Medzinárodná petícia ZA MIER - POSOLSTVO dobrým ľuďom AMERIKY
Všetci ľudia dobrej vôle, podržme sa a povzbudzujme sa navzájom, dodávajme si odvahy a sebavedomia. Zloduchovia sa nebudú vedieť dočkať svojho víťazstva nad "svetom" až sa vzájomne dohryzú. Buďme bdelí, pozorní, nedajme sa oklamať zdaním. Chráňme svoje životy, rodiny,vysvetľujme deťom a vnukom, aby vedeli rozoznať dobro od zla.
Re:
no ak by som vedel ze je to posolstvo ľuďom do Ameriky tak to ani nepodpíšem.vojna s nimi mi je ukradnutá, aj tak som na strane Ruska a nie tej pliagy americkej.
Všetky aktivity smerujúce k zachovaniu mieru v Európe ale aj na celom svete sú prospešné,treba zabrániť extrémizmu a fanatizmu.
Re: Re: posolstvo i DOBRYM LUDOM AMERIKY
To nie je ludom Ameriky..to je tym dobrym ludom v Amerike. LEN TI DOBRI TAM DOMA MOZU OSLOVIT A ROZOSVIETIT TAM DOMA v USA A OVPLYVNIT TYCH DRUHYCH , CO ROZOSIEVAJU VOJNU.. ja to citam a myslim, ze je to tak myslene. Takze dobre si podpisal a nelutuj.
Roznášajte peticiu po všetých krajinách sveta. Podajte to dalej. Dobrých je viac
sebalikvidujúcej vojne. Vojnových štváčov určite nezastaví ich vlastné svedomie, pretože ho evidentne zatvorili za megalomanské sebavedomie chránené zlatou mrežou...
Nie VOJNE! ÁNO MIERU !!! - MIER CELEMU SVETU!
... ak neuspejeme MIEROVÝMI RIEŠENIAMI tohoto konfliktu medzi Západom Východom /tak je to prezentované/ na rade je vojnové riešenie. To si treba uvedomiť.
Tvrdím DOSŤ BOLO VOJEN, DOSŤ BOLO NEŠŤASTIA, STOP VŠETKÝM VOJNÁM !!
/.. aj keď sú tvrdenia, v ktorých sa vysvetľuje, že aj vojna je v niektorých prípadoch dobrá , ako lekcia../
Tých "lekcii" vopnami už bolo na celom svete DOSŤ !
ĽUDIA nebudme ľahostajní. SPOLOČNE ZA MIER !
Eva Copáková, Michalovce, mierová aktivistka
Petícia je stále viac aktuálna
Podpisujte. Musíme urobiť to čo urobiť môžme.
Re: Petícia je stále viac aktuálna
#89: Peter Lipták - Petícia je stále viac aktuálna
Pán doktor, na základe čoho ste prišli k záveru, že práve USA sú hlavnou hrozbou pre svetový mier?
Re: Re: Petícia je stále viac aktuálna
#90: právnik - Re: Petícia je stále viac aktuálna
na základe spracovania dostupných informácií
Re: Re: Re: Petícia je stále viac aktuálna
#91: Peter Lipták - Re: Re: Petícia je stále viac aktuálna
Pán doktor, existuje jeden frazeologizmus, ktorý ja veľmi rád používam s určitým ironickým podfarbením - "to je naozaj argument, pri ktorom by aj Cicero bledol závisťou". Vaša odpoveď na moju otázku priam vzorovo spadá k takým, na ktoré sa dá odpovedať mnou zmieňovaným frazeologizmom.
| This discussion has been closed. |
PRIDAJTE SA K FICOVI
Všimli ste si a ste hrdí na to, ako našu krajinu a ľudí v nej žijúcich si obhajuje premier Fico a jeho prvý minister Kaliňák? Nikoho sa neboja a idú si za svojim. A som presvedčená, že sa ku nim pridajú aj ďalšie krajiny Eurôpy. A možno i sveta. E