Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata". / Oznamy / Pre odporcov petície. / Komentáre


Hosť

#26

2014-07-19 05:09

Odsudzujem akúkoľvek agresiu. Ešte žiaden štát neprekročil oceán a napadol suverenný štát ako USA. Nato má vraj "obranný" charekter a malo zaniknúť po zrušení Varšavskej zmuvy, takto je Rusko (my Slovania)v obklúčení vojensky USA základňami akými sa má stať aj Slovensko vďaka zmanipulovaným dzuridovským referendom. Všetko je jasné, neexistuje miesto, kde by nezasiahla sionistická ruka. Taká je pravda a fandiť nôžeme iba zločincom, ako nám to denne vštepujú dnešní demokrati a d kúpené naše média, ktoré sú všetky v rukách Západu. Nuž, vyberte si...USA, čo nedosiahnu peniazmi, to sa snažia vojenskou silou!!!A už sa tým ani netaja. Teraz chcú aby sme znenávideli Rusov a prerušikli všetky kontakty s nimi, o to sa usiľujú v celej Európe.
Tibor
Hosť

#27

2014-07-19 06:15

Vyjadrujem súhlas a podporu Vašim vyjadreniam. Vysoko si vážim, že nebojácne prezentujete svoj názor s ktorým samozrejme pod vplyvom západnej a hlavne propagandy USA mnohí zvlášť mladí ľudia nesúhlasia. Práve preto treba otvorene a nebojácne veci vysvetľovať a neveriacim otvárať oči, lebo nám dávajú za pravdu fakty ktoré sa okolo nás a vo svete odohrávajú.
Ďakujem za otvorenosť, úprimnosť a hlavne nebojácnosť. Mnohí z nás sú až tak "slobodný" v tejto "demokracii",že sa boja čo i len otvorene vyjadriť svoj vlastný názor.


Hosť

#28

2014-07-19 06:45

Trefné - výstižné - niet čo dodať.

Hosť

#29

2014-07-19 07:11

Naprosto súhlasím.A ešte oceňujem vysokú kultúru napísaného textu, čo svedčí o vysokej kultúrnej a mravnej úrovni pisateľa.Porovnaj kultúru niektorých
tieždiskutérov na topkách.Ale to je práve ten rozdiel.Títo diskutéri predstavujú kultúru západu
a naopak.Som rád, že sa hlásim k druhej skupine.
Ondrej

Hosť

#30

2014-07-19 07:19

Do tejto akcie som sa zapojil nie preto, aby som vyriesil politicke problemy tohto sveta, ale z týchto 2 dovodov:
- Banderovci boli vacsi gauneri ako SS, parali tehotnym zenam bodakmi brucha a vrazdili nevinnych. Mam to od otca, ktory proti nim bojoval ako policajt este niekolko rokov po vojne. Som za to na neho hrdy. Ak je p. Porosenko prezidentom banderovskych pohrobkov, potom je aj on zlocincom.
- Pre Slovensko je prezident zbytocnou nakladovou polozkou. O tom ma doteraz presvedcili vsetci z nich. Tento posledny najrychlejsie.
Je p. Kiska organizátorom oslav SNP? Na sukromne oslavy nech si pozyva koho chce, ale toto je akt, kde aj on moze prist len ako host. V opacnom pripade by sme vsetci, pre ktorych toto vyrocie nieco znamena, mali takyto event bojkotovat.
SM

Hosť

#31

2014-07-19 07:20

Úplne súhlasím, tieto názory sú aj moje názory. Zdá sa mi však, že tieto názory nečíta toľko ľudí ako by malo. Lebo potom prevládnu " pravdy" iné, cielene, mozgy umývajúce...Máme čo robiť...Nedávno som bol šokovaný, keď 15ročná dievčina považovala za normálne riešiť súčasné problémy vojnou... vraj sa vyčistí stôl a ideme ďalej!!!!!!
Fašisti, nacisti, neonacisti....nemajú čo robiť na oslave SNP!!!To by bola národná zrada, hodná na zahájenie trestného konania!!

Hosť

#32

2014-07-19 07:41

Navrhujem : Viac zverejniť túto petíciu - odoslať do najväčších mienkotvorných prostriedkov. Oznámiť prezidentovi naše názory a aj verejne požiadať o zmenu a nepozvať tzv.prezidenta Ukrajiny na oslavy SNP! Táto petícia nech nie je len názorom pár stovák občanov. Určite by si petícia zaslúžila širšiu medzinárodnú publicitu...Nech nezapadne ako tisíce skvelých nápadov! Ak sem Porošenko príde " oslavovať" nebude to len trestuhodné konanie prezidenta SR, ale aj naša hanba, občanov Slovenskej republiky! V tom prípade by sme sa stali plnými prisluhovačmi neonacistov, fašistov....a môžeme zahodiť mozgy a v pohode hajlovať!!!

Hosť

#33

2014-07-19 07:51

Dakujem autorovi za clanok. Podla uvodu sme podobneho veku a moje skusenosti a nazory sa absolune zhoduju s tym, co tu autor napisal. V 68 a po udalostiach, ktore prisli, som zanevrel na Rusov a vsetko Ruske. (obrat nastal snad az prichodom spevaciek "Tatu" :) ). Dnes sa za to hanbim a ospravedlnujem sa im za moje negativne zmyslanie. Od sameho zaciatku vypuknutia konfliktu maju moju podporu. A v poslednej dobe som sa velmi netesil, ze som Slovak, ale dnes som hrdy, ze som Slovan. Este raz, vdaka.

Hosť

#34

2014-07-19 07:58

Tisíc razy opakovaná lož sa stáva pravdou.
Ale prečo??
Príčiny terajších události pozná každy,, len sa o nich nehovorí, alebo nesmie hovoriť.
A my, slovenskí barani sa cítime "in" ak tieto lži akceptujeme a dokonca sa s nimi stotožňujeme.
Sme svetovejší , a navyše sa to patrí.
Tláchame o tom čomu nerozumieme a americké postoje a názory
nekriticky prijímame za svoje, aj keď v hľbke duše sa nám protivia. Panáčkujeme , opíčime sa a pri tom si pripadame, že sme svetoví.
Je mi z toho nanič.
Tadek

Hosť

#35

2014-07-19 08:06

S článkom absolútne súhlasím

Hosť

#36

2014-07-19 08:10

Vyborny zhrnutie na sucastne dianie vo svete. Vsetkym takto aktivnym mozem vyslovit len povzbudzujuce slova a podakovanie za vsetky aktivity, ktore nam mozu napomoct von z tohoto moralneho marazmu.
Alzbeta Mydlova

Hosť

#37

2014-07-19 08:14

Perfektný článok a úplná pravda !!! Keby sa už konečne ľudia zobudili a začali konať, než bude neskoro !!!

Hosť

#38

2014-07-19 08:16

Vazeny pan autor Peticie (nenaiel som nikde Vase meno).

Moje meno je Milan Marko (moje video najdete na stranke forexstrategie.sk).

Zijem v Kyjeve uz asi 3 roky, takze vsetko mam z prvej ruky. Zil som vela rokov na zapade, tak myslim, ze som dost kompetentny vsetko objektivne porovnat.

Co pisete, je pravda, az na ten prvy bod. Vtedy naozaj Rusko a komunizmus bolo nieco strasne a neda sa to z dnesnym Ruskom ani len porovnat. EU a zapad nam priniesla system, aby sa aj normalni ludia ako ja (rozumej bez znamosti, bohatych rodicov) mohli presadit a byt uspesni. Za komunizmu by sa mi to NIDKY nepodarilo. Ja to teraz vidim na Ukrajine, ako mladi a sikovni, ale bez penazi sa chcu presadit a NEMOZU, lebo nemaju znamych oligarchov. Vladne tu bordel (aj pred Majdanom), korupcia, odr...vanie sa navzajom, slohnutie vsetkeho, co nie je privarene, atd. A toto je vysledok Krajiny, ktora bola 24 rokov pod ruskom, kym my sme boli pod EU. A my by sme tam boli tiez, ak by neprislo k 89 a zostali pod rusmi.

Bolo by nespravne, ak by sme hovorili ze Putin a Rusko je najlepsi na svete a EU a USA zli. (Aj ked mate pravdu, ze Putin je najlepsi politik na svete, o tom niet pochyb.)

Takze pravda je niekde v strede.

Ano suhlasim s Vami, ze USA robia svinsku politiku. Kedze pracujem na burze, viem, ze dolar sa nezadrzatelne ruti a raz tak ci tak padne. A USA chce preto rozputat 3. svetovu vojnu - ale nie na uzemi USA.

A ja som hlavne proti tomuto. Som proti vojne a fasitami v Kyjeve. Nech Ukrajinu nechaju Rusom. Ukrajinci su ako bieli cigani: tu, teraz, osklbat, okradnut, za mnou spust, konec sveta. A co bude zajtra, uvidime. (preto su tak lahko skorumpovatelni). Vsetko tam funguje na uplatkoch. VSETKO. S takymto myslenim do EU nepatria a nikdy nebudu. A tych par tisic normalnych Ukraincov uz davno pracuje na zapade.

EU sa musi odtrhnut od USA nadvlady a zacat robit binis s Rusmi potom bude na svete klud. Ale urcite nie aby sme opet boli pod Rusmi. Putin je OK, ale nebude tu vecne. Pride iny vladca Ruska a mame tu opet ten bordel a nepravie ako pred 89.

S pozdravom, Milan Marko.
LU

#39

2014-07-19 08:41

Srdečná vďaka tým, ktorí pre videli. Perfektne zhodnotenie situácie. Náš pán prezident, nevie, alebo si neuvedomuje, že nastúpil , alebo chce nastúpiť na posledný vesmírny expres s fašistami a bytosťami na planéte ZEM, ktorí nepracujú v súlade s vesmírnym a pozemským zákonom – ľudským /t. z., byť hospodárom – chaziajom na planéte ZEM a spravovať časť územia jemu vymedzený v súlade s uvedenými zákonmi. V krátkom čase prekrásna planéta ZEM bude zverená do rúk hospodárom, ktorí budú uvedené zákony dodržiavať a rešpektovať podľa vôle ľudu, ktorí mu dali dôveru. Posledná zástavka expresu je Ukrajina je to konečná bodka za despotickým riadením, vydieraním a zotročovaním ľudí na tejto planéte. Verte, že s týmito bytosťami bude v krátkej dobe naložené podľa vesmírnych zákonov buď v tejto fyzickej prítomnosti, alebo inej nefyzickej realite, nakoľko viem o tom svoje, kde som dostala milosť vidieť za oponu t. z. do iných realít vesmíru a preto pán prezident nechcela, by som byť na vašom mieste. Veľká vďaka tým, čo usporiadali túto petíciu sláva nakoľko je to dôkaz, že slovanská rasa ešte žije. Na záver pán prezident, čo myslite, kto má u Stvoriteľa – tvorcu tohto Vesmíru väčšiu hodnotu, matka, žena, babka, ktorá sa postavila pred nezmyselný útok- tank v Slavjansku a vytvorila živý štít , aj za cenu svojho života nakoľko bránila svoje územie, slovanskú rasu a pravdu pre svoje budúce pokolenie, alebo despotický vodca, ktorí nerešpektuje vôľu – názor väčšiny. Nado dumať, pravda pán prezident?

Hosť

#40

2014-07-19 09:09

V podstate zo všetkým čo tu je napísané súhlasím a ďakujem za petíciu. Rudo

Hosť

#41

2014-07-19 09:09

ak ma niekto nazve "rusofilom" budem na to pyšná. Súhlasím s Vašimi názormi...prešla som aktívne rokom 1968, 1989 a "mám to šťastie", že ešte prežívam súčasnosť...Z toho, čo sa deje som veľmi sklamaná..ale tempo, akým sa to deje veľa hovorí.Niekomu poriadne horí pod zadkom a bojí sa každej chvíle, ktorú stratí. Je to boj dobra so zlom..bohužiaľ..toto už bolo dávno predpovedané, že k tomu v tejto dobe dôjde..Len neviem, či mám byť rada, že som svedkom..alebo skôr nešťastná.

Hosť

#42

2014-07-19 10:04

Až na ten začiatok súhlasím. Internacionálna pomoc
v r.1968 bolo to najlepšie čo nás mohlo stretnúť.
Donieslo to naspäť kľud a poriadok.Kde by sme boli
teraz? Asi tam kde sme teraz. Len tí čo nás okrá-
dajú už 25 rokov by boli ešte bohatší a my ešte
chudobnejší. 400000 ľudí bez práce. To je naozaj
úspech. Už som počul aj také že by bolo dobré ísť
poslednému podnikateľovi na pohreb a bol by tu zasa
poriadok ako v r.1970.
LU

#43 Re:

2014-07-19 10:15

#41: -

Milá pani buďte rada, že ste tu v tejto chvíli v tomto čase nakoľko ste s tým súhlasila, kde každá živá bytosť včetne mravčaka je potrebná, pri týchto kolosalných zmenách vo Vesmíre.

Deje sa nepredstaviteľná božská hrá na ktorú sa čakálo tisíce a tisíce rokov. My z pozemského hľadiská-fyzického môžeme túto situáciu hodnotiť podľa daného  vedomia - uvedomenia. Z perspektívy Vesmíru je to fantastická hra nechcem to nazvať boj,  kde každy je tvorcom budúcej reality pozemskej a Vesmírnej.

Pamätajme, že sme nádherné Božské bytosti, ktoré uskutočňujú-tvoria  evolučnú cestu VESMÍROM - cestu  návratu k prvotnému TVORCOVI - BOHU.  Druhá strana to vie, preto robí  všetko, aby sme sa tým nestali a nevedeli, kto sme. Nič iné v tejto dobe nie je potrebné, len byť ČLOVEKOM s veľkým Č.


Hosť

#44

2014-07-19 12:29

Suhlas a vdaka, ze otvarajte oci co najviac ludom, ako sa len da.

Hosť

#45

2014-07-19 13:24

Súhlas.

Hosť

#46

2014-07-19 13:29

Autor má pravdu.Vedle toho je útok na Rusko,útokem na Slovany a pak vytvořit nástupiště na ČLR

Hosť

#47

2014-07-19 13:45

Fantantasticky napísané - stotožňujem sa s každým písmenom vyššie uvedeného textu. Ing. Peter Tomčo


Hosť

#48

2014-07-19 13:49

SITUACE JE KATASTROFALNI,VCERA HLASIL CS.ROZHLAS,ZE V MISTE BOJU MEZI SEPARATISTY A UKRAJINCI DOKONCE POPRAVILI TRILETEHO CHLAPCE.TO NENI BOJ ZA SVOBODU UKRAJINY,ALE NENAVIST A BEZCITNOST.

Hosť

#49

2014-07-19 15:10

Súhlas!!!

Hosť

#50

2014-07-19 17:41

Tu nejde len o slovanstvo ,ale o dodržiavanie medzinárodného práva najprv si človek potom prinaležíš k rodine k mestu k národu a štátu tento pokrivený rebríček hodnôt,že Slovan .je teda správne ak Slovan Ukrajinec ničí a strieľa na utečencov ktorý chránia svoje životy pred ukrajinskou armádou??,Trocha pooprav svoju výzvu inak bude smiešna .ukrajina je umelo vytvorený štát v budapešti za písacímj stolom,darom dostala územia krymu aj tak sa postavila proti svojemu mecenášovi Rusku ,absolutne neplatila za zdroje teda plyn ,čo je to za štát,prosímť a pooprav si tieto veci ,pretože Aj Ma´dari žijúci na Slovensku budú podporovať správnu vec ak ide o človeka a pravsdu tentokrát sú v núdzi Ruskojazyčný obyvatelia.je potrebné vylúčiť len nacionálny pohľad a dať šancu pravde a človečenstvu .Putin koná ako človek doposiaľ,tak nechajme aby sa pridávali aj Rusíni ,Maďari ,iné národnosti a to z dôvodu ľudskosti a víťazstva pravdy ďakujem