestuje ale dava prilezitost na zmenu, biblicky, ostri zelezom zelezo. Cenzuru zazil aj na vlastnej kozi, ked sedel dva roky vo vazeni za kritiku stavajuceho krala. Napr. aj Nietzche velmi razantne kritizoval Nemecko a Nemcov, napriek tomu si ho Nemecko hlboko vazi. Paradoxne, nacionalisti casto nenavidia tych najcennejsich ludi z vlastneho naroda, ktori mu robia najlepsie meno za jeho hranicami.

Hlas ľudu

#162

2016-03-18 11:45

Pokiaľ viem, tak slobodu prejavu obmedzujú predovšetkým slniečkári, ktorí hystericky kričí, podávajú sťažnosti a žaloby, akonáhle sa niekto ozve negatívne voči cikánom alebo imigrantom. Takto vy si predstavujete demokraciu? Len dovtedy, kým vyhráva váš kandidát? A ak nie, tak zakázať, zrušiť? V čom ste potom iní ako tí, proti ktorým bojujete? Zlodej kričí: chyťte zlodeja! Demokracia je vláda ľudu a keď 210 000 ľudí volí Kotlebu, treba s ich názorom počítať. A slniečkári ako prezident Kiska, ktorý týchto ľudí nazval menejcennými, pretože volili "fašistu", sú ten najhorší odpad! To je nehoráznosť najhrubšieho zrna, ako vy sa správate voči vlastným občanom! Taký prezident, ktorý neslúži svojmu ľudu, ale poklonkuje cudzím mocnostiam a svojich ľudí uráža, nemá v prezidentskom kresle čo hľadať. Po tomto excesu sa mala zvolať okamžitá demonštrácie na podporu pána Kotlebu a odstúpenie arogantného Kisky, ktorý od začiatku svojej prezidentskej kandidatúry tvrdil, ja bude apolitický, ale stále viac dokazuje pravý opak.


Hosť

#163 Re:

2016-03-18 12:04

#154: -  

  Čo to preboha tárátě? Kotleba a rozvracať Slovenský národ? Vy ste sa udrel do hlavy? Kotleba práve bojuje za svoj národ proti všetkým xenofilným rozvracačom a kolaborantom ako ste vy. Tak sa láskavo preberte! 

Nie cenzúru , cenzúrou !?!

#164

2016-03-18 13:01

Nie cenzúre , cenzúrou !     HAHA   HIHI   HAHA ! ! !

Takže čo môže kdo povedať o tom rozhodujete vy a kto má iný názor je automaticky fašista , nacista , zločinec a najlepšie v rámci zachovania tzv."demokracie" zatvoriť  a zlikvidovať !

Pokiaľ nie cenzúru tak potom tak ako majú vaši kamáradi  v USA !    

Sloboda slova je zaručená pre každého a nie len pre vyvolených , alebo tých čo majú podľa vás ten správny názor!

Takže podľa vás má právo povedať svoj názor každý kto má taký istý názor ako vy?!

To znamená , že odteraz signatári tohto paškvilu budú rozhodovať čo si máme myslieť a ako konať?

Nebolo by lepšie rovno všetkých  , čo majú iný názor ako vy rovno zastreliť aby tu teda podľa vás boli len tí dobrý , poslušný , bez vlastného názoru a nemysliaci ?!

 


Hosť

#165 Re:

2016-03-18 13:14

#164: Nie cenzúru , cenzúrou !?! -  

 Každý má právo na svoj názor. Ak sa p. Kotlebovi predstavenie nepáčilo, mohol predsa odísť, mohol ho dopozerať a myslieť si svoje alebo svoj názor odprezentovať neskôr...Problém je, že zneužil svoje postavenie na hlúpu demonštráciu moci, lebo JEMU sa to nepáčilo, tak to zrušil uprostred. A toto nie je správne. Čo zakáže nabudúce, len preto, že ON môže? Nabudúce môže niečo zakázať aj Vám alebo komukoľvek...Ak sa muto nebude páčiť...


Hosť

#166

2016-03-18 13:40

Hlavne by mali byť trestné stíhaný autory tejto petície za propagáciu fašizmu uverejnením fotky pri texte tejto petície! Fotka je prístupná na verejnom mieste a dostupná aj pre deti a mládež! Fotka jasne propaguje fašizmus a nacizmus! 


Hosť

#167

2016-03-18 14:04

Ked sa deju taketo veci v spoocnosti, treba nastrazit vsetky senzory a prudko sa voci tomu ohradit. Chcem zit v tolerantnej a slobodnej spolocnosti, nie v diktature a nenavisti...

Hosť

#168

2016-03-18 16:26

Aby ten hnusný nácko nemohol vystrájať podobné svinstvá.

Hosť

#169

2016-03-18 18:28

Z princípu nesúhlasím s politickou cenzúrou.

Hosť

#170

2016-03-18 19:19

Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) vznikla kurióznym spôsobom vo februári tohto roku. V tom čase sa Rastislav Schlosár zo Slovenskej pospolitosti stal štatutárom bývalej Strany priateľov vína, ktorá sa následne premenovala na Ľudovú stranu Naše Slovensko. Stalo sa tak po stroskotaní pokusu Mariana Kotlebu o registráciu vlastnej strany s názvom Naše Slovensko, nakoľko už strana s rovnakým názvom existuje.

Na kandidátke ĽSNS sa nachádzajú poväčšinou ľudia zo Slovenskej pospolitosti (SP), no okrem nich tu nájdeme aj zastupiteľov Autonómnych nacionalistov (AN), či Národného odporu (NO). V malom množstve ešte kandiduje aj niekoľko ľudí, ktorí nie sú priamo členmi spomínaných organizácií. Kandidáti ĽSNS sa často verejne dištancujú od fašizmu a neonacizmu. A v právnej rovine sa im to aj darí. Avšak to, že polícia, prokuratúra ani súdy im to nevedia dokázať, neznamená, že to nie je banda prevažne fašistov a neonacistov. stop fašizmus nedovolme aby sa opakovala historia

Hosť

#171

2016-03-18 19:29


netolerujem a nepodporujem fašizmus a nacizmus a tejto dobe zneužívanej chudobu chcú sa zviditeľniť klamať chudobných a bezbranych to je otázka času keby vybuchne časová bomba Každopádne ťažiskovou témou je rasizmus, ktorým si na svoju stranu získali sympatie niektorých členov majoritného obyvateľstva v miestach, kde sa vyskytujú segregované rómske osady a sociálne vylúčené rómske komunity. Je to prakticky jediná téma, ktorou sú schopní zaujať väčšinovú spoločnosť a médiá, čo je súčasne dôvodom prečo spojili sily rôzne neonacistické spolky. Je nutné dodať, že za rasistickú predvolebnú kampaň strany čelí Marian Kotleba trestnému stíhaniu vo veci hanobenia národa, rasy a presvedčenia.
gabo

#172 a to ma byt vizitka ďalšieho Hitler čo prezentuje slovensko hanba

2016-03-18 19:37

a to ma byt vizitka ďalšieho Hitler čo prezentuje slovensko hanba čo pan generalny prokurat neni to trestny čin


Hosť

#173

2016-03-18 19:40

Myslim si ludia beriu ako samozrejmost ze zijeme zatial v slobodnej krajine a mozeme si uzivat zakladne prava a slobody medzi ktore nepochybne patri aj sloboda myslenia a prejavu. Som presvedcena ze treba spozorniet a vyslovit nahlas svoj nesuhlas s konanim ktore je motivovane nenavistou k druhym ludom, mensinam alebo rasam. Dnes su to oni, zajtra to mozem byt ja alebo moja rodina.
romi

#174 za tie jeho prispevky ktore tam hrdo napisal čo nato prokurator

2016-03-18 20:03

generálny prokurátor Jaromír Ciznar V čom zlyhávajú policajti? Sú tam tendenciám, že to, čo evidentne je trestný čin Mal by spozornieť, že tu ide o trestný čin útoky opakujte, stupňujte a gradujú, tak tam treba, samozrejme, riešiť Prokurátor niekedy nepochopiteľne suhlas s tím a nechá vec postúpiť na Riešenie Ako priestupok čo evidentne je trestný čin prokurátor preberie zodpovednosť kde je spravodlivost? pre slušne občanom vychovávajú mláďatá generáciám nacistov a teraz ho mame ai v politike hura pán generálny prokurátor vo vlade nam budem vládnutia nacizmus a fašizmus a vy akoby ste potichu tymto suhlasili jasne dokáže su tu predsa policajtia vy co mate za zodpovednost nič neriešim to nechate len tak kludne mlady soplak nechaj propaguje dalej nechaj nas kotlebovci tlčia zabijaju nadavaju to je všetko v poriadku toto my chceme slovaci aby banda fašistov nam dirigovala čo budeme robit stop fašistov zrušiť ich fašistickú stranu

volda

#175 Milan Mazurek - 22 years ĽS Naše Slovensko

2016-03-18 20:18

generálny prokurátor Jaromír Ciznar  Čižnár: Zlyháva polícia, prokuratúra aj súdy  Na Generálnu prokuratúru SR prišli desiatky emailových podaní na rozpustenie strany Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS). Podania budú náležite preskúmané, to je snad sen alebo zas ludia vam maju verit  vy neurobit nič  viete prečo  pretože už neraz bola ich nacisticka strana zrušena a opat sa ukazolo že opat znovu funguje kto zas zlyhal politic vy a sudci  hanba vam že ste na ich strane akoby ste snima suhlasili  ved prave tento magor vymleti je v politike čo nadaval na hlavnej stanici v bratislave a napadli arabsku rodinu a ani to sa neriešilo policajty nič neurobili  vy im davate volnu ruku nech si robia čo len chcu zatvarate oči tu ludia žiju v strachu obavy kto pride dalši kolko bolo utoky na romov kolko bolo utokov na cudzincov doteraz nikto nič neriešil vejerne to robia a vy pani vam sa to netyka  ak by vas napadli zbili nedaj bože vašu rodinu tak to by ste hned riešili že  toto je vizitka slovenska a za tie roky je chyba že politika vedela čo robi kotleba vedeli o utokov napadani nič nikdy sa neriešilo  ale to že dosiahli to po čom tužili tak dlho  a to do politiky a to bude ešte cirkus dali ste im volne roky važeny pani kotlebovcov už nikto nezastavi uvedomte si  vy pani politici a vy pan generalny prokurat  ešte je čas ich zastavit aby nebolo neskoro  hrozny tu verejny rasizmus a fyzicke utoky budu ako na bežiacom pasme