Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Náš "prezident" , práve on sa voči Mariánovi Kotlebovi zachoval ako ukážkový RASISTA ..
"Ja som presvedčený o tom, že ľudské práva nesmú byť nadradené obchodným záujmom." prezident Kiska 0:41 min.
https://www.youtube.com/watch?v=gFRdffZ9Mrs
(youtube: Andrej Kiska je Zlo ! - Uputávka na pripravovaný celovečerný dokumentárny film)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nie sme ovce !
Súhlasím, že petíciu by sme z morálneho hľadiska nemali podpisovať dva alebo viackrát. Ale prečo si autor petície z nás robí prdel ??? Myslí, že sme ovce ???
§ 176
Podávanie anabolických látok (1) Kto neoprávnene podá osobe mladšej ako osemnásť rokov anaboliká alebo iné prostriedky s anabolickým účinkom na iný ako liečebný účel a) vo väčšom množstve, alebo b) hoci bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený alebo za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky. (2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto neoprávnene podá osobe anaboliká alebo iné prostriedky s anabolickým účinkom na iný ako liečebný účel v súvislosti s účasťou takej osoby na organizovanej športovej činnosti a) vo väčšom množstve, alebo b) hoci bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený alebo za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#2502: Michal - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Na vysvetlenie pan Michal, studiu historie sa venujem do hlbky viac rokov. Mam za sebou niekolko rokov vyskumu archivov a dobovej tlace. Rovnako aj z obdobia slovenskeho statu. Takze, ak sa chcete venilovat sposobom, ze vas spolukomunikujuci je v teme out, sklamem vas. Ak chcete "odstrgat" extremizmu a fasizmu tak ako ste strngali v roku 1989, neukludnujte sa, ze je toto je cesta vykupenia. Najbrutalnejsia je prave ideologia extremizmu, rasizmu a xenofobie. Tym som si ista.
a ludia vam uz uplne zadrbava? prvy krat v historii mame prezidenta ktory nie je uplny retard, prekvapivo ani nerobi hanbu v zahranici.... ale nieee, vy sa idete po*** kvoli Kotlebovi, nadavate ludom ze su ovce .. jedna velka pravda: VY STE OVCE A KOTLEBA VAM ROBI BACU ...
| This discussion has been closed. |