Pán prezident Andrej Kiska - odstúpte z postu prezidenta SR
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
zrusit tuto funkciu je v dnesnej dobe ked na nic nie je zbytocny luxus tak ako 150 poslancov v parlamente
Re: nová voľba ?
Do času normálnej voľby nového prezidenta bude zastupovať vo výkone jeho kompetencií predseda vlády SR . Dovtedy bude dosť času na debatu o ďalšom osude tejto funkcie a NR SR to uzákonní najmenej 110 hlasmi.
Parlament SR mu dá navyše jednu podmienku - nebude smieť vysielať našich vojakov mimo územia SR .
Re: Re:
Ja by som si dovolil dať návrh na zníženie počtu poslancov parlamentu od roku 2016 na 56 poslancov. Každý VÚC bude mať 7 poslancov ( resp. za každý okres SR jeden poslanec ).
Ale to je iba jedna z možností !
Re: Julo Uhlár
Mne sa nepáči tvoje pôsobenie na Peticie.com (mazanie príspevkom s iným názorom).
Neposudzuješ objektívne petičné témy a zvyšuješ napätie na stránke.
Re: Re: Re: Julo Uhlár
Môžeš robiť čo chceš, ale potom má tvoj názor váhu akú má.
O čom tu chceš diskutoať, keď sám u seba diskusiu nepovolíš?
Re: Re: Re: Re: Re: Julo Uhlár
#14: - Re: Re: Re: Re: Julo Uhlár
A čo z toho (osobné útoky a vyjadruje v mojom mene) boli v príspevkoch, ktoré boli za odpracovanie si zvýšených soc. dávok? V príspovkoch, ktoré poukazovali, že nejde o nútenú prácu, v príspevkoch, v ktorých ľudia vyjadrili názor, že za plácu by mala byť odvedená aj adekvátna práca?
Re:
To je predsa jasné! Jediný vhodný kandidát na prezidenta je pán KOTLEBA !!!
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Re: Re: Julo Uhlár
No - zdá sa, že sa TU niekto neoprávnený dostal .
Verím tomu, že sa TU už nedostane , no ak by ste si všimli nejaké podozrivé moje vyjadrenia - dajte mi urýchlene vedieť
Žeby rozkol v strane NKLM SR? Predseda, tieňový prezident a tieňový poslanec Stefan Goron vypíše petíciu za zotrvanie prezidenta, lebo on sa ešte necíti byť pripravený ho nahradiť, a jeho pravá ruka - Valerian Cupak, zatiaľ podpíše petíciu za odstúpenie.
Tak ako je to páni? Nemali by ste zvolať snem a dohodnúť sa na spoločnom postupe? Aj Matoviča ste prestali podporovať, predseda stiahol tieňovú kandidatúru... Vnášate chaos a neistotu medzi svojich prípadných voličov.
Mne rovnako nie je jasné, ako obyvatelia okresov Stropkov, Svidník, Snina, Medzilaborce podporujú program strany, keď sú pod ňu podpísaní akurát traja: Predseda, tieňový prezident a tieňový poslanec Stefan Goron z Hencoviec (okr. Vranov n/T), Peter Štárnik z Kežmarku a neodlučiteľný, asi tajomník či podpredseda Valerian Culak z Nitry. (peticie.com/stropkov_svidnik_snina_medzilaborce_volia_gorona)
Michalovce, Košice, Trebišov a Sobrance si to už zmätené rozmysleli a petičnú podporu premazali.
:-)
Re: Re: Julo Uhlár
Ja nikoho z diskutérov neodsudzujem a príspevky nemažem . Iba vtedy a výnimočne - ak je príspevok sprostý a vulgárny !
| This discussion has been closed. |
Julo Uhlár
Nepáči sa mi pôsobenie pána prezidenta na verejnosti,
tiež preto, že neposudzuje objektívne medzinárodné vzťahy a zrejme aj nepriamo spôsobuje zvyšovanie napätia vo svete .