Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK
Re: Re:
Keď vidím tých biednych 9500 podpisov a podobnú situáciu s ostatnými petíciami, chce sa mi z tejto krajiny navždy odísť. Nenadarmo nás volali sprostí slováci.
Re: Putinofili
A načo by nam bola blch v kožuchu. len si ostaň zalezený tam odkiaľ Ti iba päty trčia.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Na Slovensku žiadne ďalšie základne NATO nepotrebujeme lebo tu už sú.Veď aj Slovensko je členom NATO a má tu svoje základne !Jedine žeby išlo o to mať tu základne USA ale o tom predsa nikdy reč nebola a je to teda sakramentský problém.Právnici by sa pri tom náramne zapotili !Keď majú američania strach že nie sme schopní plniť si svoje záväzky vyplývajúce z členstva tak im nikto nebráni prispieť na lepšiu výzbroj členských štátov.Momentálne ma napadá že potrebujeme nejaké tie radary, stíhačky a vrtuľníky. Bojaschopnejšia slovenská armáda hádam nikoho neurazí .
sme slovania mali by sme podporovať slovanských bratov a nie západ...
Re:
Sklamanie z počtu signatárov petície je úplne namieste aj keď treba priznať že v našich podmienkach je to už veľa /v porovnaní s inými petíciami/ z toho sa dá odvodiť naozaj veľký odpor verejnosti proti základni - signatári sú čosi ako reprezentatívna vzorka.To všetko napriek značne nevyváženému a tendenčnému, často až preukázateľne úmyselne nepravdivému informovaniu občanov "našimi médiami", až do takej miery že to provokuje k občianskej neposlušnosti neplatenia koncesionárskych poplatkov.Sklamanie pramení z toho, že vytýčený cieľ je tak blízko - stačí aby petíciu podpísali všetci ktorí sú proti základni NATO /resp.vôbec členstvu v NATO/ ale súčasne tak vzdialený lebo to veľka časť týchto ľudí neurobí a keď by sa tak rozhodli tak už bohužiaľ bude n e s k o r o.Protistrana metódy sociálneho inžinierstva dobré pozná a využíva ich pri svojich manipuláciách preto občianska verejnosť bude vždy v nevýhode...
Keketina ako Brno
Tato peticia ma nulovu vypovednu hodnotu a zalozil ju ten vypatlany prorusak z Komarna. Ja suhlasim so zakladnou NATO na nasom uzemi, nech prorusákov aj slak trafi :-))))
Re: Putinofili
Ani ja take prorusacke blaboly nepodpisem, nebudem podporovat prorusackych zradcov naroda....
Ak významná časť občanov konkrétneho členského štátu NATO necíti ohrozenie zo strany RF teda si ani neželá základne s cudzími vojskami na svojom území nemôže ich vláda túto skutočnosť ignorovať.Riešením môžu byť separátne dohody týchto štátov s RF o vzájomnom neútočení /podmienky by samozrejme museli obsahovať aj zákaz výstavby základní cudzích vojsk, zdržanie sa akýchkoľvek nepriateľských aktov vrátane idiotských sankcií a pod/.Keďže NATO stále deklaruje svoj štatút ako obranný pakt muselo by takéto iniciatívy uvítať lebo opak by ho usvedčil z klamstva a potom členstvo jednotlivých štátov , ktoré práve pri vstupe vychádzali z tejto charakteristiky poslania NATO by mohlo byť zpochybnené.Nemyslím si žeby sa RF takýmto separátnym dohodám bránila.
Re: Re: Re: Re: Re:
Pekne, pekne, konečne niekto vystihol môj názor na prorusáckych primitívov
Re: Keketina ako Brno
#820: NATO FanClub Slovakia - Keketina ako Brno
presne tak kamo
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#776: fenix - Re:
Pán prezident nebol zvolený nadpolovičnou väčšinou všetkých Slovákov ani Popradčanov, preto keď chce niečo sľubovať USA a prezentovať sám seba v USA ako demokrata, nech sa najprv spýta nás Popradčanov a potom všetkých Slovákov či tu chceme základňu NATO alebo vôbec nejakú vojenskú základňu. Pán prezident mal najprv vypísať referendum o základni v Poprade, a keby bolo úspešné tak potom celoslovenské referendum