BIJEME NA POPLACH! Nie cenzúre župana Kotlebu,za slobodu prejavu!
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: propagacia fašistu
Re:
Bohužial táto vec nema so slobodou slova nič spoločné. Ak si to nepostrehol, si dosť "jednoduchá" osoba.
Re:
Boj proti xenofóbií doviedol európu do migrantskej krízy. To chceš aby z nás ostalo fakt len stádo homosexuálov a asociálov? Veď tu neprežijeme!
Re: Re: Re:
velký súhlas.... a nemôžem pochopiť čo za mentálov ho volilo to naozaj slovač potrebuje diktatúru retardov???
iba tie kde su vulgarizmy alebo sa propaguje fasiszmusRe: cenzúra
iba tie kde su vulgarizmy alebo propagaciu fašizmu
Najviac ma zaskocil signatar Butora, to by som fakt necakal ze sa dozijem dalsej manipulativnej demagogie ktora ma opat raz len splnat funkciu propagandistickeho paskvilu. Manipulujete s vytrhnutymi informaciami z kontextu a oblbujete ludi. Volby 2016 okrem prekvapiveho vysledku jasne ukazali ze vas cas na vyslni sa krati, preto bijete na poplach o sto dvesto. Denno denne ak ste nie slepi sa ludia vyhranuju aj voci Kiskovym pro-externym zaujmom. Denno denne dostavate jednu facku za druhou konecne. Bolo na case. A k hercom? Jedna zo signatarok ktoru som zahliadopl bola aj slecna Porubiakova. To myslitye vazne ze aj tato slecna siri kulturu? V ktorom kanale? JOJ ci Markiza? Je viac jak jasne ze viacerym z vas vyschnu kohutiky ak by ste odmietli podpisovat resp sa zucastnovat na podobnych aktivitach. Media vas vytvorili a media Vas aj pekne pouziju. Este ani pred jednymi volbami od 93. sa nevyjadrovalo tolko "hercov, umelcov, hudobnikov, aktivistov" k volbam a este viac sa aktivujete po volbach. Tesi ma to velmi lebo konecne sa da citit ten zavan cerstveho vzduchu ktory v tomto pripade a spravne, ide pekne od zakladov. Tesim sa na dalsie vase aktivity.) 10.....9......8......7..........6...........5............4..........3..................
Re: Re:
Takže príspevky, v ktorých boli vulgarizmy, ste zmazali.
Hru plnú vulgarizmov "zmazal" Kotleba.
Aký je medzi vami rozdiel? Ja v tomto prípade žiaden nevidím.
Ja nie som umelec ale technik. My používame jednotný meter. Vašu dvojitú morálku mi hlava neberie.
| This discussion has been closed. |