Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata"..

Ratko....

#426 Odmietam pozyvat cloveka, ktory ma vedomost o vrazdeni svojich obcanov...

2014-07-18 21:11

Je smutne, ze p. KISKA, prestava mat sudnost a stava sa prezidentom uzkej oligarchickej skupiny...ktora, aj cez POROSENKA chrani svoje "zaujmy"...a to bez ohladu na smrt civilov...svojich vlastnych obcanov...ale i cudzincov...ktori su na nespravnom mieste a case...preco p. KISKA tak "razne" nekomentuje napr. vrazdenie civilov, vratane deti zo strany izraelskej armady v pasme Gazy? p. KISKA je farizej...a rozumie len zaujmom bohatych...ako je on sam...a tiez ukrajinsky prezident POROSENKO...p. KISKA si mozno mysli, ze bude raz bohaty v mld. USD ako je POROSENKO...a toto je uz iste dovod byt s nim "priatel"...p. KISKA prestva byt prezidentom "vsetkych obcanov SR"...a preto HANBA mu, lebo klame a to je len kratky cas v svojej funkcii...a v jednom je skutocne rekorder...a to v rychlosti ako "sa podriaduje cudzim zaujmom"...skoro ako vlada SR...len ta je aspon "podriadena zmatenej EU"...ale p. KISKA? to je iny level..."ten priamo vyznava USA a ich "jastrabiu politiku vo svete"...neviem co je lepsie...SOM Z NICH VSETKYCH SKLAMANY...a DRZIM ESTE V SEBE NADEJ, ze nas nezatiahnu do takych svinstiev ako POROSENKO taha "svojich obcanov"...kde "brat vrazdi brata"...naozaj VELMI SMUTNE!!!


Hosť

#427 Navrh

2014-07-18 21:31

Navrhujem v pripade navstevy zucastnit sa prijatia, a vyjadrit svoj protest tym, ze sa k prezidentom obratime chbtom.

Hosť

#428 ja

2014-07-18 22:18

si dokonca po tomto myslím, že ani Kiska by nemal mať prístup na oslavy SNP!
jasan

#429

2014-07-19 01:46

preto sa pripájam, lebo mi zaleží na budúcnosti našej...ostatné dobré body Fico - zákon o vodách... - vyhlásenie o nepovolení prítomnosti amer. voj. základní v sk...,
k iska zatial plusy nula a minusy dlhý zoznam...
rudo

#430

2014-07-19 02:49

USA a EU sa zasadzuju o dôkladné vyšetrenie zostreleného malayziského lietadla,tak by sa mali zasadit aj o dôsledné vyšetrenie masakru v Odesse a bombardovania civilného obyvatelstva UA armádou. Vidiet tu cynickost a farizejstvo USA a EU

Hosť

#431 Re:

2014-07-19 03:40

#15: -

Moja rec, fico je hajzel ale ovela mensi ako tento bastard ... vykoristovat narod finanncne je jedna vec, ale vyvrazdovat to je uplne niekde inde, a kiska sa s tym stotoznil !!!


Hosť

#432

2014-07-19 03:56

Slovac,povstan konecne z poroby a utlaku,zobud sa a konaj...je najvyssi cas! Zradcovia a zapredanci ziju medzi nami,treba tu zberbu bez svedomia a cti poslat prec zo slovanskej zeme.
peter

#433

2014-07-19 04:19

áno vyšetrit zostrelenie malayziského lietadla,ale vyšetrit aj masaker v Odessse. Za masakker v Odesse je zodpovedný Pravý sektor. Okrem upálenia odesanov v dome odborov tam bolo i zaškrtenie,znásilnenie žien,zlomenie väzov i zastrelenie.teda spústa vražd Pravým sektorom,trvalé zmrazačenie ludí. Vláda v Kyjeve sa snaží zahladit stopy tohto masakru a USA i predstavitelia EU im v tom pomáhaju. A Obama si to tiež nechce všimnúť,bráni sa tomu farizej a klamár !!!
pavol

#434

2014-07-19 05:31

teraz som videl ráno hrozné zábery z JV UA z Luganska. UA armáda použila na ostrelovanie civilných štvrtí rakety Grad,zahynulo 45 civilných obetí,telá civilných obetí su roztrhané na kusy medzi rujnami civilných domov. 45 !!! ludí civilistov - žien ,detí rozmetaných na kusy ukrajinskou armádov po velenín Petra Porošenka. Stalo sa to včera 18.7.2014. USA ale v tomto prípade mlčia i EU,zastieraju si oči,nechcu to vidiet !!! Ide tu o genocídu páchanu na ruskojazyčnom obyvatelstve a dalej tam UA army vraždí a zabíja !!!

Hosť

#435 Re: Navrh

2014-07-19 05:33

#427: - Navrh

To je dobrý nápad, s tým obrátením sa chrbtom k tribúne s prezidentom na oslavách SNP.

Osláv sa bežne nezúčastňujem, ale v tomto prípade tam asi pôjdem a obrátim sa k tribúne chrbtom.


Hosť

#436 Re:

2014-07-19 05:48

#416: -

Ale Kotleba sa nepridal na stranu ukrajinských nacistov! Podporuje ruskú menšinu - niečo mi na tej kotlebovej NÁLEPKE nesedí ;)


Hosť

#437 Re: Re: Nedá sa mu veriť

2014-07-19 05:50

#422: - Re: Nedá sa mu veriť

Mne to pripadá akoby tá chudoba bola zámerne skonštruovaná....práve na také účely ako na ukrajine ;)


Hosť

#438 Re: Re: Nedá sa mu veriť

2014-07-19 06:47

#422: - Re: Nedá sa mu veriť

okupácia 68 - keď sa dnes pozerám na celosvetové dianie, globalizaciu a nastupujúce NWO....presadzujúce likvidáciu tradičnej rodiny, likvidáciu starých a nemocných (eutanázia), podporujúce homosexuálne manželstvá a detský sex (masturbácia od 5 rokov)) v širších súvislostiach s odstupom času vnímam dnes zásah ozbrojených zložiek waršavskej zmluvy v 68 aj keď to bolo  riešené pohoršujúcou formou - za správny (v zmysle: chrániť niekoho pred ním samým). Okrem toho nesmieme zabúdať že sme rusov pozvali my sami. Ťažko dnes konštruovať ako by to dopadlo nebyť Biľakovej pozvánky. Pripomínam tiež že na západe vtedy prebiehala sexuálna revolúcia, hnutie hipiess - masívna propagácia úžívania drog....morálka západnej kultúry nabrala dekadentný smer vo všetkých oblastiach. V USA sa fyzicky likvidovali nepohodlné osoby (politici bratia Kennedyovci, "umelci" J.Lennon, J. Hendrix a mnoho ďalších) Toto sme tu tiež chceli mať? Oproti týmto aspektom môžem dnes s kľudným svedomím a s malou nadsádzkou nazvať obdobie normalizácie v ČSSR po 68 ako socializmus s ľudskou tvárou...a to som ich v minulosti neskutočne nenávidel jak komunistov tak i rusov. Čo sa týka tej "prosperity" západu a USA...to je čo, umenie vytvoriť blahobyt svojim občanon na úkor polky sveta a ešte sa zadĺžiť? To dokáže hociaký cigán. Dnes dlh USA je taký že každá priemerná americká rodina má dlh 1 mil. dolárov - degeši. To už aj rusi sú na tom lepšie ;)

Inak západ sa na nás vysr. aj v Mnichove, nemyslím si že sa nemontoval do toho v 68 kôli sile ZSSR, nemontoval sa do toho preto lebo nás majú na háku. Hlavne nemci naším národom pohŕdajú ešte viac ako rusmi, sme pre nich len lacná pracovná sila NIČ VIAC! A čím viac sa im budeme pchať do zadnice tým viac nami budú pohŕdať. Lebo priznajme si nič iné nevieme, keď sme boli s rusmi boli sme ruskejší ako rusi, teraz sa snažíme (nie všetci) byť americkejší ako američania....no kto by si vážil taký národ bez vlastného názoru? (to nie je môj pohľad) V 89 s názvom nežná nás už waršavská zmluva neuchránila pred prevratom financovaným Sorosom (verejne to priznal) a dôsledky pre slovákov sú fatálne..zachvíľú nám nebude patriť ani naša zem pod zadkom ani voda NIĆ - ani naše holé otrocké zadky....Situácia je neúmerne horšia ako pred 89 a BUDE HORŠIE.

Čo sa týka tej Kiskovej pozvánky pre toho zločinca z majdanu (aby som zachoval tému) - opakujem, je to pľuvanec slovenským občanom medzi oči.

 

Uvítal by som vysvetlenie vety: "..............ide o udržanie bohatstva malej časti sveta na ÚKOR(?) ostatných." To akože rusi majú ten plyn a ropu rozdať? nerozumiem....


Hosť

#439

2014-07-19 06:55

Nesúhlasím s návštevou žiadneho predstaviteľa fašistickej Ukrajinskej vlády, kto podporuje fašizmus, tak je buď sám fašista alebo kolaborant, s toho vyplýva že náš prezident ako aj naša vláda sú minimálne kolaboranti.

Hosť

#440 Re:

2014-07-19 07:31

#429: jasan -

Pozor na Fica, je to lišiak všetkými masťami mazaný....ten nemá svojich voličov ani v ... Všetky jeho kroky sú falošné ako aj on sám...je to sluha oligarchov takisto ako aj Kiska a všetci politici. Nechcem sa politikov zastávať ale situácia je dnes taká že kto by bol proti (čiže slušný, morálny) ten by zmizol ani dym by po ňom neostal. (viď. Dubček, Remijáš, Valko...)


Hosť

#441

2014-07-19 08:08

prase..

Hosť

#442

2014-07-19 08:12

Motív pre takúto petíciu chápem, len ak to domyslíme do dôsledkov, tak ako Porošenko, tak aj ten dementný ukrajinský premiér, robia len to, čo od nich chcú americký prietelia. Takže personami "non grata" by sa mali stať všetci členovia americkej vlády, na čele s Obamom, všetci čelní predstavitelia NATO a v neposlednom rade aj všetky vlády štátov, ktoré ich podporujú, to je teda aj kompletná naša vláda a personou "non grata" je aj náš prezident.
Takáto petícia by mala naozaj hlboký zmysel, mala by prebiehať vo všetkých krajinách sveta,aj keď som o tom presvedčený, že by na chode tohto sveta nič nezmenila. Tí, čo vyrábajú rôzne konflikty a vojny, dobre vedia, že na to aby sa im darilo, potrebujú len dve veci: peniaze a ľudskú hlúposť. Keďže majú aj jedno aj druhé, žiadna petícia nemá šancu.
Havran Z

#443 Vlastizrádce

2014-07-19 08:44

Z takových lidí mi je na blití
Ivan

#444 Pravdepodobne slo o atentat na prezidenta Putina...

2014-07-19 09:19

Na verejnost sa dostavaju doteraz utajovane informacie o tom, ze po rovnakej trajektorii sa vracalo ruske vladne lietadlo s ruskym prezidentom Putinom, ktory sa cez zapadnu Europu vracal z navstevy juznej a strednej Ameriky. Podla uniknutych informacii CIA dodala tieto informacie Porosenkovi a to so suhlasom prezidenta USA Obamu… Putinovo lietadlo letelo s malym predstihom pred MH17 Malajziskych aerolinii, avsak este na uzemi Polska sa let odklonil smerom na Bielorusko (je mozne, ze na zaklade informacii o uniku informacii o lete ruskeho prezidenta), v trajektorii na Ukrajinu vsak pokracoval let Boeingu 777 MH17. Podla doterajsich analyz bola Kyjevom a s nariadenim Porosenka, vystrelena raketa systemu S200, ktora mala zostrelit lietadlo s Putinom na palube…!!! Ak sa veci po analyze radarov, odposluchov tajnych armadnych a politickych komunikacii Porosenkovho rezimu nepochybne potvrdia, zrejme Rusko vypovie oficialne vojnu Ukrajine s cielom zajat a postavit pred sud Porosenka a dalsie osoby, podielajuce sa na priprave neuspesneho atentatu, vratane za vrazdu 298 nezucastnenych a nevinnych osob na palube letu MH17…!!!


Hosť

#445 Re:

2014-07-19 10:03

#442: -

Peticia je ok, reaguje konkrétne na Kiskovu pozvánku pre Porošenka. Načo to zhmlievať američanmi? Porošenko je svojprávny a či vydáva povely na akcie genocídy z vlastnej alebo cudzej hlavy ma v kontexte s jeho eventuálnou návštevou našej krajiny momentálne nezaujíma....proste pre občanov ktorí petíciu podpísali a ešte podpíšu je jeho priatelská návšteva Slovenska neprijatelná.


Hosť

#446

2014-07-19 12:35

Toho psa Porosenka by mal odsúdiť Hágsky súd na gulku do hlavy,vykonať včera ,neskoro.

Hosť

#447 Re:

2014-07-19 12:41

#432: -

Máš pravdu,ale kolko je ochotných bojovať,Slovensko precitne až keď bude neskoro.


Hosť

#448 Re: Re:

2014-07-19 14:25

#436: - Re:

To nie je "nálepka".  Ultranacionalizmus, neonacizmus nie je výnimkou ani v Rusku - ale Putin to nejako ešte kočíruje. Stačí sa pozrieť na ruské weby do diskusií... Náckom je sympatický autoritatívny režim a ten nadradený pocit z príslušnosti k "svojej" nadradenej skupine, ktorú treba očistiť od tých "iných", "menejcenných"... Oslavy SNP s tými vyholenými lebkami - to si nechcem predstaviť. To by dopadlo ako 9. máj na východe Ukrajiny, keď namiesto spomienky na padlých v II. svetovej vojne na strane Sov. armády ukrajinskí fašizoidi velebili Hitlera a Banderu.


Hosť

#450

2014-07-19 15:00

to by byla silná káva