Peticie.com

Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Oznámenie č. 8.

Hosť#1 Aug 14, 2014, 16:15
súhlasím.... niekedy menej je viac.. podstata je vystihnúť pokrivenú tvár...a skutočnú realitu . dúfam, že to k niečomu bude..JJ
Miroslav Rybár#2 Aug 14, 2014, 16:22

Re:

#1: -  

...keby so nedúfal - nerobím to :-)

Hosť#3 Aug 14, 2014, 16:43
Díky. Myslím, že obsah Petice je jasný... a nejsem si jist zda je nyní třeba jej nějak rozšiřovat. Jistě bude vhodná doba jej doplnit či přidat tzv. Výzvu....k odpovědi např...
Pokud jde o mne jsem pro současně publikovaný rozsah a obsah...čas přináší Návrhy v reakci na stav, ale myslím, že to už není třeba nyní akcelerovat jinak než dodržením toho základního...tedy obsahu Petice.

Mějte se... Jozef.
Hosť#4 Aug 14, 2014, 17:41
je to vrah
markiz#5 Aug 14, 2014, 17:42

Je to vrah

avmw#6 Aug 14, 2014, 19:36

Dobry vecer..Prezident ma mail : informácie @prezident.sk Preslo to so spätným potvrdením :-)

Hosť#7 Aug 15, 2014, 04:05
Myslim, ze vo svetle dalsich udalosti, by bolo vhodne tento navrh rozsirit o sankcie voci Ukrajine aj USA, nakolko tieto kroky, ktore UA predvadza su priamo navrhovane vladou USA.
Hosť#8 Aug 15, 2014, 05:43
Myšlienka návrhu listu nepozvať je dobrá, ale text sa mi vôbec neľúbi, lebo obsahuje nesprávne slovenské slovosledy - dajte to posúdiť slovenčinárovi. Okrem toho v tomto liste sa jedná o nepozvanie konkrétnej osoby i s uvedením dôvodov, nie o celý rad ďalších neduhov zo života bežného Slováka (i keď všetko so všetkým súvisí), pretože to rozptýli základnú myšlienku tohoto listu a dá prezidentovi možnosť rôznych reakcií. List by mal jednoznačne povedať čo presne práve teraz od neho očakávame aby urobil. P.G.
Hosť#9 Aug 15, 2014, 05:55
Ja osobne k obsahu listu nemám pripomienky, podľa mňa, slušným spôsobom vystihuje všetko, čo chceme povedať.
Hosť#10 Aug 15, 2014, 06:32
Ja som petíciu podpísal preto, lebo s jej pôvodným znením súhlasím. Istotne by išlo všeločo dodať alebo formulovať inak, Ale nemyslím si, že by mohlo ísť o niečo zásadného.
Zbyšek Šustek
Hosť#11 Aug 15, 2014, 06:38
Súhlasím so všetkým, čo tu je napísané.Ale nerobme si ilúzie priatelia.Ľudia, ktorí u nás a nie len u nás vládnu, veľmi dobre vedia, ako sa veci majú.Oni
však už nemajú dušu-svedomie.Predali ju za vysoké
posty a naivnú nádej, že ARMAGEDON, ktorý pripravujú
prežijú aj so svojimi blízkymi.Naozaj mám pocit, že
prežívame začiatok rozhodujúceho boja DOBRA so ZLOM.
Je však dobré a správne takéto petície organizovať,
aby tí druhí vedeli, že my o tom VIEME tiež.Mám to-
ho ešte veľa na srdci, ale teraz nie je na to čas.
Prajem vám duchovnú silu a pekný deň.
Ondrej Čverha, Prievidza
Hosť#12 Aug 15, 2014, 11:28
To je kto "Miror"? Kto je organizator peticie? Alebo ti je trapne k tymto pamfletom pripojit svoje skutocne meno? Alebo Ta tak volaju u Vas v krcme? :)))

ale je to asi prijemny ventil, zdanie rebela a dolezitosti v spolocnosti, ktora Ta inak asi velmi nepocuva...ako by mohla, ked ani nevie, kto si...???

Ondrej
Miror#13 Aug 15, 2014, 14:09

Re:

#12: -  

...a kto je ondrej?? Moje meno, ak by si sa tu vedel pohybovať, tu nájdeš.

Hana66#14 Aug 15, 2014, 15:03

super - len prosím, nedali by sa ešte opraviť chybičky - Slovenská politická scéna - malé s, a rovnako Slovenských politikov. A v gramatike mám ešte jeden problém - vykanie. Nie dal, nevyvrátil, pozval, vyzval, ale dali, nevyvrátili, vyzvali, pozvali. Ospravedlňujem sa, ale som stará škola a vždy si spomeniem na Jána Smreka - "A kto chodil do slovenskej školy, vyká pekne, pane, vy ste boli.” Pekný víkend.

Hosť#15 Aug 15, 2014, 16:13

Re:

#12: -  

vsetci vieme ako sa autor vola len ty nie. alebo to nechces vediet alebo nevies citat .

Hosť#16 Aug 17, 2014, 13:40

Re:

#7: -  

Tiež som toho názoru.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.