Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Pre odporcov petície.
Vyjadrujem súhlas a podporu Vašim vyjadreniam. Vysoko si vážim, že nebojácne prezentujete svoj názor s ktorým samozrejme pod vplyvom západnej a hlavne propagandy USA mnohí zvlášť mladí ľudia nesúhlasia. Práve preto treba otvorene a nebojácne veci vysvetľovať a neveriacim otvárať oči, lebo nám dávajú za pravdu fakty ktoré sa okolo nás a vo svete odohrávajú.
Ďakujem za otvorenosť, úprimnosť a hlavne nebojácnosť. Mnohí z nás sú až tak "slobodný" v tejto "demokracii",že sa boja čo i len otvorene vyjadriť svoj vlastný názor.
tieždiskutérov na topkách.Ale to je práve ten rozdiel.Títo diskutéri predstavujú kultúru západu
a naopak.Som rád, že sa hlásim k druhej skupine.
Ondrej
- Banderovci boli vacsi gauneri ako SS, parali tehotnym zenam bodakmi brucha a vrazdili nevinnych. Mam to od otca, ktory proti nim bojoval ako policajt este niekolko rokov po vojne. Som za to na neho hrdy. Ak je p. Porosenko prezidentom banderovskych pohrobkov, potom je aj on zlocincom.
- Pre Slovensko je prezident zbytocnou nakladovou polozkou. O tom ma doteraz presvedcili vsetci z nich. Tento posledny najrychlejsie.
Je p. Kiska organizátorom oslav SNP? Na sukromne oslavy nech si pozyva koho chce, ale toto je akt, kde aj on moze prist len ako host. V opacnom pripade by sme vsetci, pre ktorych toto vyrocie nieco znamena, mali takyto event bojkotovat.
SM
Fašisti, nacisti, neonacisti....nemajú čo robiť na oslave SNP!!!To by bola národná zrada, hodná na zahájenie trestného konania!!
Ale prečo??
Príčiny terajších události pozná každy,, len sa o nich nehovorí, alebo nesmie hovoriť.
A my, slovenskí barani sa cítime "in" ak tieto lži akceptujeme a dokonca sa s nimi stotožňujeme.
Sme svetovejší , a navyše sa to patrí.
Tláchame o tom čomu nerozumieme a americké postoje a názory
nekriticky prijímame za svoje, aj keď v hľbke duše sa nám protivia. Panáčkujeme , opíčime sa a pri tom si pripadame, že sme svetoví.
Je mi z toho nanič.
Tadek
Alzbeta Mydlova
Moje meno je Milan Marko (moje video najdete na stranke forexstrategie.sk).
Zijem v Kyjeve uz asi 3 roky, takze vsetko mam z prvej ruky. Zil som vela rokov na zapade, tak myslim, ze som dost kompetentny vsetko objektivne porovnat.
Co pisete, je pravda, az na ten prvy bod. Vtedy naozaj Rusko a komunizmus bolo nieco strasne a neda sa to z dnesnym Ruskom ani len porovnat. EU a zapad nam priniesla system, aby sa aj normalni ludia ako ja (rozumej bez znamosti, bohatych rodicov) mohli presadit a byt uspesni. Za komunizmu by sa mi to NIDKY nepodarilo. Ja to teraz vidim na Ukrajine, ako mladi a sikovni, ale bez penazi sa chcu presadit a NEMOZU, lebo nemaju znamych oligarchov. Vladne tu bordel (aj pred Majdanom), korupcia, odr...vanie sa navzajom, slohnutie vsetkeho, co nie je privarene, atd. A toto je vysledok Krajiny, ktora bola 24 rokov pod ruskom, kym my sme boli pod EU. A my by sme tam boli tiez, ak by neprislo k 89 a zostali pod rusmi.
Bolo by nespravne, ak by sme hovorili ze Putin a Rusko je najlepsi na svete a EU a USA zli. (Aj ked mate pravdu, ze Putin je najlepsi politik na svete, o tom niet pochyb.)
Takze pravda je niekde v strede.
Ano suhlasim s Vami, ze USA robia svinsku politiku. Kedze pracujem na burze, viem, ze dolar sa nezadrzatelne ruti a raz tak ci tak padne. A USA chce preto rozputat 3. svetovu vojnu - ale nie na uzemi USA.
A ja som hlavne proti tomuto. Som proti vojne a fasitami v Kyjeve. Nech Ukrajinu nechaju Rusom. Ukrajinci su ako bieli cigani: tu, teraz, osklbat, okradnut, za mnou spust, konec sveta. A co bude zajtra, uvidime. (preto su tak lahko skorumpovatelni). Vsetko tam funguje na uplatkoch. VSETKO. S takymto myslenim do EU nepatria a nikdy nebudu. A tych par tisic normalnych Ukraincov uz davno pracuje na zapade.
EU sa musi odtrhnut od USA nadvlady a zacat robit binis s Rusmi potom bude na svete klud. Ale urcite nie aby sme opet boli pod Rusmi. Putin je OK, ale nebude tu vecne. Pride iny vladca Ruska a mame tu opet ten bordel a nepravie ako pred 89.
S pozdravom, Milan Marko.
v r.1968 bolo to najlepšie čo nás mohlo stretnúť.
Donieslo to naspäť kľud a poriadok.Kde by sme boli
teraz? Asi tam kde sme teraz. Len tí čo nás okrá-
dajú už 25 rokov by boli ešte bohatší a my ešte
chudobnejší. 400000 ľudí bez práce. To je naozaj
úspech. Už som počul aj také že by bolo dobré ísť
poslednému podnikateľovi na pohreb a bol by tu zasa
poriadok ako v r.1970.
Re:
Milá pani buďte rada, že ste tu v tejto chvíli v tomto čase nakoľko ste s tým súhlasila, kde každá živá bytosť včetne mravčaka je potrebná, pri týchto kolosalných zmenách vo Vesmíre.
Deje sa nepredstaviteľná božská hrá na ktorú sa čakálo tisíce a tisíce rokov. My z pozemského hľadiská-fyzického môžeme túto situáciu hodnotiť podľa daného vedomia - uvedomenia. Z perspektívy Vesmíru je to fantastická hra nechcem to nazvať boj, kde každy je tvorcom budúcej reality pozemskej a Vesmírnej.
Pamätajme, že sme nádherné Božské bytosti, ktoré uskutočňujú-tvoria evolučnú cestu VESMÍROM - cestu návratu k prvotnému TVORCOVI - BOHU. Druhá strana to vie, preto robí všetko, aby sme sa tým nestali a nevedeli, kto sme. Nič iné v tejto dobe nie je potrebné, len byť ČLOVEKOM s veľkým Č.
Fantantasticky napísané - stotožňujem sa s každým písmenom vyššie uvedeného textu. Ing. Peter Tomčo