Petícia neľahostajných občanov republiky o vystupení SR z EÚ


Anonymous

#1

2015-06-01 07:40

Chránim si môj milovaný domov. Keď nie My domáci - potom už nikto. Nech Pán Boh je s Nami.

Hosť

#2

2015-06-01 13:10

Nepáčilo sa nám, keď bola RVHP, ale čo sa deje teraz v mene Európskej únie, aké ovládanie národov pod taktovkou pár starých nerozmýšľajúcich diktátorov, tak to tu ešte nebolo. V referende o vstupe do EU som bola proti, bohuižiaľ nás tam naši predstavitelia natlačili a teraz som za vystúpenie z tohto chorého spolku.
sunar

#3 Re:

2015-06-04 14:42

#1: -  

 ten je uz doma v teple s fialkami moj


Hosť

#4

2015-06-09 15:03

Slovenska Republika okrem slobody pohybu a prace v zahranici vramci krajin EU vstupom do EU nic neziskala. Museli sme si doslova vykynozit nase zdrave stada osipanych, krav, oviec, len aby sme zacali dovazat nadopovane kurence a stali sa odoberatelov odpadovych vyrobkov, ktore nie su dostatocne dobre pre Nemecky a iny zapadny trh.Kolko ludi stratilo pracu a kolko mame prazdnych mastali po celej Republike? Skolstvo, zdravotnictvo a nase dochodky a platy i nadalej zaostavaju za EU. Ceny nehnutelnosti u nas vzrastli a pre nasich ludi sa stala zakladna potreba BYVAT nedosiahnutelna. Samozrejme nase byty, pozemky a ostatny majetok moze byt skupovany zahranicnymi osobami, ktorym to pride lacne. Zubozili sme svoj vlastny narod, platime zasratym Grekom za ich rozhadzovacnost, kym nasi ludia doma zivoria z biednych dochodkov a boja sa ist k lekarovi, aby nemuseli platit za drahe lieky. Kde je EU aby nam pomohla? Kto sa zaujima o cigansku problematiku? Nikto. Vyriesilo sa to jedine tym, nemas peniaze na drahe byvanie, chod si zarobit do zahranicia. A mnohi aj isli, stracame vzdelanych ludi a doma nam zostavaju akurat lenivi neprisposobivi ! Do certa aj s EU a ich diktatmi ! A k comu sme sa dopracovalio na nazaver? Este aby sme si do nasej zubozenej vlasti pustili Islamistov a nechali nase zeny znasilnovat, nakolko sem lezu len mladi cierni a farebni muzi, ktori budu mat problem najst si partnerky ak si nedovlecu so sebou tie svoje. Prepadavat a okradat starsich, nakolko ich nikto nebude chciet zamestnat , kedze su to ludia bez vzdelania a najma bez vychovy, su to obycajni barbari, ktori sa vo vlastnych krajinach zabijaju macetami ! A okrem toho, mame vlastnych 350 tis nezamestnanych ! Ked vystupime z EU, nic take strasne sa nestane. Stale budeme moct cestovat, ako aj predtym,kto ma na drahe dovolenky, moze ist kedykolvek. Stale budeme moct pracovat v zahranici, a najma, ti co chceli odist, uz davno odisli. Tak na co mame v tej zasratej EU este zostat?

Hosť

#5

2015-06-17 12:57

Sk padlo vďaka poslancom, ktorým je jedno kto ich platí, do riadnej žumpy, z ktorej už niet úniku. EU nás ženie kvôli beštii z USSA do vojny a kto nie je slepý žráč us-demokracie po svete, ten vie na ktorú stranu sa pridať. Naši zapredaní politici na čele s kiskom sa nepoučia z histórie, keď sme paktovali s fašistami a potom bojovali po boku Rusov. Ale to dnešných sprostých zdegenerovaných neľudí nezaujíma ! Pre nich je satanská USSA Bohom