BIJEME NA POPLACH! Nie cenzúre župana Kotlebu,za slobodu prejavu!
Verejný nepriateľ č. 1
Tito umelci mali jasne zadane poziadavky, ktore svojvolne a ZAMERNE zmenili, aby vyvolali podobne reakcie... Ak by som si zaplatil za vykopanie studne a zacali by mi stavat komin, tiez by som zakrocil.. Otazka znie aj to, co sa dnes povazuje za umenie. Videl som zostrih predstavenia z festivalu tanecnych divadiel /nemecky Wuppertal/, kde pobehovalo cca 10 nahych ludi po scene a ohadzovali sa fekaliami....cumel som do sprievodcu programom a nechapal, co tym vyjadruju - iba sa mi chcelo zvracat. Kazdy umelec ma pravo si robit, co chce, ale za svoje... Statom platene priestory, platy, kulturne granty z nasich dani....ak by mali vyzit zo vstupneho, tak nezaplatia ani brigadnicku v satni.
Prečo je v petícii za slobodu prejavu toľko vymazaných príspevkov?
Čo na to signatári petície.
Azda tam boli vulgarizmy, ako v predmetnej hre?
Ak by kultúra bola kultúrna, tak by ju netrebalo rušiť. Lenže dnes je v móde, že čim viac nadávok a vulgarizmov, tak tým väčšie umenie.
Kto platí túto histériu proti Kotlebovi?
Nie, že by som podporoval a schvaľoval jeho jednanie, ale prečo až po voľbách? Lebo nedopadli tak, ako niekto chcel?
Re:
Takže keď som umelec, tak ti môžem umeleckým štylom vynadať do kuriev? Veď sloboda prejavu, nie?
Re: Re:
Ďalší fašista. Ukazuje prstom na druhých a sám podporuje grázlov, ktorí sa neštítia ničoho. Kotleba má na kandidátke ľudí ktorí na ulici sprosto a vulgárne nadávajú a urážajú. Otvorene popierajú utrpenie ľudí počas 2. sv vojny. Nemajú problém hádzať kamene do plačúcich a vystrašených detí. Nemajú problím kričať obesiť. A potom to fašistické prasa Kotleba sedí na svojom zadku v divadle prihlúplo sa usmieva, ničomu nerozumie (alebo rozumie veľmi dobre) a vydá príkaz na ukončenie predstavenia. Slušní ľudia sa musia tomuto moru postaviť. Ja radšej umrem, ako by som sa mal dožiť času, keď budú moje deti povinne pochodovať v Kotlebajugend a keď sa budú slobodní ľudia zatvárať do koncentračných táborov a splyňovať.
Re: Re:
A vadí ti, že sa Kotleba pozera na dav skandujúci "kurva", "obesiť" a potom ich za to pochváli?
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: nadavky
| This discussion has been closed. |