Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata"..


Hosť

#526

2014-07-23 11:06

Mal by byť s týmto priamo zoznámený. Ako sa chce prezentovať ako prezident tých chudákov ľudí aj jeho pričinením?
Premýšlajúci

#527 Re: Nie petícii.

2014-07-23 11:11

#524: kuki - Nie petícii.

Kuki,

povstanie proti nelegalnej vlade vzniklo po tom, co parlament podvodnym hlasovanim potvrdil babkovu vladu a zrusil prava ludi v tych castiach Ukrajinym ktore tvorili 70% HDP. Nepohodlnych poslancov zbili, vyhnali z parlamentu a v ich mene hlasovali, je to tu:

http://www.hlavnespravy.sk/video-katastrofalne-pomery-v-ukrajinskom-parlamente/256278

Protesty na Majdane pokracuju az doteraz - uz proti novej vladnej junte, ale zmizli z "mienkotvornych médií" a demonstranti su zrazu podla vlady a prezidenta zberbou:

http://www.hlavnespravy.sk/avakov-vyzval-vlastencov-z-majdanu-aby-neparazitovali-a-isli-na-front/302559

Separatisti sa nestali separatistami z vlastnej vole, ale Kyjev RADIKALNE odmietal sa s nimi vobec bavit a dialog začali viest tak, ze poslali na nich armadu s tankami,  raketometmi a letectvom. Dialog zacali viest, len ked potrebovali preskupit vojenske jednotky.

Porošenko je súčasť a už aj predstaviteľ tejto vrazednej trestnej operacie. Kedže ukrajinska armáda odmietala bojovat proti vlastnemu narodu a vacsinou sa vzdavala domobrane, tak Kyjev zriadil gardy, kde vstupuju extremisti z Praveho sektora, nariaduju mobilizacie pod prisnimi trestami a hlavne - potrebuju NATO. Nato zostrelili lietadlo - ked raketa minula a pilot odklonil let, dostihla ho stihacak a zlozila ho. Odporny teror organizovany Kyjevom a Vashingtonom, ktory za par hodin ziskal aj dokazy do svojich ruk:  cierne skrinky, ktrore Malajzia mala odovzdat az medzinarodnej komisii. Po par hodinach skoncili v Anglicku, co je predlzena ruka USA v Europe. Ako rychlo zmenila Malajzia svoje postoje... Je to jasny rukopis statneho terorizmu svetovych rozmerov a nevidi to len ten, kto ho schvaluje.

 

 

 


Hosť

#528 Petro Waltzman si ešte aj priezvisko svojej manželky (Poroščenko) prisvojil...

2014-07-23 11:31

Dúfam, že sa nedožije za vražednú vojnu proti vlastnému ľudu výročia SNP, že ho ako medzinárodného zločinca a teroristu potrestá medzinárodný tribunál, alebo vlastný ľud, ktorý priviedol do priepasti...Dobrým signálom je, že ho opúšťajú aj múdri Židia - asi 300 tisíc ich chce opustiť krajinu Ukropov, ktorej hrozí hlad a bieda - cca polovica chce ísť do Nemecka, druhá do Izraela...Istý nemecký expert sa vyslovil, že z ľudí robí Amerika idiotov, pritom narežírovala vládny prevrat na Ukrajine... v Bundestagu poslankyňa nazvala kancelárku Merkelovú klamárkou,v Nemecku privítali Arsena(už samotné meno je jedovaté) piskotom a pokrikmi "zločinec"! Demonštruje sa aj v Grécku a ďalších štátoch proti fašistickej junte v Kyjeve, dokonca i u nás v Bratislave pribúda odvážlivcov...

Hosť

#529

2014-07-23 11:52

JANKO KONŠPIRANČNÝ, Tvoja snaha vyvolať dojem, že tých už vyše 3 000 podpisov má asi takú hodnotu ako ten Tvoj, je márna. Skús pomôcť konšpirovať Kyjevu a Washingtonu, lebo zatiaľ je to s tými ich propagandistickými materiálmi, falošnými zvukovými nahrávkami a videami úbohé.

Hosť

#530

2014-07-23 11:58

Poroshenko,Obama of the murderer of children

Hosť

#531

2014-07-23 13:21

Порошенко Пошел ты


Hosť

#532

2014-07-23 13:36

dolezite.sk/Nasledok-bombardovania-v-Luhansku-Ukrajina-oiIj98.html
Rudo

#533 Putin je osobnost a nie vrah!

2014-07-23 15:40


Hosť

#534

2014-07-23 16:02

Peticia je dobra obavam sa ze jej ucinok a pocet pana.Kisku neprebudi.!
Rudo

#535 Peticia

2014-07-23 16:20

Skoda ze pan.Kiska neni na strane naroda ele pozvanim P.P.uznal zmetocne volby na Ukrajine. Slovaci su narod co nezabudaju,dufam. Izrael bombarduje a zbija i teti,SANKCIE ZIADNE.! Nasa vlada parlament,madia,a spravodlivi pan. prezident Kiska su v pohode,lebo v pohode su amici i cela EU. Takto si predstavuje pravdu zapad.! HNUS ! ! !

Hosť

#536

2014-07-23 18:09

Som veľmi rád, že ešte existujú normálni ľudia, ktorí rozlišujú "škodnú" pre ľudstvo a našu Zemičku s ostatnými tvormi a rastlinami.Bohužiaľ, je to ďalší Obamov riťolez, bez základného citu pre to, čo je v súlade so životom a teda aj Božou vôľou a čo je proti životu. Kiska, si dosť starý a mal by si vedieť že z USA od roku 1945 nič, ale celkom nič dobrého a užitočného pre život nevzišlo, len samé vojny, choroby a katastrofy.
Nech sa tebe, aj tvojej rodine v ďalšom tak darí, ako robíš! Staň sa !
gmail

#537 Porosenko

2014-07-23 18:21

Ukrajinska vlada nevzisla z parlamentno demokratickych volieb ale dostala sa k moci vojenskym pucom, cez nasilie a zabijanie. Porosenko bol zvoleny za zvlastnych okolnosti pod dohladom samopalov a jeho legitimina je nulova. Nechal zavrazdit stovky deti a civilistov. Takehoto "prezidenta" slovensko nesmie prijat! Komunisti nas ucili nenavidiet ameriku, teraz musime povinne nenavidiet Rusko. Cim vacsi vrah Rusov, tym vrucnejsie ho pan prezident privita...

Nechutne

Hosť

#538

2014-07-23 19:17

Treba sa postavit zlu .......mlciaca vacsina je najhorsie mozne riesenie.

Hosť

#539

2014-07-23 19:34

Porošenko je jeden zo predkladateľov zákona aby bol Stefan Bandera "hrdina Ukrajiny ".Tak isto je zástanca fašistickej organizácie UPA,ktorá v 2.svetovej vojne robila najhoršie etnické čistky v vtedajšom východnom Polsku-Volyň a Východná Galícia,kde bolo beštiálne povraždených okolo 200 000 bezbranných poliakov!!!!!!!!!!
Tak isto bol nelegálne zvolený za prezidenta vojenským prevratom a nie demokratickými voľbami.Premiér Jaceniuk má vo vláde viacero ministrov z strany SVOBODA,ktoeá sa otvorene hlási k týmto zverstvám!!!!

Hosť

#540 Re:

2014-07-23 19:54

#518: antizid -

"Porosenko je zaujimava kombinacia:
Zid a fasista v jednom"

 

A Hitler bol čo? Tiež dva v jednom ;) A "mnoho" ďalších za veľkou mlákou (nemusím menovať). Židia a fašisti v jednom (kabalisti), tí keď bude treba obetujú aj celý Izrael pre svoje záujmy (šak preto ho asi aj "vytvorili") Taktiež rozdelili kresťanov na západných a východných aby sa ako sprostí tĺkli medzi sebou.  Nestačilo im to, teraz rozdelili už aj slovanov. Stáli za vznikom 1. a 2. sv. vojny v ktorých financovali obidve strany, rovnako ako aj ruskú veľkú októbrovú. To nie sú ľudia (povedané bez metafory) ale doslova inkarnovaní démoni. (ak to niekomu niečo hovorí)

!...BTW VŠETKY filmy z Hollywoodskej produkcie, ďalej, tzv. moderná hudba od jazzu cez rock, pop až po metal..., MONTÉRKY pre novodobých otrokov - tzv. JEANSY v ktorých sme non stop(v zime zima v lete horuco), drogy, prehnaný blahobyt* atď. atď. - všetko sú to produkty na ich objednávku, totálne zblbli (hl. otupili) celý západný (kresťanský)svet, od prostých jednoduchých ľudí až po kňazov a politikov. Jedná sa o symboly satanizmu a rôzne skryté podprahové informácie z voodoo a ezoteriky ktoré spúšťajú u ľudí oprem iného aj *prepínače génov - t.z. že dokážu MENIŤ MENTALITU ľudí ale napr. aj sex. orientáciu...!......Hlavným cieľom toho celého okrem iného bol odpad kresťanov od viery (čo sa im aj podarilo) a vytvoriť polotovar pripravený na ďalšie spracovanie ("ateistov")....ich experiment na slovanoch zvaný socializmus paradoxne zaznamenal menší efekt tak ho jednoducho zrušili. Zrušili ho aj kôli globalizácii a nadchadzajúcemu NWO. Len tí "sprostí" Rusi na čele s Putinom neposlúchajú!!! Ajajaj, to treba okamžite napraviť....mŕtvola sem, mŕtvola tam - OKAMŽITE! :-x Ako by to vyzeralo keby práve (húževnatí a odvážni) rusi neboli očipovaní? hm? HM?!

Stíhaš gabrielko10?

Ako tým psychopatom nahráva teraz v ukrajinskej kríze nedávna havária poľského špeciálu? To je ale náhoda! Nielen že sa zbavili protiUSA polských politikov ale Poliaci s nezanedbatele silnou armádou sa okrem USA a UA terazako diví prví hrnú do vojny proti rusom. A tí idioti (USA) sa nedávno pochválili že sa dokážu nabúrať do riadenia hociakého moderného lietadla a prevziať jeho riadenie na diaľku - samozrejme po prerušení rádiového spojenia ak treba;) :IDEA:! Takže tak, aj keby sa ukázalo že povstalci zostrelili malazijské lietadlo určite to neurobili zámerne, zostrelili ho mysliac si že ide o ukrajinské zásobovacie AN-ko. Tí nie sú žiadni vrahovia! Kto nasmeroval let MH17 rovno nad ich horúce hlavy do bojovej zóny? Kto profituje z tohto nešťastia práve vo chvíli ked sa situácia na fronte začala obracať a keď ukrajinci strácali prevahu? TAM treba hľadať vrahov tých nešťasných civilov!! Tie zrúdy veľmi dobre vedeli že posielajú 300 ľudí na istú smrť. Ále však proti dvom svetovým vojnám alebo tragédii 11. septembra 2001 v New Yorku obyčajná malina - žejo. A títo psychopati a zločinci nazývajú pravdu konšpiráciou a jej šíriteľov vystavujú potupnému posmechu...pre tupé ovce tiež malina ;) Môžme sa tu už len dohadovať čo je v dnešnej prolhanej dobe keď pravda je nepriateľom spoločnosti trápnejšie, byť podozrievavý a hladný po pravde alebo byť tupým teľaťom nekriticky hltajúcim z propagandistických médii všetky výkaly?


Hosť

#541 Re: Re:

2014-07-23 21:23

#540: - Re:

Co sa židov týka aby to nevyzeralo z mojej strany ako rasizmus či antisemitizmus - nie je žid ako žid! Ide len o úzku skupinu odpadlých bludárov slúžiacich zlému. Nie len Hitler bol žid ale aj Kristus ním bol, na to pozor.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-07-23 22:13


sora

#543 Re: Re: Re:

2014-07-24 07:19


Hosť

#544

2014-07-24 07:21

Najviac zla na svete narobili AMERIČANIA

Hosť

#545

2014-07-24 07:30

Nechcem tu ďalšieho vraha detí.

Hosť

#546 Re: Re: Re:

2014-07-24 08:19

#541: - Re: Re:

V Európe sotvakto môže povedať, že nemá aj nejakého cigánskeho alebo židovského predka, operovať nejakými génmi po predkoch/predurčením ku konaniu zla je typicky fašistická propagandistická agenda a tu by nemala mať miesto, treba si uvedomiť, že v našich predstavách sa odráža výchova predošlými generáciami a medzi Slovákmi bol antisemitizmus výrazne rozšírený. Ak sa podpisuje výzva proti tomu, aby niekto, kto sa dopúšťa etnických čistiek, nebol pozvaný na Slovensko a bol tu nežiadúcou osobou, naozaj by si to bolo treba uvedomiť do dôsledkov.


Hosť

#547

2014-07-24 08:38

ruskemu velvyslancovi ci splnomocnencovi zakazeme ako neziaducej osobe ucast na pokladani vencov pri spomienke na padlych vojakov cervenej armady pri oslobodzovani od fasistov z 2.svetovej (Poprad), kvoli situacii na Kryme, a tu ideme pozyvat tohto oligarchu,ktory riadi genocidu na vlastnych obcanoch inej narodnosti?!
absolutne nie, vrahovia a vojnovi zlocinci na oficialne podujatia nie

Hosť

#548

2014-07-24 10:43

To ako keby v Amerike na černosskej svadbe hrala kukluxklanova kapela....toto je nonsens

Hosť

#549

2014-07-24 11:18

kokoti Putinovski

Hosť

#550

2014-07-24 11:53

Súhlasím s petíciou a som zásadne proti tomu aby mali prístup do našej krajiny takéto živly.