Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata". / Oznamy / Ofvorený dopis / Komentáre

puma

#1 vďaka

2014-08-15 20:04

aj Vám treba poďakovať za angažovanie sa, za tú prácu s touto stránkou a petíciou, veď ste ju takpovediac dotiahli do úspešného semifinále - finále bude potom reakcia tých politikov, ktorí ju obrdžali.

Takže vďaka! :) 


Hosť

#2

2014-08-16 21:02

Dobry večer.Nerozmyšľali ste ešte nad tým,spolupracovať s p.Kotlebom?Mate rovnaku odvahu a hlavne mate radi Slovensko a Slovensky národ.Po vyjadreni sa p. prezidenta o sankciach voči Rusku je to už na zufanie.Ak sme zase volili zlé...Prajem Vám veľa síl
viki

#3

2014-08-16 21:08

Dobry večer.Kde su všetci Slováci v tak ťažkych časoch?Ved ide o naše deti...


Hosť

#4

2014-08-17 08:43

Načim prejsť na fázu 2 a zaslať otvorený list aj médiám - hlavne RTVS, ktorá žije z našich koncesionárskych poplatkov, avšak "naše" právo na "objektívne" informácie popiera a využíva iba "svoje" právo na slobodu slova. Tiež sa treba pýtať aj TASR kde sú "objektívne" informácie a ako je možné, že štátna agentúra sa nesnaží pravdivo a a objektívne informovať občanov SR o názoroch a vyjadreniach "oboch" strán.
puma

#5 ešte 14.08.2014

2014-08-17 12:41

som poslala tento protestný list
 
Vážený pán riaditeľ RTVS!
 
Som platičom daní, aj koncesionárskych poplatkov pre Vašu televíziu a rozhlas. A preto očakávam, že verejnoprávna televízia a rozhlas v našom demokratickom štáte sú slobodné nikomu nie sú poplatné a ak, tak by to mali byť jej klienti, z daní ktorých sú tieto 2 médiá platené.

 

Preto Vás žiadam, aby ste v tak závažnej situácii akou je vojna na Ukrajine a nátlak USA, EU A NATO s tichým súhlasom OSN, ktorí útočia a zámerne provokujú Ruskú federáciu v snahe ohroziť tak celosvetový mier, zaujali korektný postoj. Ide tu o tak závažné skutky - sankcie, vydieranie, vyhrážanie sa a provokovanie, že je Vašou povinnosťou zbezpečiť také ukážkové, kompetentné, citlivé a najmä pravdivé vysielanie informácií ako v čase obsadzovania Československa v roku 1968 - ktoré som sama zažila a vtedajšiu prácu televízie a do poslednej chvíle aj rozhlasu, tiež.

 

Žiadam Vás, aby sa k slovu dostali v rovnakej miere aj tí kritici činnosti USA, EU a NATO, ktorí vidia neuveriteľné utrpenie ľudí na Ukrajine a ktorí sú schopní podávať informácie aj z druhej strany mince. Vy nemáte kopírovať názory tých mienkotvorných médií, ktoré sú v súkromných rukách a teda ich správy a komentáre sú výsostne jednostranné. Nekopírujte ich prácu, prosím.

 

Na RTVS si želáme plnohodnotný pohľad na vec od "oboch strán" - teda aj prezidenta Putina a jeho politických kolegov tak, aby boli zrozumiteľné a prístupné pre všetkých platiacich občanov tejto republiky, pretože títo majú právo si vytvárať mienku na základe výpovedí všetkých zúčastnených. Platí to aj o všetkých vojnách, rozpútaných USA. Ak kritizujeme Rusko a iných, rada by som počuť kritický pohlľad aj na USA, ktorú považujem za rozdúchavača vojnových konfliktov. Nikdy v ničom nie je jeden výlučne zlým a druhý výlučne dobrým a nič nie je čiernobiele.


V nádeji na prehodnotenie práce RTVS v podávaní informácií o dôležitých udalostiach Vám želám veľa síl a osobnej odvahy v boji proti maistreamovej jednostrannosti.


S pozdravom ...


Poslala som aj amnesty international, dnes aj prezidentovi EU komisie Barrosovi. Dokonca som včera s petíciou oslovila aj Čarnogurského, keď tak rozumne píše o Kryme: http://carnogursky.blog.sme.sk/c/352012/Krym-patri-Rusku.html


Ale v pohode píšme aj RTVS aj iným organizáciám, nakoniec zahlušiť nás hádam ešt nemôžu, či  ;)


Hosť

#6 Re: ešte 14.08.2014

2014-08-17 20:01

#5: puma - ešte 14.08.2014 

Dobrý večer,

Zaujímalo by ma,či ste sa dočkali v súvislosti s Vašimi aktivitami nejakej reakcie...Pred časom som na RTVS adresoval niečo podobné vo všeobecnejšom kontexte...Absolútna ignorácia...


Hosť

#7 Re:

2014-08-17 20:29

#4: -  

 presne tak! "atakovať" správou konkrétne všetky média, printové, televízne, rozhlasové a v jeden deň!


Hosť

#8 Re: ešte 14.08.2014

2014-08-17 20:30

puma

#9 Re: Re: ešte 14.08.2014

2014-08-18 14:57

#6: - Re: ešte 14.08.2014 

 nuž... v podstate od sekretárky pána premiéra - odpovedala, že posúva moju prosbu priemiérovi, dnes mi odpovedala jedna redaktorka z českého mesačníka ďakujúc za informácie a že "nemyslíme si v redakci, že bychom stáli na straně tzv. spojenců a spolu s Vámi je nám jasné, že jsou USA, EU či NATO často služebníky neužitečnými, resp. přímo škodlivými." - takže to beriem ako pozitívnu reakciu. Ešte chcem osloviť Merkelovú, príp. toho reportéra, z toho amer. videa "Podraz jménem Obama", teda ak sa mi podarí vyselektovať jeho meno a ak sa dosť pochlapím s tou anglinou - ja si uvedomujem, že vlastne sú to smiešne kroky, že mašina je rozbehnutá a my sme asi bezmocné mäso na zomletie - pretože keď si dobre toto video pozriete, tak sme sa my všetci veľmi neskoro obadali a neviem neviem, či už nie je aj prineskoro, lebo politici a šéfovia sú asi dosť jednoznačne uzrozumení. ak inak nie, tak potom sa treba ešte skúsiť obrátiť na veľmi mladých politikov strán, ktoré sa chcú dostať do parlamentov, snáď toto by mohla byť schodnejšia cesta. No ale napriek všetkému ako sa zvykne hovorievať, radšej neskoro (protestovať), ako nikdy.

Ale inak, v podstate zatiaľ ticho - no, hovorím si, ešte je priskoro na ich odpovede, možno som sa ešte nedostala na rad a potom musia aj popremýšľať... ;))) ale fakt si nerobím ilúzie. Možno, ak na tie oslavy SNP by prišiel Putin a aj ten Porošenko, že by sa vedeli spolu rozprávať a to si mysslím, že nie Putin bude prekážkou...

No, takže zatiaľ toľkoto ...

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-08-18 15:37


Miror

#11 Re: Re: ešte 14.08.2014

2014-08-18 16:49

#6: - Re: ešte 14.08.2014 

 Zatiaľ bez reakcie, ale ono je ešte skoro. Ešte im dáme pár dni.

Miror

#12 Re: Re: Re: ešte 14.08.2014

2014-08-18 17:14

#9: puma - Re: Re: ešte 14.08.2014 

 Ďakujem za info a aktivity Ťažko povedať či je neskoro, alebo nie. V každom prípade niekedy a nejako začať treba. Tiež neviem s akým úspechm to skončí, ale už sa mi nedá len tak na to pozerať. Ja mám väčšiu časť života za sebou, ale je mi na zaplakane ked si predstavím čo by mohlo čakať moje deti a mojich vnukov. Dnes ich vidím akí sú šťastní a veselí a tešia sa jeden z druhého a ubíja ma vedomie, že existuje úplne reálna možnosť, že to všetko z večera do rána môže skončiť.

Lenže teraz, keď ľudia pochopili, že to s tou petíciou myslím vážne a zistili že sa už posielajú nejaké dopisy tak sa trocha zľakli a spomalilo sa podpisovanie petíciía. Na FB vidím že 99% ľudí dopisy len likuje, ale zdieľať ich majú pravdepodobne obavu. To znamená, že kým išlo len o petíciu a diskusie k nej sme všetci revolucionári, ale keď treba "pritlačiť" tak zaujmú vyčkávaciu taktiku. To je veľká škoda. Naše dve petície majú cca 6000 signatárov, názorovo príbuzné skupiny na FB ma jú cca 20 - 30 000 členov - už to je nepomer. teoreticky by nemal byť pronlém vyzbierať aspoň 15 - 20000 podpisov, ale ako sa zdá otvorené dopisy petície spomalili. 6000 signatárov, zieľani na FB cca 30 -40 a odoslaných dopisov možno 20. To zatiaľ nie je nič moc. snád sa ľudia ešte pridajú - ja pokračujem a viem, že ešte zopár ľudí, vrátane vas, je odhodlaných a pracujú...