Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Nech sa presťahuje do USA, bude to bude mať bližšie na strkanie sa do emerického zadku. V konečnom dôsledku by nám, daňovým poplatníkom ušetril cestovné výlohy, na ktoré sa všetci skladáme...
Tiež nemám rád kisku, ale pred podpisom sa oplatí prečítať si tento článok (Stačí zvýraznenú časť):
http://rodobrana.org/odvolanie-prezidenta-slovenskej-republiky/
nema v laske ale respektuje to, lebo ste prezident.Dajte si sam
sebe otazku pred spanim:naozaj som este prezident vsetkych obcanov na Slovensku?... svoju odpoved nemusite nikomu hovorit..
Re:
Kiska je koruna slovenského prezidentstva. Prosím, založ si štát a zober si ho tam. V zahraničí nerobí hanbu, lebo ju mainstream neukazuje. Čo nevidno, to nie je. Zato istotne robí hanbu na Slovensku. Jeho vyjadrenia ľudia zbierajú ešte radšej než tie od jeho predchodcu alebo od krmiva pre anakondy. Smutné je, že za tými vyjadreniami je opovrhnutie národom, ktorého prezidentom sa akousi záhadou stal - nik ho neignoroval tak, ako on demokraticky do parlamentu zvolenú stranu. Škoda. Už presvedčil, že is nezaslúži nič iné, než ignoráciu, odvolanie a spravodlivý (z hľdiska národa, ktorý mu zveril najvyššiu funkciu a ktorý on zradil) trest za realizáciu antislovenských záujmov v záujme cudzích mocností.
Je načase, aby na SLovensku robil niekto politiku v prospech Slovenska. Kiska to nie je. Ani Fico, hoci sa tak tvári. Jeho podpis je potichu na všeličom, proti čomu nahlas vehementne vystupuje. Je načase, aby sa takéto "demokratické" sily začali báť spravodlivosti.
Zarazil ma pristup pana prezidenta asi čakal niektoru inu stranu že vyhra volby
Vždy keď ho niekde vidím, či počujem, mám nepríjemný pocit hanby.
| This discussion has been closed. |