Odmietame kvóty pre migrantov

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Odmietame kvóty pre migrantov.


Hosť

#851

2015-06-16 04:18

 Taliani sa vyhrážajú Európe že keď neurobia poriadok z utečencami majú plánB ( neviem čo to je ), ale tlak z Bruselu na krajiny EU bude veľký... píšte aj ficovi na stránke smeru  (že chcete referendum)  dá sa tam napísať a poslať správa.... ja som to urobila.... pekný den


Hosť

#852

2015-06-16 04:50

Ludia precitajte si toto bude vam do placu a mne prislo az zle:Utečencom treba otvoriť hranice, vyzval vysoký komisár OSN je to na stranke SME

 ten moslim ma tu drzost vypustit toto s ust ( ten sa musel v nutri usmievat aky su nasi politici slabi a blbi ze dovolia moslimom okupovat Europu uplne bez boja)v a dokonca povedal ze sa ma razne zakrocit proti kazdemu kto bude prejavovat agresiu voci pristahovalcom MOSLIMOVIA MAJU KRUTY A ZVRATENY HUMOR.....ludia pridite do Bratislavy na demonstraciu co najvacsom pocte Europa sa ruti do záhuby......


Hosť

#853

2015-06-16 05:16

Pretože s ňou súhlasím,ja som musela odísť za prácou do zahraničia ,pretože u nás je zlá situácia s prácou, o zdravotníctve ani nehovorim

Hosť

#854

2015-06-16 05:16

to nie je agresia , ked nechcem prijať utečenca, čo mi nieje môj kmeň, môj rod môj národ a môj gén ! Odjakživa sa ľudia delili, nežili spolu s ľudmi s odlišnou vierou! Kto čítal Bibliu, vie o čom hovorím! Povstane národ proti národu, ako Ježiš povedal! Ježiš neprišiel na Zem , aby bol mier, ale aby tí čo veria v Neho ,ostali s ním a aby nekonvertovali na falošné náboženstvá! čo ma po muslimoch, oni niesú moje náboženstvo , niesú moji bratia a sestry ! Ludí s falošným náboženstvo ja nemienim podporovať a ani chrániť pred záhubou , lebo je to v rozkole s mojou vierou!!!!!! Nech ich všetkých prijme do svojho niekoľko hektárového apartmánu, ten vysoký komisár ! Mne muslim je NEPRIATEL a nech si muslim  pomôže muslimovi , údajne je ich viac ako miliarda !


Hosť

#855

2015-06-16 05:18

Je absolutne nerozumne pustit si do statu ako je Slovensko takuto haved, ktora zije v Afrike este v dobe feudalnej. Maju ine zvyky, nabozenstvo, tradicie, ktore by priiesli do nasej vlasti, ktora by ich musela zivit, satit, dat im ubytovanie a pod. To je nenormalne. Ved stat sa nevie postarat o vojich obyvatelov, ktori tu pracovali cely zivot, odvadzali dane a budovali tuto zem a teraz sem chcete priviest barbarov, ktori by vyciciavali stat? Ta banda nebude nikdy pracovat. Im staci aby mali to najzakladnejsie strecu, teplo a zradlo. Aku pracu chcete dat emigrantom, co pasli cely zivot kozy na polopusti???? Ved nasi obcania, co maju prax v roznych remeslach nemozu najst pracu.
Zavret hranice a nepustit nikoho, alebo len cez prisny vyber. Ja sam som emigrant, ale som prisiel do Kanady a cely cas vyse 30 rokov som tu pracoval a nebol som pritaz statu. Mal som moznost vidiet ine narodnosti, ktore sem prisli, iba si narokovali a hladali vsetky mozne cesticky, len aby nemuseli pracovat.
S pozdravom George (Juraj) Zaborsky

Hosť

#856

2015-06-16 05:24

Zaviesť Vízovú Povinnosť a pred udelením Víza urobiť s adeptom pohovor , čo chceš, čo prinesieš pre moju Republiku a oijich občanov-štát  , v čom veríš a iné : Ci máš eurá na svoj pobyt, lenbo ,ked som ja šiel do Británie ,mal som mať pri sebe určitú finančnú hotovosť, ináč by ma colník vrátil spátky na Slovensko! Mal si mať pri sebe hotovosť, aby si nebol na úkor ich štátu! Voľakedy bolo tak , neviem teraz akoje?

gabriela Vadasova
Hosť

#857

2015-06-16 05:26

nato je postacujuca jasna a strucna odpoved nechceme tu tolko utecencov... otvorme konecne oci a a usi ved predsa vidime co sa deje v zahranici..pridu placu...clovek im poskytne jedlo oni su nespokojni a hadzu ho spät..chcu viac a viac ..znasilnovanie zien to je dalsia vec ...preco v tychto krajinach tak rapidne stupli percenta co sa toho tyka? a mnoho dalsich veci... ludia prosim spamätajte sa a davajme pozor na nasu krajinu kym je este nasa a nepustajme si tu kadekoho...NESPIME KONECNE A PONAUCME SA Z KRAJIN KTORE TUTO CHYBU SPRAVILI A NEVEDIA CO DALEJ...BUDME V TOMTO PRIPADE MUDREJSI A PREDIDME TOMU.........nepotrebujem  prezyvku stojim si si za svojim..odmietam prijatie migrantov


Hosť

#858

2015-06-16 05:31

Každý meter štvorcový z nášho územia  treba chrániť , aj ked nás to život bude stáť!


Hosť

#859

2015-06-16 05:31

Naša krajina má dosť svojích problèmov. Keby politici radšej riešili napr.ako pomôcť matkám ktorým vzorní oteckovia neplatia výživnè, alebo radšej presunieme takèto rodiny za hranice nášho štátu?

Hosť

#860

2015-06-16 05:37

Petíciu som podpísal preto,lebo som zásadne proti prijímaniu azylantov.Je to nákaza a mor pre Slovensko,ale aj iné štáty unie.STOP AFRICKÝM A MOSLIMSKÝM EMIGRANTOV.Nechceme ic tu.

Hosť

#861

2015-06-16 05:42

Slovensko nie je krajina, ktorá by mala z čoho rozdávať! Nechcem tu žiadnych "zúbožených" imigrantov, ktorý sa veselo usmievajú do kamery a svojimy výrokmi o utrpení zvýrazňujú svoju do gulata vypapkanú zúboženosť. Na Talianskych diaľniciach vykrádajú kamióny v stojacich kolónach, rozbíjajú autá, mlátia sa medzi sebou kvôli náboženskej neznášanlivosti, ...toto môžu robiť aj tam odkiaľ sem pripáchli. Nech si aj naďalej vykrádajú a rozbíjajú svoje vlastné krajiny, mestá a domovy. Nie tie naše!!! Diktátorská EU nech sa spamätá a namiesto rozdeľovania toho čo nikdy nevlastnila a vlastniť nebude by mala financovať a podorovať bezpečný návrat imigrantskej hávede späť do krajiny pôvodu. Tam nech zriadia imigračné tábory. Nech si úžernícky predstavitelia EU nedovoľujú ukrajovať zo suverenity a slobody akejkoľvek členskej krajiny, pretože sa zahrávajú nie len zo slobodou rozhodovania ale aj s ich bezpečnosťou. Nakoniec, koľkí z vážených EU imigrantofilov si ich prichýlilo k sebe domov? Dobre si pozrite jeden z mnohých obrázkov súčasnosti. Kde sú tie trpiace rodiny? Sú to len muži!!! 

!!! NECHCEM TU ĎALŠÍCH DARMOŽRÁČOV, BOLO A JE ICH TU DOSŤ AJ BEZ AFRICKÝCH !!!


Hosť

#862

2015-06-16 06:06

Lebo ich tu nechcem !!! Tato vlada nezvlada vlastnych obcanov a ciganov a chceme tu dalsich ?? ne do pice nechceme !!

Hosť

#863

2015-06-16 06:34

pre buducnost mojich detí.a nasslovakov co tu zijeme.aj ked zit tu nie je lahke. Som sama s 3detmi,stat sa nestara aby pomohol slovenskej rodine ktora je na tom ako je.vsade mi povedia ze na nic nemam narok.nemajumi ako pomoct.tak mam 2prace a platim podnajmi,.......ak nevie stat pomoct matke s3detmi...ako si predstavuju pomoc migrantom???????

Hosť

#864

2015-06-16 06:36

pretoze nesuhlasim s tym aby sme zivili imigrantov, mame tu dost ciganov

Hosť

#865

2015-06-16 06:38

oni sa europskemu sposobu zivota proste neprisposobia

Hosť

#866

2015-06-16 06:38

Myslim si ze treba ich problemy riesit radsej u nich doma a nie zaplavovat s nimi cely svet.Pokial si oni sami neupracu vo svojich hlavach nikde nebudu spokojni a vsade budu sirit iba zlo.Vlady asi potrebuju zakryt ich bordel este vacsim bordelom aby si mohli dalej hrabat na svojich piesockoch a ludia mali ine starosti a zacali sa bat pomaly chodit aj von.Ved je to hrozne.Mozu sa hanbit vsetci ktori taketo nieco vymysleli!

Hosť

#867

2015-06-16 06:41

lebo nechcem aby tu prišli a naše deti musia odchádzat do cudzinu,lebo tu nemaju prácu

Hosť

#868

2015-06-16 06:42

Toto je nasa povinnosť konečne ukazat štátu ze nie sme len bábky!!!!!!!
Bismarck

#869 Re:

2015-06-16 06:45

#1: -  

Tu nejde o to, ci sa bojim alebo nie, ale o to, aka je tu korupcia a zial, povedzme si otvorene, nas stat kasle na normalnych ludi... System v SR je nastaveny tak, ze chrani kdekoho, vsetkych moznych exotov, lenivych svabov, ktori od narodenia system vyciciavaju, maju plne usta rasizmu, dalej su to LGBT, zlodeji, nasilnici, mafia a oligarchovia, ktori si myslia, ze mozu uplne vsetko... Vsetci tito maju vacsie prava ako ti, ktori maju deti, chodia do prace, odvadzaju statu dane, z ktorych tento macošsky stat zije... A ja tym, ze nezverejnim svoje meno, aspon takto chranim svoju rodinu, deti. Nie som sráč, len uz neverim tomuto statu a systemu, ze ochrani slusnych ludi...


Hosť

#870 Re:

2015-06-16 06:45

#721: -  

 a ZA 30 ROKOV TU BUDE KOSOVO 2 NáS PRIDE AMERIKA ZBOMBARDOVAT A IM DAJU NAS STAT - POKUS O PREDPOVED , ALE ASI NEBUDEM DALEKO OD PRAVDY

 

Bismarck

#871 Re:

2015-06-16 06:53

#859: -  

 A ako pomozes otcom, ktori vzorne platia vyzivne a matky ich deti im systematicky upieraju kontakt s detmi??? Je to aj moj pripad... Vsetci vidite len chudery matky, ale ze mnohe si z otcov urobili s prepacenim dojne kravy...


Hosť

#872

2015-06-16 06:54

Je to ďalší plánovaný útok USA na Európu - prostredníctvom politikov v Bruseli nás nútia starať sa o ľudí, ktorých oni zbedačili. Naši politici, ktorí s tým súhlasia by mali odvisnúť za vlastizradu a v prípade ďalšieho nátlaku na nás jednoznačne vystúpiť z EÚ !

Hosť

#873

2015-06-16 06:56

Je to úplne iná kultúra. Nechcem aby sa vo všeobecnosi stavali svätostáky (mešity) na Slovensku Pomáhajme im v rodných krajinách. Množia sa ako myši.

Hosť

#874

2015-06-16 07:32

Z bezpečnostných dôvodov ,mám obavy o našu krajinu a ľudí v nej žijúcich.Príchod utečencov z moslimských krajín nám prinesie veľa násilia ,nepokojov a chorôb.Som proti ich umiestneniu v našej krajine,nech sa im pomáha ,ale na ich území,v ich krajine.

Hosť

#875

2015-06-16 07:38

Pretoze sa bojim o buducnost mojej dcerky. Uz teraz je problém vyzit z jedného platu a materskej. Stat sa uz teraz nevie poriadne postarat o svojich ludi, nevie pomoct socialne slabsim rodinam. Mat jedno dieta v dnesnej dobe je po financnej stranke dost tazke a podpora statu v tomto smere uboha. Ako a kde chcu potom ziskat peniaze na podporu utecencov? Okrem toho som si ista, ze sa rapidne zvysi kriminalita. Bojim sa o svoju rodinu, preto dufam, ze k tomu nedojde. Resp. prosiiiiiiiiim, za buducnost mojej rodiny, mojej milovanej dcery, aby naša vlada nedopustila znicenie nasich zivotov.