Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.


Hosť

#3326 Re:

2017-01-15 15:18


Hosť

#3327 Re: Re:

2017-01-15 15:22

#3326: - Re:  

 Neuveritelne, ale pravdivo vystihnute. Co nas este len caka.

 

 

 

 

.


Hosť

#3328 Re: pal naspat do Ruska brasko ;)

2017-04-17 15:19

oné

#3329 Re:

2017-05-23 06:33

právnik

#3330 Pre pána Repku

2017-08-16 11:30

Pán Repka, táto petícia a predovšetkým jej "odôvodnenie", ak sa to vôbec dá tak nazvať je iba prejavom toho, že ste hlboko nevzdelaný, čo je dosť smutné, pretože ste študentom pedagogiky.

Pán Repka, viete, čo je to "ústavné právo"? Čítali ste si už niekedy Ústavu Slovenskej republiky? Je voľne publikovaná na internete. Ústavné právo predsedu politickej strany v parlamente na prijatie u prezidenta neexistuje. V ústave vôbec nie je zakotvené, že prezident musí predsedov politických strán prijať, je to z jeho strany iba nepísaný zvyk. Rovnako tak nie je prijímanie predsedov upravené ani v žiadnom zákone. Budem veriť, pán Repka, že ste iba podcenili prípravu petície odvolania najvyššieho ústavného činiteľa (dosť smutné, nemyslíte?)

Pán Repka, v § 176 Trestného zákona sú upravené skutkové podstaty trestného činu neoprávneného zaobchádzania s látkami s anabolickým alebo iným hormonálnym účinkom. Ak niekto podpísal túto petíciu viackrát, nie je to trestný čin. Takéto konanie nie je v našom Trestnom zákone kriminalizované. Dobre sa bavíte, pán Repka?

Pán Repka, Porošenko je ukrajinský prezident. Prezidenti sa stretávajú často, obzvlášť prezidenti susedných krajín. S Porošenkom sa stretol aj ruský prezident Vladimír Putin (a nie raz). Budete chcieť odvolať aj Putina?

Pán Repka, čo sú záujmy Slovenska? Aké zahraničné korporácie myslíte? Viete, o čom píšete alebo sem iba bez rozmyslu hádžete, čo ste niekde počuli?

Pán Repka, čo si myslíte o násilí? Rieši podľa vás násilie niečo? Lebo ak nie, prečo podporujete hádzanie vajíčok do prezidenta?

Pán Repka, Kotlebovi ste dali až dva tituly (Ing. a Mgr.). Na tom nie je nič zlé. Prečo ste však nedali titul Ing. aj Kiskovi? Aj on má taký titul, z elektrotechniky. Politika dvojakého metra, pán Repka?

Pán Repka, Kotlebovo krstné meno je Marian, nie Marián. Takto je uvedené na oficiálnej webstránke ĽSNS. Nemali by ste si najmä pri takejto závažnej petícii akou je odvolanie prezidenta SR, overiť každé jedno slovíčko?

Pán Repka, na záver vám chcem povedať, že hoci chcete odvolať najvyššieho ústavného činiteľa, zjavne píšete bez rozmyslu to, čo vás napadne, čo ste čítali na obľúbenom webe, čo ste počuli od priateľa. Niekde ste čítali, že prezident neprijatím Kotlebu porušil jeho ústavné právo, tak ste to sem dali. Váš kiks s "anabolickými látkami" radšej nebudem komentovať.

Pán Repka, ste študentom pedagogiky. Ak ľudia, podobní vám, učia mladú generáciu, potom sa na našom Slovensku nečudujem už vôbec ničomu.

Pán Repka, želám vám pekné popoludnie.


Hosť

#3331 debil

2017-10-12 13:47

jebnuti slovaci

#3332 died inside

2018-07-12 07:28

tolko jebnutych ludi tu mame, najlepsie tu dole vo formulari ze vyberte si prezivku :D to ktory kokot pisal co nevie ani po slovensky? :D