Petícia za vystúpenie z Európskej únie
K bodu 2) si došiel ako?
Islam znamena neslobodu, upadok a diskriminaciu. Casto aj nasilie. Vsetci sa tomu poddavaju, tvaria sa ze sa s tym neda nic robit. Veril som, ze aspon Slovensko moze zostat oazou Slobody a starych tradicii, ale ak nevystupime z EU tak nas dotlacia k tvrdej islamizacii v priebehu par rokov.
Re:
LGBTI je oveľa väčšia hrozba. A ak sa no niekto pokúsil upozorniť, tak vieme, ako to dopadlo. Aká atmosféra vládla na Slovensku ešte pred dvoma mesiacmi? A zrazu všade počujem reči o "kresťanskej tradícii", starých hodnorách, tradícii...
Rada
Zbytocne robite online.... hackeri sa vzdy postaraju aby boli taketo online peticie znevazene a neplatene... potrebujete to na papieri....
Niet prace-a nebude ani chlieb !Zem europa je zemou studenou,mrazivou a preto je aj zem bez lasky .Tam kde malo prichadza slnko,kde mierny vanok neprenikne od mora tam je chlad a to nieln na tele ale i v dusi.je to vidiet vo vsetkych odvetiach zivota -mlady i nevazia rodicov a toto priniesla tato doba !Chceme zit svoj zivot v nasej kulture a nechceme financne podporovat barbarov ktorí rozsievaju len nenavist a vojny !
Re:
na nas je vyvyjany teroz z brusellu ak nesuhlasis tak ta potrestame !!
som proti unii od sameho zaciatktu.som proti volebnemu zakonu ktorí neurcil aspon 30% volitelnosti!som proti imigrantom clovek nech tam zije kde sa narodi.Som proti aby nam tu rozkazovali dmentny anglosasy!
Re:
Presne si trafil klinec po hlavicke. Presne toto tym sleduju, nechat vykapat europske narody aby ich mohli nahradit euronarodom. Je to genocida ktora nema v historii ludstva obdobu a spolu s islamizaciou znici nasu civilizaciu, nase hodoty, vsetko..
Re: Re:
Netrep somariny , lgtb nikoho neohrozuje . Co ti lgtb urobili ? Zbili ta, znasilnili ta? Ukradli ti obed ci veceru? Nutili ta aby si zmenil vierovyznanie? Tak netrep somariny .
Re: Re: Re:
LGBTI rozklada spoločnosť z vnútra. Ja som len chcel poukázať, ako sa zrazu každý ohána kresťanstvom. Ale kresťanstvo je to, čo robím, nie to, čo hovorím. Ako môže spoločnosť, ktorá je tolerntná a dokonca podporuje LGBTI o sebe tvrdiť, že je kresťanská? To savylučuje.
Dosť bolo petícií. Zdvihnite zadky a choďte do ulíc, ale nie len tak neorganizovane, ale organizovane. Ako sa to robí sa dočítate na stránke nenasilne.sk. Preštudovať, zdieľať, konať!!!
vyhvyhlásil.............prosím opravte to v texte petície správne..........:-)
| This discussion has been closed. |
25 rokov po Nežnej revolúcii Slovákom zostali len oči pre plač a ruky na robotu. Stali sme sa otrokmi západu! Nikdy nebudeme rovnocennými partnermi pre Nemcov, Rakúšanov, Američanov...